SMS-inlägg

20120429562 (MMS)


Icas nya sortiment

20120429561 (MMS)

Icas nya sortiment


SMS-inlägg

20120428553 (MMS)


Alfons tar en tur själv

20120428559 (MMS)

Alfons tar en tur själv


Till salu

20120427550 (MMS)

Till salu


Till salu

20120427551 (MMS)

Till salu


Bättre och bättre dag för dag....

Det nya bokningssystemet på jobbet börjar ta form men det är mycket. Hela dagen idag har jag suttit och matat in uppgifter och jag har inte ens börjat boka dom befintliga bokningarna än.....men nu blir det bara bättre:) Ska börja lägga in bokningar imorgon och förhoppningsvis förstår jag vad jag gör för något:P, lite iaf.  Och det bästa vore ju om jag förstår vad jag gjort när jag är klar och ska hitta bokningarna igen.
Varit med Gry på taekwondo och sen åkte jag och tränade core....fick hoppa spinningen men jag är inge svullen i knävecket längre och har inte behövt tagit några värktabletter idag så även det ska väl bli bättre nu men jag får väl vila tills nästa vecka iaf. Eller simning borde ju funka?? ska simma lördag-söndag.
Åkte till syrran efter träningen där Gry var. Köpte en majblommekrans (säger man så? )jaja iaf så köpte vi en.
Kom hem, åt mat, ut till hästarna och plockat undan lite as usual. Ikväll ska jag ta med öronproppar till sovrummet för vi har en jävla tranfamilj som bosatt sig ute på gärdet och imorse började dom kl. 05.00 med att skrika som tokar. Jag trodde jag skulle bli galen! Jag har inte bra morgonhumör annars och när jag dessutom blir väckt sådär så är det inte sällan tanken kommer upp att jag springer ut naken och stryper fågeljävlarna....
Hur kan dom skrika så högt och visserligen bor vi på bästa stället men hallå? vad är det för fel på det där stället alla andra tranor flyger till och träffas för att SKRIKA? (för det är ju det enda dom gör)
Nej inatt åker öronpropparna med och så hoppas jag innerligt att jag vaknar av väckarklockan:)

Kram B


Nåt har hänt.....

Ok jag ska inte skriva om att vi har grävt upp hästhagar och baksida gård:) Däremot så verkar det bli en träningsfri vecka för jag har skitont i ena knävecket?! Ja det omöjliga händer mig....hade ju varit en sak om knät svullnat men mitt knäveck har svullnat:( Jag har väl överansträngt eller vridit knät nåt kanske....så typiskt när man börjar komma igång med träningen, ont gör det iaf..Ska gå på coren imorgon men får hoppa spinningen.
Och som vanligt när det är onsdag så är det taekwondo direkt efter jobbet. Gry börjar bli riktigt stark och hon tycker det är skitroligt. Idag såg vi även en lapp om fotbollsskola och det har hon tjatat om hela förra sommaren men då var hon för liten. Nu drar dom igång på tisdagar så veckorna blir alltså, måndagar- med mig på träning, tisdagar- fotboll, onsdagar-taekwondo, torsdagar-med mig på träning dom gånger Andreas inte hinner hem, fredagar-TOMT, lördag - ridskolan, söndag- TOMT :)  men det är skitkul att hon tycker det är så kul att träna för jag kör hellre och åker runt på matcher än att hon ska sitta framför tvn och dricka cocacola.
När klockan var 20.00 idag och solen sken ute så kunde vi ju inte bara gå och sova.....så vi tog och gick ut, sadlade på Flingan och tog en ridtur:) En kort tur men gud så fint det var ute. Dom flesta 5,5-åringar sover kanske vid den tiden men det behöver man inte om man är 5,5år och bor i Daglösviken:)
Gry duschade och jag hängde tvätt innan jag la mig här i soffan för att blogga och facebooka lite.
Idag beställde (eller igår kanske det var) jag ny tenntråd och skinn till lite armband. Tänkte jag skulle sysselsätta mig med det på kvällarna istället för att hänga framför datorn. Eller iaf göra både ock:P
Nej om man skulle ta och byta rum innan midnatt kanske....
Bilderna jag la in i tidigare inlägg är från kvällsturen idag. Kimi (katten) hoppade rätt vad det var upp på Flingan för första gången och hon blev lite skeptisk faktiskt. Tittade mot ryggen och skakade på huvudet:) 
Nej men nu ska jag sluta på riktigt...

