Loka Brunn

Haft en lugn förmiddag. Tog hundarna på en springtur och lagade lite snabb lunch. Mötte upp June och Truls i Prästbäcken och drog iväg till Loka. Genade över skogen då man tjänar runt 5mil och hoppades på att deras barn inte var åksjuka:) men det gick bra. Tycker ju inte det är så jättekul och bada men vad gör man inte för sin prinsessa när man ser ögona glittrar av förväntan:) Bubbelpoolen och bastun är lite mer min grej än att åka vattenrutschkana men vi hade en riktigt trevlig efm. Åkte "långa" vägen hem då vi hade slut på bensin i bilen och tankade i Grythyttan. Stannade i Filipstad och köpte en pizza och delade på. Andreas skulle hämta sin bil och tog en promenad från pizzerian. När jag kom ut till bilen igen så tog det faktiskt några sekunder (ok men max 2min) innan jag kom på att han hade en egen bil hem så jag inte behövde vänta på att han skulle komma tillbaka:P Behövs inte mycket för att glömma snabbt ibland. Kan skylla på att badande tar musten ur en:)
Tagit det lugnt nu i kvällningen också. Andreas skulle åka vid 21 som han brukar men kom på att han åker 5 i morgon bitti istället. Jag tycker bättre om när han åker på kvällen. Jag har så svårt att somna om efter 5 när han åker och så vaknar hundarna och det har hänt att dom inte heller somnar om. Är det dessutom saker som han inte hittar och ska ha med sig så hinner jag ju bli pigg eller inte pigg för jag blir inte pigg 5 på morgonen, däremot jävligt irriterad:) Men han måste väl få bestämma nånting och speciellt när han ska åka.
Nu tittar vi på Beck men det dröjer nog inte lång stund förän jag sover i soffan.

Kram B

Happy halloween!

foto0906 (MMS)

Happy halloween!


Helg

Helgen kom och helgen är snart slut. Andreas jobbade igår och har varit borta hela dagen idag och kommer väl hem inatt nångång så helgen känns väldigt kort. Fick lite sovmorgon igår. Visserligen ringde dom från jobbet 8.30 men Gry vaknade 9.30 så jag hann och slummra lite jag också. Plockade lite på förmiddagen och pysslade i pysselböcker. Vid 15.00 åkte jag och Gry till filipstad och köpte hundmat mm och sen var det dags för Halloweendisco för Gry 16.00. Typiskt mig och komma in till stan 45min innan jag ska vara hemma igen:P men då gör man verkligen bara det som man måste. Köpte inte en pinal som jag inte skulle ha (inte ens på systemet).
Iväg på disco och åt chockladbollsråttor och drack bål med isfingrar i. Igår kväll så kom Karin och Anders hit. Hade med lite frukt och vin och vi hade köpt ost och kex. Trevlig och lugn kväll eftersom både Anders och Andreas skulle upp tidigt....Idag kom Karin och hämtade Gry och mig så åkte vi in till stan och åt lunch på köket. Hann att gå lite i affärer också. Åkte upp till Åse på Rose Island Tattoo men hon hade stängt idag pga sjukdom. Typiskt...tog vägen förbi Gammelkroppa för och göra klart lite konferenslokaler till på måndag men det hade snälla syster redan gjort klart. Åkte hem, vek tvätt, spelade memory, gjorde blåbär och hallonsmootie och avslutade kvällens frossa med makaroner. Nu ligger jag och jäser i soffan, tycker synd om mig själv och funderar på om det verkligen är för att jag ska ha mens som jag är så grinig, känslig och irriterad på allt, alla och allt där emellan och har varit det i flera dagar. Glädjer mig inte för nåt och har inte lust att göra nåt alls. Brukar ju bli lite hormonstinn:) men inte så här. Stubinen har varit näst intill obefintlig under veckan och jag känner mig ganska värdelös på mesta helt enkelt. Och jag orkar inte bry mig heller för att det ska kännas bättre. Jag vet bara att det här inte är jag som tar dagen som den kommer, är glad och älskar livet! Börjar fundera på om jag fått tillbaks min hypercalcemi som jag opererades för samma år som vi flyttade hem från Stockholm. Har ju fortfarande liten del kvar som kan bli sjuk. Tyvärr känner jag igen symptomen men  hoppas, hoppas, hoppas att det ger med sig när den här veckan är över. Har ingen lust att gå igenom en operation till.

Åhhh halleluja vilket roligt, livsglädjande och intressant inlägg det blev.
Men det är ju jag just nu....



Kram B

Andreas åkte tidigt i morse och glömde stä...

foto0910 (MMS)

Andreas åkte tidigt i morse och glömde stänga dörren till mig så så här såg det ut när jag vaknade :-)


SMS-inlägg

foto0908 (MMS)


Mys. Tur vi inte är fler som ska få plats ...

foto0904 (MMS)

Mys. Tur vi inte är fler som ska få plats runt bordet.