Kram B

Redo

20120424544 (MMS)

Redo


SMS-inlägg

20120424548 (MMS)


SMS-inlägg

20120424549 (MMS)


Upprepning

Hahaha snacka om att va trött och ha noll koll.....upptäckte precis att jag skrivit 2 inlägg med samma innehåll:)
Jaja då ser ni att jag inte hittar på vad jag gjort om dagarna iaf. Men gårdagen räknar jag inte med i min vecka så det kan ju vara därför:)

Nu ska jag checka in 70 gäster och fakturera ikapp 2 veckor men ev kommer ett inlägg ikväll med lite nya händelser istället:)

Ha det gott / B

Karlstad och reunion

I fredags jobbade jag över några timmar för att ta igen lite som jag inte hunnit med pga utbildningen av nytt bokningssystem på jobbet..Hade tänk att gå hem från jobbet men det var ju halv snöstorm så jag sket faktiskt i det av giltig anledning tycker jag:). Vi hade en grävmaskin här som grävde alla diken i hästhagarna och så grävde dom ur det sista inför altanbygget. Hela gräsmattan och hästhagarna ser ut som en utgrävningsplats för arkeologer....men förhoppningsvis blir det bra när det får torka upp och växa gräs igen.
Igår åkte vi till ridskolan och sen direkt till Karlstad för att hämta våra utemöbler som vi köpt. Tog ett varv på Bergvik också. Karin och Kristin kom ner en stund innan vi åkte vidare upp till jobbet där förra studenterna hade återträff....skitkul och träffa dom igen och skitdålig idag...än, och klockan är 22.
Gry har varit hos Noel och lekt hela dagen och det har nog varit räddningen. Har sovit typ hela dan och det ska jag fortsätta med tror jag. Andreas har åkt till Norge och Gry sover. Hundarna är ute nånstans så jag lär väl sova en stund i soffan tills dom kommer tillbaka.

Kram B


Bråttom, orkar inte

Nu är det så att jag måste skriva lite snabbt. Har precis bäddat ner mig i sängen med datorn på magen och när jag slår på den så kommer den där lilla rutan upp som visar - 15min kvar, dags att ansluta strömkabeln! Helvete, och jag orkar verkligen inte gå upp till övervåningen för att hämta den så jag ska snabba på lite. Var och tränade core/spinning i onsdags och Jocke ställde upp som barnvakt. Kändes bra och träna och konditionen börjar kanske bättra sig lite. Haft utbildning på jobbet i nytt bokningssystem och allmänt kaos i både huvudet och på jobbet. Jobbade över 3 timmar idag för att hinna ifatt lite och jag hoppas jag fick med allt tills helgen så jag slipper åka upp. Idag har vi haft en grävmaskin här som har grävt nya diken i hästhagarna så hela baksidan ser ut som leråker men det blir väl bra när det torkar upp. Var ute i 2 timmar i typ snöstorm och satt upp staketet igen för att kunna få ut hästarna i rätt hage. Badat bastu och ätit tacos. Karin och Kristin har precis åkt hem och det var mysigt att få träffa dom och prata lite skit. Imorgon ska vi träffas igen och dricka lite vin med gamla klassen från Gammelkroppa:) Ska bli skitkul och träffa alla igen. Men först ridskolan - Karlstad och hämta trädgårdsmöbler- disco med Gry och sen så är det mammas tur:P
Nu är det bäst jag slutar så inte datorn dör snart...men vi hörs nog imorgon!