Sena inlägg

Ser att många är inne på bloggen flera gånger under dagen. (nej, jag ser inte specifikt vilka ni är som läser så om nån/några vill vara hemliga men uppenbarligen är nyfikna kan ni fortsätta läsa :P )  Det är såklart jätterolig respons men som ni märkt så bloggar jag nästan alltid nån gång mellan 22-24. Ett tips bara:)
Idag har jag haft en lite loj dag igen. Vet inte vad det är men nåt är det och förhoppningsvis helt normalt:) Hektiskt på jobbet, hinner med hälften av vad man ska göra. Tänkte åka hem runt 3 eftersom jag skulle tillbaka och ha vildmarksstig med en konferens 16.30-Dök upp en massa saker som vanligt så 15.45 kom jag hem. Kom upp till jobbet igen i ösregn så vi beslöt oss för att vara inne och hitta på nåt. Körde lite tankepussel mm och frågesport. Hade riktigt roligt. "Hur faan visste du det" brukar gå hem och speciellt med lite alkohol i kroppen. Som vanligt eller vanligt men det händer om jag säger så att jag inte tänker före jag slänger ur mig nåt tex när det var en fråga om hur djup en vagina normalt är...laget kom fram till 25cm (rätt svar 8-10cm) och jag säger, haha 25cm men shit det är ju nästan en hel linjal!!!! 
Roligt hade vi iaf så jag tror dom vart nöjda fast det inte blev nån vildmarksstig. När jag hämtade Gry så skulle mamma åka in till grabbarna i stan och hon skulle köpa med sig pizza. Gry fick ju frispel och skulle med. Orkade inte ens sätta emot utan åkte direkt till stan. Hämtade pizzan och det var grymt mycket folk så naturligtvis blev jag ståendes som nån jävla dörrvakt och öppnade dörren åt alla människor. När väl vår familjepizza var klar så fastnade jag i dörren när jag skulle ut:) Åt pizza och sen gick vi en sväng på stan. Hade kvällsöppet med massa erbjudanden men tyvärr inte på gardinkapporna jag sett ut till köket....
Jag hade ju mina gröna "vildmarksbyxor" och militärtröja på mig eftersom jag jobbat och innan vi gick ut på stan ställler sig Gry framför mig och säger- Men mamma, ska du verkligen gå så där??  Känns tryggt, 4år men just då kände jag precis som henne faktisk.
Har föresten börjat lägga till med en god vana tror jag. Jag tar ur nycklarna och låser bilen allt oftare. Tom på dagis och coop denna vecka:) Ni ser man kan tydligen lära gamla hundar sitta också:) Men 2 dagar i sträck har jag tagit ur nyckeln på bilen hemma men då har jag lämnat nyckeln i ytterdörren under natten istället:) Tur att man har blodtörstiga vakthundar. Men det ska bli skärpning och jag är ju på väg åt rätt håll.

Gud vad skönt att ta helg nu. Men det skulle ju vara ännu bättre om Andreas kom hem idag men han har jouren. Ska åka och köpa hundmat och hundben imorgon och sen ska Gry på Halloweendisco.

Kram B

Bitch

Verkligen inte på humör för att blogga ikväll....Inte på humör för nåt..dagarna innan den "kvinnnliga" veckan skulle inte ens jag vilja umgås med mig fast jag tycker ganska bra om mig själv:P 
 Dagen har ändå varit bra med mycket på jobbet, sålt akvariet, varit och tränat medans Gry var på Taekwondo.
Kvällen har jag fått att gå genom att laga mat till Gry och Kjell (jag åt innan träningen), tvättat 2 maskiner tvätt, hängt 3 maskiner med den som jag fick tvätta om i morse då bollen med tvättmedel låg kvar på tvättmaskinen istället för i när jag skulle vara effektiv och hänga upp den innan jobbet....har dammsugit också..laddat 2 råttfällor (vill inte skriva musfälla-tycker det låter lite dirty) och fick bara smäll över fingrarna med den ena:)
Imorgon måste jag jobba lite senare för jag ska kasta lite yxa och blåsa lite blåsrör mm med en grupp på 14pers. Hoppas inte vädret blir som idag för då kommer jag irritera mig på det också:) Andreas har tur som inte kommer hem förrän på fredag eftermiddag den här veckan men han blev varse om tillståndet i telefon för en stund sedan. Efter 13 år så förstår han läget....men hugger tillbaks och då blir det ju ännu värre:P .

Nej nu får det va färdigklagat, drar filten i soffan över mig istället och hoppas att jag vaknar upp om typ 10 dar:)

Kram B


Lite av varje.....efter önskemål:)

Tänkte ta lite bilder som jag fått önskemål om men jag tröttnade när jag inte kom överrens med kameran. Nåt konstigt med den. Men nån bild blev det. Dock lite suddiga..
Take it or leave it:)

Matte för i helv..e ta bort henne så att jag kan komma fram! Dumt att gå runt när man kan gå under:)


Bästa!


Vår hall. Dom vita grejerna på golvet är hundbäddar och inte konstigt placerade mattor:)



Lite kök som bara ska tapetseras och få taket målat.



Eller inte riktigt BARA tapetsering och tak....Funderar på att sätta hönsnät istället för glas i skåpluckorna:) Helst vill jag ta bort dom skåpen och sätta hyllor men än så länge har jag inte riktigt med min man på dom planerna..inte hönsnätet heller för det delen fast det var hans idé men mer som ett skämt. Han sa att jag fått dille på hönsnät så snart ska du väl sätta det i skåpluckorna också! Det skulle han inte sagt för det hade jag inte tänkt på....då. Nu har jag det. Ska byta handtag också. Har funderat på det så länge så Ikea har slutat sålt dom, typiskt...