Kram B

SMS-inlägg

20120420542 (MMS)


Kort inlägg

Idag blir det ett kort inlägg för jag har inte sådär jättemycket att skriva om känner jag...Allmänt tråkig alltså:) men det får man väl va ibland:) Som vanligt iväg på äventyr direkt efter jobbet. Kom hem efter 17 och så lagade vi mat och sen in till stan på möte. Gry lämnade jag hos syrran en timme. Kom hem runt 20.30, hästar, gris, hundar, göra jordgubbssmootie och i säng med världens underbaraste unge:)......Nu kollar jag wermland forever igen och det är lika dåligt nu som sist:) .  Imorgon blir det direkt på taekwondon med Gry och därifrån på core/spinning, hemma runt 20.

Lyckades köra fast med bilen idag när jag var till Kalhyttan på möte. Eller jag körde inte fast utan bilen fastnade:P .  Var fullt på parkeringen närmast klubbstugan när jag kom men det fanns plats bredvid parkeringen på vad som liknade lite grus/lerplan...tänkte att jag har ju stor bil och 4-hjulsdrift så där kan jag ställa mig så slipper jag gå så långt:) En jättebra idé tills jag kom ut och skulle åka hem....tjena, bilen hade sjunkit så halva däcken syntes. Satt jävligt fast och till en början spann det bara även med lågväxel i....åhhhh så typiskt men kom väl lös till slut efter hjulspinn varvat med motorstopp:P ...
Nej det var väl dagens händelse. Får se om jag har mer att skriva om imorgon.

Kram B


Helg helg helg

Gud vad veckorna går fort! det har varit helg igen och jag har ju som vanligt inte hunnit blogga (eller har jag gjort det??) jaja jag orkar inte kolla det nu utan vi säger att det är så nu:) Jag jobbade till 14 i fredags och sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde :P. Jo nu kom jag på att Andreas fortsatte med underarbetet för altanen och jag drog väl lite mera tråd i hästhagen för ovanlighetens skull.....vi blev lite osams och jag såg rött ett tag så jag vägrade be om hjälp utan gick där med kniv, slägga och tråd och trasslade in hela mig och halva Gry om vartannat....kopplade lös de gamla och provisoriska kablarna till elen och byte kabel och kopplingar. Man kan ju om man måste!! (och med en gnutta vrånghet också)  Och jag fick tom ström runt hela stora hagen, lite stolt ändå och sen får vi väl se om hela Nykroppa blir utan el om ett par dagar:) Vore iof ganska kul:P
Och jag skulle aldrig erkänna.
I lördags åkte vi till ridskolan och efter det gjorde vi lite ärenden på stan. Åkte förbir hos syrran och Peter. Gry lekte med kompisar och jag städade inne. Andreas fortsatte ute. Ida var lite rastlös så hon kom ner ett par timmar. Gry och hon tvättade sadlar och träns åt hästarna. (bilder i tidigare inlägg) och så satte dom lite blommor i utekrukorna. (tackar för det då jag tycker det är skittråkigt med blommor och pyssel) Solen sken och jag fortsatte skura och damma.
Fick ett sms om vi skulle bli med till Hertig Karl och ta en bloody Mary och nej tack....måste vara i särklass den klart äckligaste drinken ever! Ida erbjöds sig iaf att stanna hos Gry. Det var så skönt efter att hållit på och städat en hel dag att ta en lång dusch, snygga till sig lite och åka in och träffa goaste vännerna:)
Vi åt och drack gott och så hämtade svärfar oss vid 24.00.
I går gjorde vi inte så mycket spännande, var till kiosken och köpte glass och på kvällen var jag tvungen att åka upp till jobbet och duka om en konferenslokal. Somnade ganska tidigt (i soffan). Ev gör jag det snart idag också:) Naturbilderna som jag la upp tidigare idag är från min PW under lunchen. Rundan tar ca 40min om man går snabbt och det är sååååå fint och gå runt sjön. Ska försöka gå varje lunch för man behöver ju inte sitta och äta i 1 timme.