Ska väl försöka ta lite fler bilder i helgen kanske, vet att jag är dålig på det.
Ja nu sover Gry och Hero ligger raklång på dörrmattan och Tajra har hittat en ny plats eftersom dom är utestängda från övervåningen nu så kökssoffan är okuperad:)
Beställde en polotröja till henne idag. Hon är så himla frusen stora tuffa bruden. Hon sätter sig vid ytterdörren och skakar när hon är ute och när jag släpper in dom från hundgården så är hon jättefrusen. Jag har alltid varit emot hundkläder/täcken men hon är faktisk frusen på riktigt så nu blir det tröja på när hon är i hundgården:) Vi får väl se om jag överlever kampen med att sätta på henne den när den kommer.
Nu ska jag gå ut och släcka till kaninerna innan jag ska lägga mig.

Kram B


Ja vad ska man säga?

Ibland kan man fundera på hur långt det ska gå? Jaja orkar inte bry mig just nu eftersom det inte verkar hjälpa...Inte synligt iaf:)....Irriterad och frustrerad
Haft en bra måndag annars. Lämnade bilen för att få på nya vinterdäck i morse. Svärfar hämtade den och tvättade den innan jag kom från jobbet:) Lite vardagslyx är man väl alltid värd, tycker jag att jag är iaf:P
Dagen gick fort. Kanonmycket att göra på jobbet men det är ju bara bra. Fått lite ideer på att ordna en stooooor nyårsfest:) ska spåna lite mer på det och kolla om man kan få tag på nåt band som spelar nyårsafton. Kanske inte blir det lättaste.
Efter att ha hämtat Gry och bilen så åkte vi hem och jag tänkte tvätta lite men tvättstugan var upptagen, av vårt megaparasoll som stod på torkning. Jag får inte ihop det! Sedan är ju jag lite av den sorten som har 0 tålamod när det gäller sånt där. Går det inte första eller om jag är på bra humör andra gången så går jag därifrån och hittar på nåt annat så det gjorde jag idag också. Får göra ett nytt försök imorgon kanske. Vore ju bra att kunna använda tvättmaskinen utan att krypa in under parasollet:) Gjorde lite mat och körde in Gry till mamma. Åkte och tränade och idag kom jag tom ihåg att ta med skorna hem:) Var jobbigt, känns att man var borta hela förra veckan och bara åt och åt och åt... Sprang inte på moln direkt.
Gry satt och åt kräftor när jag skulle hämta henne. Mamma hade sagt att hon hoppades inte hon var allergisk mot kräftor men då sa Gry att det enda hon var allergisk mot var NOSHÖRNINGAR?! haha ja fantasin är det inget fel på. Åkte hem och slängde henne i säng och själv fastnade jag framför Svenska Hollywoodfruar-(ingen kommentar) Har en allvarlig fundering just nu- ska jag orka duscha ikväll eller i morgon bitti? hmmmm

Får fundera en stund till!

Kram B


Till vänster är tvättmaskinen

foto0886 (MMS)

Till vänster är tvättmaskinen


Sammanfattning veckan

Men nu så ska ni få en liten redogörelse från veckan. Bättre sent än aldrig eller hur? . Haft kanondagar i Skottland. Dock lite hektiska men givande. Åkte ju dit i ett EU-projekt att utveckla svenska turistföretag i Värmland. Åkte 06.30 från Filipstad. 26 st var vi och begav oss mot Gardemoen i buss. Väl där så pep det som vanligt när jag gick igenom tullen...fick ställa mig med fötterna på nån konstig maskin som tydligen lyste igenom kroppen eller nåt inte vet jag. Benitha tyckte det var lite kul så det är ju bra att man kan roa nån.
Flygningen gick bra men en av killarnas väskor blev kvar i Oslo. Åkte buss från Edinburg till Aberlain där vi bodde på Skottlands äldsta hotell 2 nätter. Drack gott, åt gott men alldeles för mycket (mat alltså). Dom har ju inte den bästa maten. beställde en tonfisksmörgås som serverades med lättsaltade potatischips en sådär bra kombination tyckte jag däremot gillade jag kombinationen med en "pint" Mangers cider.  Alla måltider förbättrades avsevärt av salt, peppar och mangers eller strongbow cider:)
Var på landroversafari under 2 timmar i bergen och det var fantastisk miljö. Guider i kilt var också en upplevelse...av det bättre:) Längst där uppe på toppen så bjöd dom på Whiskey..jag dricker ju inte det men är man i Skottland tänkte jag så lär jag väl ta en. Smakade inte bra men gick:)
Besökte även ett företag som ägnade sig åt Rafting, cykling och lite äventyr. Som tur var slapp vi prova på rafting men däremot klättervägg. Det var kul men jag kom inte högst upp för "handtagen" och "fotstegen" passade inte min kroppslängd så bra:P Sköt pilbåge också men det var ju inte första gången.

Mountainbikecykling och shopping. Åkte till Edinburgh och bodde sista natten. Kanonhotell mitt i stan på "fina gatan". Skulle öppna dörren till mitt rum och då börjar det ramla puts från taket på mig och dörrstängaren lossnar. Är det inte typiskt. Av 200 rum så är det just mitt. Hann inte byta så jag delade med syrran istället så vi kom ut snabbt på stan för att shoppa. Hade lite fritid innan middagen på kvällen. Handlade lös lite....Kom hem i torsdags och jag har fortfarande inte vågat kolla kontot:) . fick nämligen för oss (observera oss) att pundet står i 10kr så det var riktigt bra priser. Kanon och tänka så för det blev jätteroligt att handla men ja det var ju inte riktigt så fick jag lära mig när vi kom hem:) men då var det ju försent.
Sista kvällen gick vi till Hard Rock Café. Jättemysigt, bra musik och goda drinkar. Köpte ett paket sugrör och gav till några i gänget som lovat att göra bubbelpool i vårt badkar senare på kvällen. Anledningen var att jag tjatat om varför inte hotell har bubbelpool/pool i skottland.....dom tröttnade lite och tyckte inte det skulle vara så svårt att fixa:) skrattade gott när jag tog fram sugrören. (nej naturligvis blev det ingen bubbelpool)
Avfärd till flygplatsen igen...i säkerhetskontrollen tog jag av mig alla smycken, skärp och skorna men vad händer? Jodå, det piper. Jag kan inte gå igenom utan att det larmar! Återigen får jag gå åt sidan och stå rakt ut med armar och ben och bli genomsökt. Syrran hade klocka, örhängen och skor med spännen men det gick hur bra som helst. Jag skulle vilja testa och gå igenom naken och se om det larmar då också men kände att det kanske inte var läge att göra det just då:) Syrran tror att jag är överaktiv-frågan är om det är positivt eller negativt.
Tog snabbtåget till Oslo central där Andreas och Emil hämtade mig. Åkte och tittade på när Andreas hade innebandymatch och sen hem och göra sig i ordning för kvällen. Varför sluta äta 3-rätters och dricka cider när man var inkörd på det?:) För säkerhets skull både rött och vitt vin också. Vi var 8 st och hade en riktigt rolig kväll på Aker Brygge...i torsdags tog jag lång sovmorgon och runt lunch kom Andreas från jobbet och vi åkte hem.
Var härligt att komma hem till Gry igen och torsdag kväll blev myskväll. I fredags jobbade jag och igår städade jag medans Andreas mekade lite med bilen. Avslutade kvällen med poker hos "grannarna". Kom hem 02.30 inatt...
Nu ska vi iväg på 18-års kalas och äta smörgåstårta.










Längst upp i tornet var hotellrummet:)



Kram B


Jag är tillbaka....

Tänkte bara skriva lite stödord så att jag vet vad jag ska skriva om imorgon:P för nu är jag skittrött.

Fast i tullen IGEN!
Klättervägg
Trasig hotelldörr
Förrätt-varmrätt
Kilt:P
Pund
Hard Rock Cafe
Sugrör

Sådär nu ska jag gå och lägga mig och det ska bli sååååååååååå skönt att sova i min egen säng även om livet på hotell passar mig ganska bra faktiskt:)

Kram B


Grogg på burk var mindre gott

foto0866 (MMS)

Grogg på burk var mindre gott


Landroversafari och klättring. Sämre har...

Landroversafari och klättring. Sämre har man ju haft det. Hann föresten vara i skottland 20 min så hade andreas sålt bilen och köpt en ny:-P när katten är borta dansar. . .


Får, får, får satan vad får det finns i sk...

foto0858 (MMS)

Får, får, får satan vad får det finns i skottland:-) måste vara fler får än invånare. Ja en lång dag. En av 24 fastnade i tullen på flygplatsen. Vem tror ni? Jodå jag! Tidig kväll och frågan är om det spökar i det här kråkslottet? Kram B


Scottland! Tänk vad eu är generösa ibland:-P

foto0857 (MMS)

Scottland! Tänk vad eu är generösa ibland:-P


Sitter på bussen på väg till gardemoen och...

Sitter på bussen på väg till gardemoen och funderar på om jag packat för mycket? 3 par skor och 4 jackor bla:-P


Lyckad kupp på jobbet:)

Ja fast man är ledig är det ju vissa gånger som man ändå måste åka till jobbet och igår längtade jag till jobbet:) Vi skulle nämligen måla om i Brogården och fixa till innan resten av styrkan kommer tillbaka på måndag (och jag jobbar bara fredag nästa vecka så nån annan får ta konsekvensen)
Jag körde upp Gry och Andreas och själv åkte jag in till Filipstad och handlade lite inför min skottlandsresa imorgon:) ska bli kul! Sen åkte jag tillbaka och hämtade Belindas grabbar och körde dom till sin pappa. På vägen hem körde jag upp Gry till Nordmark. Hon skulle på fredagsmys och sova hos Rasmus:) Hem och hämta badkläder och körde upp till jobbet. Åt pizza och sen öppnade vi baren:) och umgicks där en stund innan det var dags för vedbastu och badtunna. Kanonkväll i minusgrader och stjärnhimmel. Och med ett glas vin i handen kändes det ganska lyxigt. Jag vinterbadade inte kan jag säga. Kommer aldrig göra det heller tror jag.....why liksom?:)
Det blev jättestor skillnad efter målningen och jag tror att chefen blir positivt överraskad. Det vore ju en jävla fördel iaf känner jag:)
En riktigt rolig avslutning i baren och vi kom hem strax innan 3 tror jag klockan var. Jättepigg imorse och det är inte min grej dagen efter så jag vart lite överraskad. Kan bero på att jag faktiskt fick visa leg på systemet igår:) :) :) :)   Jaha du sa killen i kassan, nu räddade jag väl din dag!  - Absolut sa jag......slutade inte le förrän 3 inatt:)  och när man var 20 så blev man ju inte så bakfull så jag var nog 20 hela kvällen igår.
Nu ska det komma en kille och hämta ett stekbord men den här gången behöver jag ju inte panikringa mr bodyguard för Andreas är hemma och tar hand om det där.
Nej nu ska jag sortera ren tvätt och städa av lite innan jag ska börja packa. Ska skriva en lista till Kjell också som ska vara hus, hundar, kaniner, katter, gris och det viktigaste av allt-barnvakt under veckan! Sysselsättning blir nog inget problem för honom.