Kram B

SMS-inlägg

20120416535 (MMS)


SMS-inlägg

20120416536 (MMS)


SMS-inlägg

20120414526 (MMS)


SMS-inlägg

20120414528 (MMS)


Gry och Viktor

20120415531 (MMS)

Gry och Viktor


Flingan

20120415530 (MMS)

Flingan


Gry och Viktor

20120415532 (MMS)

Gry och Viktor


Effektiv och första ridturen

Igår måste jag säga att jag kände mig lite effektiv:) och ingen kan säga att jag inte maximerar timmarna iaf. Jobbade och fick väldigt mycket gjort även där:P. På lunchen åkte jag hem och askade ur pannan och fyllde på pellets, hämtade även träningskläder. Jobbade eftermiddagen och slutatde som vanligt 16.45. Gry fick åka till taekwondon med Mira och Oskar så jag körde hem syrran och var där 17.10. Bytte om till träningskläder medans Gry tränade och 17.45 kom Jocke. Han tog med Gry hem och jag mötte upp Sandra på träningsverkstan. 18.00 började core och 18.30-19.10 spinningen. Med betong i benen åkte jag till Jocke. Gry och han hade lagat mat som jag fick ta del av:) Helt ok tajming. Dom var i full gång med en pingisturnering på wii så det var inte helt lätt att få med henne hem. Kom hem runt 20.30 och då möttes vi på gräsmattan av Flingan IGEN....börjar bli tradigt nu. Hon fick vara kvar ute när vi gick in och bytte om så runt 21.45 var vi klara med staketet. Men det är väl helt normalt att en 5½-åring duschar 22.00 en kväll innan dagis? :)Och sen efter att jag fick henne i säng så grejade jag med lite disk, rensade kylskåpet och sen tog jag själv en låååååååååååång dusch. Maxad onsdag.

Imorse när jag drog upp persiennerna i Grys rum så stod Flingan utanför. Fattar inte vart hästjäveln tar sig ut?? (när jag fixar staketet betyder det att jag sätter upp extra tråd där det ser ut som om hon kan krypa under men staketet är inte trasigt eller hänger någonstans) Men det positiva med allt är att hon inte rymmer iväg från gården men dessvärre springer runt på hela gräsmattan och det blir ju lagom roliga sladdmärken nu i blötan. Jaha det var bara att gå ut och då hittade jag ett dike som var väldigt djupt under nedersta tråden. Satte ny tråd och sprang in och stressade upp Gry, sminkade mig och iväg. Kl. 13.00 ringde svärfar som var ute med hundarna och FLINGAN UTE IGEN!!! Svärfar satte in henne i hagen.
Under tiden så följde jag med Tommy på en powerwalk på jobbet. Tjena, 40 minuter och han gick fort, skitfort men det var riktigt skönt så det blir träningsskor med varje dag nu. Behöver ju faktiskt inte sitta och äta i en timme.
Efter jobbet så hämtade jag en hängig donna på dagis och när vi kom hem hade hon feber. Gjorde älggryta (skitgod by the way) tills Andreas kom hem. Han överraskade med att ha handlat förrätt:) Medans jag gjorde klart maten så hällde han upp 2 glas vin och gjorde iordning tomater, serranoskinka och mozarella mmmm...

Tog första ridturen på Flingan i kvällningen och Ida red Alfons. Hoppade upp barbacka först men fick hoppa av ganska snabbt. Hon är ju inte så bred den lilla damen så det var som att sitta på en cykelsadel som svajade fram och tillbaka. Balans är väl inte min starka sida. Sadla och började om och det blev en härlig tur. Överraskande bra faktiskt.
Nu är det soffhäng som gäller men det får man väl när klockan är 23.14?? Jobbar förmiddag imorgon och så lutar det åt promenad ala 2 timmar hem.

Kram B

SMS-inlägg

20120412525 (MMS)


SMS-inlägg

20120412979 (MMS)


SMS-inlägg

20120410519 (MMS)


En ovanligt vanlig dag:)

Jaha tillbaks på jobbet efter påskledigheten och det har varit en händelselös vardaglig vardag. Snoozat, inte hunnit med frukost, jobbat.......inga suspektulära händelser, hämtat Gry. Kom hem och gjorde tonfisktoast åt mig och lasagne till Gry. Fick ett toastjärn av svärfar i helgen och nu har jag fått dille på toast. I 2 dagar har jag ätit toast med tonfisk,cremefraice, lök, ost och citronpeppar. Sjukt gott:) men det kanske skulle vara idé att byta pålägg imorgon:P .....Tittat på bolibompa, plockat undan lite, varit hos hästarna och så avslutade vi kvällen med att sätta smörgåskrasse:) Grys kväll alltså....min fortsätter ett tag till. Ska titta på Wemland forever nu och sen är det en tvätt kvar att hänga. Ja det var väl min riktigt ohändelselösa vardag:). Men vad faaan är det för skit??? kollar Wermland forever nu och seriöst???? haha jaja jag får väl ge det lite längre än 4 minuter kanske men än så länge känns det som en hemmafilm:) ....Imorgon blir det core/spinning igen om jag kan fixa barnvakt en timma.

Kram B

Äggstra helg:)

Har varit riktigt skönt med lite långhelg:) och den har varit späckad med underbart galna vänner och familj! I torsdags eldade vi och grillade lite. Benitha med familj och Peter kom hit. Jocke kom och sa hej en sväng också. Grabbarna avslutade med bastu och jag i soffan:) Fredag blev det frukost på caféhuset
och jag och mamma åkte och handlade inför påskfirandet på lördag. Åkte till Belinda och tog med henne och solade. Andreas blev kvar hos Peter och jag åkte hem och tvättade en maskin och tog en springtur. Gry var kvar hos kusinerna. Jag åkte tillbaks och då höll dom på och grilla oxfilé:) Madde kom och Gry kom in efter nån timme. (Belinda har flyttat in bredvid Peter så det blir några vändor genom häcken när vi är på det ena eller andra stället) Åkte hem vid 22.30. Lördag åkte jag och Gry till ridskolan och det gick jättebra. Minsta ryttaren på största hästen:) la in 2 bilder tidigare. Bilden där hon ser ut som en liten jockey är när dom rider över bommar och då ska man ju stå upp:) Gullungen.
Pierre och Nina kom och vid 17 åkte vi tillbaka till Belinda för att fira påsk...en nätt skara på 26 st familjemedlemmar var vi:) Åt och drack gott och det blev en kanonkväll. Vi skulle sova där men Belinda trodde bara hon hade en madrass över så vi gick in till Peter för att sova där........ (vi=jag och Andreas) Jo tjena, vi var ju inte trötta fast klockan var 02.30....03.30 gick vi till Jesper och jag dödade lite trummor:) och antagligen Jespers tålamod lite också haha.....jodå men 06.00 gick vi tillbaks till Peter och DÅ var jag trött...Tänk att man kan ha så roligt innan man lägger sig och 4 timmar senare så är det inte lika roligt längre:P
Blev inte många knop igår men avslutade dagen iaf med mat hos svärfar.
Nu har Andreas åkt till Norge och det är väl dags att förbereda sig för vardag imorgon. Har iaf haft en skitbra påsk!

Kram B


SMS-inlägg

20120407512 (MMS)


SMS-inlägg

20120407513 (MMS)


SMS-inlägg

20120407506 (MMS)


Gry och elit

20120407505 (MMS)

Gry och elit


Moderna familjen hedenhös

20120405503 (MMS)