Ni får ha överseende med att jag inte kommer kunna blogga så mycket under veckan men jag får bildblogga lite från mobilen istället. Håll ut!! :)

Kram B


Haha mr svan:-)

foto0851 (MMS)

Haha mr svan:-)


Underbar morgon för en springtur med värld...

foto0849 (MMS)

Underbar morgon för en springtur med världens bästa hundar:-)


Älskade syster en vanlig dag på jobbet:-)

foto0845 (MMS)

Älskade syster en vanlig dag på jobbet:-)


I ett låst magasin med uppstoppade djur hi...

foto0843 (MMS)

I ett låst magasin med uppstoppade djur hittade vi. . . . Se nästa bild. Skrämmande!


Bajs!

foto0844 (MMS)

Bajs!


Kort sammanfattning

Fått svar på internetproblemet....hela Net1-masten i Filipstad är nersläckt. Då förstår jag ju varför det inte ens fungerade när jag installerade om men dom skulle nog få ordning på det idag. Hoppas det för abstinensen av facebook, blogg, tradera börjar snart bli okontrollerbar:P
Slänger in en kort resumé från jobbet nu så ni inte missar nåt i min tämligen intressanta vardag:)
Igår var en vanlig dag på jobbet och efter det så blev det bråttom hem och byta om. Gry skulle ju på sin första taekwondoträning. Kjell följde med också för det är tänkt att det ska bli deras aktivitet i veckan:) Har märkt att det är väldigt lätt att tappa deras relation nu när inte Laila finns längre:( men det ska vi bygga upp nu igen så träningen blir farfars grej. Hon var så duktig och tyckte det var jättekul. Hoppa groda ville hon inte göra nästa gång för det var lite för jobbigt förstår ni. (kan det vara mammas bekväma sida hon fått) ? :P
Bråttom hem därifrån också för det skulle komma 2 killar?? ja 2 killar skulle komma och titta på barnvagnen jag satt ut på blocket. Och ni vet, jag bor mitt i skogen, själv på kvällarna och inte för att jag har några fördomar men jag kände att det var lite olustigt att det var 2 killar när det gällde en barnvagn och ville veta adressen men visste inte vilken tid på kvällen de skulle kunna komma, men sent, pratade jättedålig svenska så att göra upp en tid var inte det lättaste.  Andreas ville inte att jag skulle vara själv hemma och jag ville inte vara det heller.....jaha kom och tänka på en vän som jag tyckte var lämplig för detta bodygarduppdrag:) Fadde släng dig i väggen säger jag:P  Andreas kände ett lugn när jag ringde och sa att jag "tvingat" dit Peter.
Tack så jättemycket för att du kom och såg till att jag inte hamnade i nån baklucka, bakbunden och med silvertejp:) Överdriver jag nu tro? Iaf så kändes det tryggt. Först kom det in en kille och när han fick se Peter (typ 190cm, rakad och "ganska" tatuerad)  skulle han helt plötsligt hämta sin bror:) Dom tittade på barnvagnen och verkade inte ett dugg intresserade när jag började visa finesserna och förstod nog inte så mycket av vad jag sa heller utan sträckte fram pengarna, tog vagnen och gick ut och drog! Hejhej stod jag kvar och sa till en igenslagen dörr....Vi tittade på varandra som två ?. Nog den smidigaste och snabbaste affär jag gjort...
Hade en trevlig kväll och pratade en massa om allt mellan himmel och jord....började fundera på hur vi lärde känna varandra men det var inte så jävla kul tyckte jag-  Mitt minne var en städad normal presentation av en gemensam vän (Nathalie)  medans Peters minne var nåt helt annat!!! Jo men visst- hade visst hejat när jag dansade med Nathalie på en högtalare på Hotel John????!!! hahaha men ni hör ju!! Högtalare....vad är felet liksom:)  gud vad jag kände mig glamorös. Tack för den redogörelsen:). Ibland är jag glad över att jag har minne som en trafikdödad grävling.   Men det var efter krogen som vi blev presenterade för varandra så jag hade ju faktiskt rätt!

Oj vad det blev ett kort sammanfattande inlägg det här:) Nu måste jag fakturera lite om jag ska komma hem i tid till min alldeles egna bästa bodyguard som är på väg hem från Oslo nu:)

Kram B


Bredbandet har slagit ihop helt idag så ty...

Bredbandet har slagit ihop helt idag så tyvärr inget blogginlägg. . .


efter!

foto0808 (MMS)

efter!


Dagens loppisfynd 50kr före skofärg:-)

foto0810 (MMS)

Dagens loppisfynd 50kr före skofärg:-)


Försvann

Godmorgon!
Igår när jag bloggade så märkte jag inte att uppkopplingen lagt av så sista delen av inlägget kom inte med.....tror inte jag skrev så mycket intressant.
Men jag tackade iaf dig Emma J för feedbacken på bloggen! Jätteroligt när man får kommentarer från er som läser (mer sånt) och jag ska lägga ut lite bilder på hur vi bor:)

Nu måste jag sätta igång på jobbet för 9.30 bryter dom strömmen här så då blir det "fältarbete"

Kram så länge /B

En helt ok dag!

Men det var en lika ok dag igår också:) Satt ut lite mera saker på blocket som bara tar plats i förråden. Sålde traktorn:) bla....Var till Filipstad och tittade på Elias första hockeymatch med Filipstadslaget. Var roligt och se men jag blir ju så nervös och vill skrika hela tiden....bävar om Gry börjar med nån sport vilket jag iof vill att hon ska göra. Jag kommer väl vara den hysteriska föräldern som får gå längst upp på läktaren.
 Vi ska föresten och prova på Taekwondo på onsdag:) Hoppas att hon tycker det är roligt. Tror det är riktigt bra träning för kroppen och roligt såklart! Lek, lyssna och koncentration. Frågan är hur rolig hon blir när hon blir tonåring och spöar mamma när hon inte får åka moped med killar jag inte känner föräldrarna till??? :) och jag kan faktiskt helt ärligt dra den "när vi var i din ålder åkte inte vi moped med killar minsann". Har aldrig i hela mitt liv suttit på en moped. (vi åkte epatraktor)  ;P
Jaja nog om det.
Gjorde inte så mycket under kvällen utan hade en mysig avslutning med familjen. Andreas åkte till Norge inatt och imorse när jag skulle skrapa rutorna på bilen.....ja se bilden själva!! Sånt tycker jag om, kunde inte fått bättre start på dagen (eller morgonen bestod av en till överraskning-Andreas hade tagit sin kudde och täcke och lagt sig uppe...jag snarkade misstänker jag) Meddelandet på bilrutan var bättre överrasking.

Jobbat och varit och tränat. Fastnade hos Karin en timme när jag hämtade Gry efter träningen. Sen har jag bråkat med tvättmaskinen igen och duschat. Nu kollar jag på Paradise Hotel och konstaterar att det är fruktansvärt dåligt. Pinsam tv!

Möttes av detta när jag skulle åka till jo...

foto0803 (MMS)

Möttes av detta när jag skulle åka till jobbet. Älskar dig! Måste jag säga att jag åkte till jobbet med ett leende?


Elias tekar

foto0801 (MMS)

Elias tekar


SMS-inlägg

foto0800 (MMS)


Häst och stege:)

En soft lördag har det varit....Gry hade feber igår och var inte alls pigg så hon fick sova hos mig i natt. Vi skulle vart in till Lena och Mattias men jag skickade in Andreas själv. Jag hade ju sån huvudvärk så jag sa att jag blir inge roligare än så här så åk du. Så Gry och jag tog en myskväll fast hon somnade ganska tidigt i min säng. Idag är hon piggare. Vet inte vad febertoppen berodde på. Dammsög lite och tänkte torka golven men jag vet inte vad jag gjorde istället för ingenting jag tänkt göra blev gjort iaf:) . Hittade lite älggrytbitar i frysen och slängde ihop en köttgryta. Vissa går ut i "landet" och hämtar morötter men jag går ut i stallet och hämtar jag:)
Vi gick ut och tog kort på massa grejer som vi inte använder och satte ut på blocket. Tyvärr även bilen:( Jag vill inte!!! Älskar min bil men läge att byta och på så sätt få lösa lånet på Opeln. Varför ha lån på en bil när man kan ha det på två? :) Nej nu ska det bli ordning på torpet.
Ida ringde och undrade om jag skulle med och rida....jag brukar ju gå med stavarna eller med Gry så hon ska få lite sällskap men nu kom jag på att jag skulle låna Alv:) .
Jaha ni, min häst är ca 145cm i mankhöjd och det är ett tag sedan jag red honom men Alv är 165-170cm i mankhöjd. Jag insåg ganska snabbt att det största problemet skulle bli att ta mig upp på honom. Han är inte den som står stilla heller...hmmm tur ingen såg för jag tog hjälp av en stege:P haha praktiskt. Gick bra men det var lite ovant. Han är stoooooor. När vi kom tillbaka kom Lotta och mötte oss så jag hoppade bara av så tog hon hand om honom. Lyxigt att lämna vidare en skitig, fullt utrustad häst och själv gå in igen:)
När jag kom in så hade 2st ringt om akvariet vi satte ut på blocket. Det är ju roligt att sälja grejer:)
Nu ska jag släppa in löpfia och sen lägga mig i soffan och få benen masserade tänkte jag. Har jag tur så har Andreas samma tanke:P

Kram B

Du har dammsugit dåligt under soffan matte:-)

foto0797 (MMS)

Du har dammsugit dåligt under soffan matte:-)


Off

Ska försöka skriva ner lite som hänt när jag inte kunnat blogga. Eller kunnat är väl kanske att bortförklara mig lite:) I onsdags fungerade faktiskt inte bredbandet och igår var jag så himla trött efter mässan.
Var och tränade i onsdags. Karin kom hit med barnen och när vi var på väg fick vi första skrattanfallet:) Det första på länge faktiskt för vi har inte träffats så mycket på några dagar. Helt plötsligt när vi körde så hoppade växeln ur på Karins bil och hon körde ett riktigt varvriff, hahaha ler när jag tänker på det. Ja det tyckte vi var skitkul i allafall. Kanske inte bilen som kom ifatt oss väldigt fort:) sen tränade vi och jag glömde kvar mina skor. Inte skorna jag tränade i utan dom jag kom dit i:P  Hoppas dom är kvar.....mina slitna älskade good year-tennisskor. Kanske skulle ta reda på det föresten? :)
Igår natt lackade jag ur på Tajra IGEN, och skulle upp tidigt för att lämna Gry på dagis redan kl.7 istället för 8. Jag och syrran var i Karlskoga på företagsträff och träffade flera intressanta blivande gäster:) sen bar det iväg till Arena Reklam där vi tittade ut massa presentartiklar med anknytning skog och nya jackor till personalen. Skitfina. Direkt till Hotell Alfred Nobel för att delta på B2B-mässa. Väldigt givande och vi fångade nog även där en hel del nya kunder/gäster. Men vad sliten man blir. Vi stod och presenterade konferensen och skolan non stop 13-18! skrattade och var allmänt trötta vissa stunder ja ni vet hur det kan bli då:) Bytte skor med varandra efter halva tiden för att få det lite mera bekvämt. Man är ju inte van att stå hela dagen och inte heller att gå upp 05.30 så på hemvägen var det och dom mesta roligt/roliga. När jag kom hem hade Andreas lagat pasta med kyckling och baconsås., Älskad!! Tog 2 cider till det och sedan somnade jag i soffan till 24.00..
Vaknade som vanligt i natt av att den högt älskade, löpande skithunden skulle ut 03.45! gnäll, gnäll, gnäll. suck, suck, suck! Vaknade med huvudvärk som inte gått över än. Är väl antagligen samma huvudvärk som kommer 1 vecka varje månad eller så är man väl bara lite sliten helt enkelt. Gry är skithängig idag också och har feber till från. Nu tittar vi på bolibompa, äter ostbågar och dricker saft med sugrör liggande i soffan:) Blir en myskväll med Idol sen tror jag bestämt.

Kram B


Jaha idag hade jag ju lite att skriva om m...

Jaha idag hade jag ju lite att skriva om men då funkar inte uppkopplingen!? Panik! Ja nej men jag kommer ju glömma bort den här dagen nu:-D kram B


Varför fick gry hälla kanel på min gröt?

foto0795 (MMS)

Varför fick gry hälla kanel på min gröt?


Gnäll, gnäll, gnäll

Vill inte ha en löptik i huset mer!! Hon gnäller till och från hela tiden. Ska ut, ska in, ska ut, ska in. Jag sitter på övervåningen och har nog varit nere 8 gånger nu och släppt ut dom. Tar 4 minuter så ska hon in igen, blir galen snart. Natt till idag var första natten sedan hon började löpa (8 dagar) som hon sov hela natten och inte tog av sig tikskyddet. Jag kände att NU kanske hon accepterat det här och det var så skönt men nu tvivlar jag...så trött på henne. Har pyttelite hundmat kvar som jag tänkte ge dom till frukost och nu hör jag hur hon välter tunnan i köket och äter direkt ur...skiter i det, orkar inte bry mig men kors i taket hon gick och la sig när jag skrek till henne! Jaha ibland ska man chockas.
Annars har dagen varit bra. Planerat kreativa förändringar på jobbet och ser fram mot att börja förvandla konferenslokalerna till utställning och skog:) Hade tid för det idag då vi fått virus i datorerna. Teknikerna hittar inte huvuddatorn så jag får väl se om det blir några fakturor och bekräftelser imorgon som jag tänkt.
Plockade lite när vi kom hem och så gick jag och Gry och mötte Ida, Hasse och Eva som var ute och red barbacka. Började bli mörkt och Gry orkade inte gå längre så vi stannade och lekte skogshuggare istället:) Katten var med och hjälpte till också.  Ida fick hoppa av Alfons när dom kom för Gry ville rida resten av vägen hem. Mysigt....
Känner att det inte händer så mycket just nu så jag har ingenting att blogga om. Får ta och hitta på nåt så jag får nåt att skriva om:) Lite party hade ju inte skadat kanske...

Kram B

Barbackatur på kvällskvisten:-)

foto0793 (MMS)

Barbackatur på kvällskvisten:-)


Tränat

Efter 2 veckor med förkylning och hosta så har jag varit och tränat idag:) och det var så satans jobbigt och jag kan tänka mig att imorgon kväll är jag ganska glad över att var själv hemma:) Ingen som "känner" på den träningsvärken med ett stort leende:P  Men det var härligt att vara tillbaka igen. Är skitsugen på och testa zumba men är inte hundra på att min kropp och hjärna kommer att samarbeta så bra i latinska rörelser:) Karin och jag har planer.....ska bli så kul!
Haft en bra dag på jobbet, gjort en lasagne, frostat och rensat ur frysen. Nu är jag skittrött och ska försöka pallra mig ner i duschen.
Får bli ett längre inlägg i morgon!

Kram B


Tungt men behövligt beslut!

Efter en härlig helg väntas en lika härlig vecka:) hoppas kan man ju göra iallafall... Verkligen haft en toppenhelg. Nästan gjort klart köket, träffat June, Truls, Anette och Björn-gunnar samt deras 5 barn:), druckit vin och ätit god mat, loppis, umgåtts med familjen, varit med Ida när hon ridit och det har gått kanon. Jag har iof agerat hare och fått sprungit järnet ca 100meter före han så att han skulle galoppera. Härligt att höra klapprande hovar närma sig:) Har haft en riktig mysig familjehelg alltså.
 Tajra löper ju nu och hon blöder såååååååå mycket! Tikskyddet får sitta på när vi är hemma och i närheten men på natten så tar damen av sig det och blöder ner här och där. Därför tog vi tag i en länge tänkt tanke nu och stängde ut hundarna från övervåningen. Jag vill ju ha hundarna med överrallt och dom har fått sova i sofforna uppe men det är ett himla dammsugande av soffor och det går kanske inte i längden kände vi. Så nu har vi satt tillbaks barngrinden vi hade när Gry var liten. Jag tycker det är skitjobbigt när dom sitter i trappen och tittar på mig:( men det blir nog bra snart. Tajra gnäller på nätterna när hon får ligga i bädden i hallen och det hoppas jag också ger sig snart för jag ligger ju vaken halva nätterna. Första nätterna gick jag upp och släppte ut henne men nu har jag märkt att hon somnar om efter ett tag och är inte kissnödig. Får räkna med och vara lite trött ett tag men ser fram mot att köpa nya överdrag till sofforna. Men svårt är det och kommer inte bli roligt nu i veckan när jag är själv och van att ha båda hundarna hos mig om kvällarna när jag kollar på tv, hänger tvätt mm.

Nu ska jag ta vara på sista timmarna innan Andreas åker inatt!

Kram B

Roligt loppisfynd:-P

foto0787 (MMS)

Roligt loppisfynd:-P


Nytt kök nya vänner!

Det värsta med att hoppa över några dagar att blogga är ju att jag inte riktigt kommer ihåg vad som hänt:) men jag ska försöka göra en resumé....
Ang varmvattnet som "försvann" visade det sig var mitt eget fel. Jag hade stängt av det på nåt sätt när jag skulle fixa tvättmaskinen. Ska tydligen inte gå in något varmvatten till maskinen utan bara kallvatten men jag drog på fullt varmvatten och då ledde det om allt så det blev bara kallt i kranarna. hahaha. Tvättmaskinen krånglar fortfarande men min käre man vred på varmvattnet igen när han kom hem. Tokigt, tokigt och en jävla tur att jag inte ringde rörmokaren. Hade ju vart lite pinsamt kanske:) Under helgen hade vi tänkt klippa gräset och elda lite så torsdag kväll fick vi den brighta idén att göra allt på en gång för då har man det ju gjort. Andreas eldade och jag satt på gräsklipparen och sista vändan såg jag inget för det var så mörkt men det såg ganska ok ut. Lyssnade på en sjuk diskussion i lurarna ang Ladies Night. Nån hade hackat upp sig på att det bara är för tjejer. En tjej dessutom.....Och orsaken var att vad gör dom som inte är säkra på sitt kön???? vadå inte säkra på sitt kön sa reporten. Ja men dom som är född man och vill vara kvinna! Varför får inte dom köpa biljett?  Men vart är vi på väg? Finns väl betydligt allvarligare saker om diskriminering i så fall. Inte vet sitt kön, Mig veterligen är man man om man föds med snopp och kvinna om man är född utan sen om man klär sig i kvinnokläder och vise versa så är man ju ändå det kön man är född till...ja jag ska inte fördjupa mig i det men viss irritation växtes där när jag klippte gräset.
Igår åkte vi till Kristinehamn och köpte panel till köksön. Är så bra att åka till Beijers bygg för där sågar dom till rätt längder direkt så slipper man köpa långa brädor och försöka få hem. Det var bara att åka hem och spika upp. Efter att vi hackat bort allt kakel vill säga....jag hackade med en hammare och skruvmejsel och lyckades skala av 3 knogar lite lätt. Andreas satt upp panelen och sen kvistlackade jag. Pappa ringde och undrade om vi inte skulle komma dit på en whiskey. Vi åkte dit runt 21 och åkte hem 00.45. Gry skulle absolut inte med hem utan skulle sova hos mormor så det fick hon göra. När vi kom hem var vi inge trötta så vi satte igång och måla igen och så gjorde jag klart min handdukshängare. Häftade fast hönsnät och skruvade krokar. Blev riktigt nöjd över experimentet:) 02.30 kom vi i säng.
Imorse följde jag med Ida ut med stavarna när hon red. Så skönt och komma ut igen eftersom jag inte gjort nåt på 2 veckor pga hostan men nu gick det bra.
Åkte till prästgården på loppis och det visade sig att dom som flyttat in där hade 3 barn på Grys avdelning på dagis. Det är 2 norska familjer som bor kollektiv:) skittrevliga så där hamnade vi på mat och vin från 16.00. Kom precis hem.
Målat en gång till och nu händer väl inte så mycket mer antar jag....ligger i varsin ända av soffan men lite sugen blev man ju på lite party efter 4 glas vin måste jag väl erkänna men men, desto härligare morgondag:P

Kram B


Gjort en handdukshängare av en gammal steg...

foto0785 (MMS)

Gjort en handdukshängare av en gammal stege, färg och lite hönsnät:-P


Japp, klockan är 01.45. Kaklet borta, pane...

foto0784 (MMS)

Japp, klockan är 01.45. Kaklet borta, panel på och grundmålat:-)


Känns lite vemodigt

foto0781 (MMS)

Känns lite vemodigt


RSS 2.0