Moderna familjen hedenhös


Dränering-sly-core/spinning

Det har varit skittungt att gå upp på morgonen under veckan och åka iväg när Andreas varit ledig men nu så har jag också tagit helg:) Efter jobbet igår när jag kom hem så hörde David av sig och meddelade att dom skulle komma förbi och titta hur mycket sly vi hade som vi önskade bli av med. Och precis så tänkte jag, att dom skulle komma och TITTA!! De kommer ner 5 stycken med varsin röjsåg och efter lite löneförhandling så körde dom igång. Jag och Gry åkte till stan för att tanka bilen (tanklampan lös och jag vet inte hur länge den gjort det) och så passade vi på att åka till Ica också medans det var hockey på tvn:) . En bra idé för det var inte rusning mellan hyllorna och i kassan direkt. När vi kom hem så var det klart! Blev jättebra och nu ser vi sjön och runt hela vår udde mellan dom större träden. Kan inte låta bli att titta ut över sjön så fort jag är i närheten av ett fönster:) Ett stort tack till grabbarna! Men det finns ju ett MEN......vi har nu en hel del sly liggandes som måste eldas upp. Risk finns att det blir en ledighet med fysiskt arbete och pyromani. Har starka funderingar på att försöka få nån fårbonde köra hit lite får som håller slyn nere.  
På tal om fysiskt arbete så måste jag komma igång med träningen igen så ikväll åkte jag in till stan för att testa ett core/spinningpass. Jag har aldrig spinnat förut och det var inte så himla roligt precis som jag misstänkte men SATAN I GATAN det måste vara ganska effektivt för jag var helt slut och då var det 40 minuters pass + att det var mer teknik än jag tänkt mig. När vi skulle stå upp och cykla så blev låren som cement efter bara några tag så det gav jag upp. (till och från iaf) Gjorde sittande intervaller istället vilket räckte och blev över. Core var skitbra. Bara mage och rygg i 30min:) . 40 min spinning räcker definitivt för min del och det bara för att det ska vara effektiv konditionsträning. Ett pass som ska utövas igen bara jag får nån som hämtar Gry för hennes taekwondo slutar 17.45 och coren börjar 18.00. Men allt går väl att lösa bara man vill eller?? Nej ska jag vara helt ärlig så blir det nog roligare när man kommer in i det (och ev om och när konditionen förbättrats lite)
Nu ligger jag utslagen i soffan och funderar på vart man ska börja imorgon? Tror det får bli att åka och köpa nya påskfjädrar så Gry får sätta dom i riset utanför. Skulle sätta fjädrar nu ikväll men jag måste ha tappat bort alla påsksaker:P .....alla saker förutom 18 påskägg. Undrar vart faan vi fått alla ägg ifrån och följdfrågan är - varför har vi sparat alla?? ja världsproblemen hägrar :)

Nej seriöst, Sov gott
Kram B


"nya" utsikten

20120404498 (MMS)

"nya" utsikten


Helg

Nu ska jag försöka rappotera helgen lite. Haft en riktigt bra helg men ganska mycket bilåkande. 7.30 i lördags så åkte vi mot Norge eller jag siktade först och främst in mig på Charlottenberg:) Och första stoppet blev som jag ville Charlottenberg:P Men när vi kom dit var den 30  min kvar innan köpcentret öppnade!!!! Paniken började infinna sig men jag andades ut när Andreas väldigt passande kom på att vi måste tvätta bilen:) När det var klart var ju klockan 10. Handlade på Ica och inget mer:) Ville bara insupa atmosfären lite då jag inte varit och handlat på sjukt länge. Iaf så fortsatte vi resan och efter 6 timmar var vi framme i Tretten. För en gångs skull så hade jag dyngtur för när vi var på väg så ringde en arbetskollega till Andreas som också skulle på festen och han frågade om vi hade utstyrseln klar?????? Hjärtat började bulta lite medans dom pratade då dom pratade kostym och grejer......vi hade visst missat att det var 50-60 tals tema och maskerad! Och när jag packade så tänkte jag att det är klart att man ska ha en "Hell Bunny"-klänning då Arild älskar 60-tal men jag var lite orolig för att jag skulle sticka ut lite. Var ju hur bra som helst ju:) Vi var 80 personer och nästan alla tjejer hade tidsenlig klädsel som var korta utsvängda klänningar i diverse färger och höga frisyrer:) Killarna hade allt från snickarbyxor till skinnvästar med fransar. Andreas hade packat svart skjorta så det var bara att vika upp ärmarna och låna en gubbkeps som han dessutom passade skitbra i:) Massa gamla bilar och rockabillymänniskor. God mat, livemusik och jättetrevligt. Jag drack inte så mycket då jag skulle köra hem igår. (eller anledningen från början var att det endast erbjöds öl)  Norges vägar får mig att spy bara jag tänker på dom så därför körde jag. Gick och la mig vid 02.30 och mannen kom väl och kröp ner 06.00. Gemensam frukost i festlokalen och sen åkte vi hem. Stoppade för bensträckare i Charlottenberg och köpte mig en vindjacka som var nedsatt från 1600kr till 500kr, ett didrikson regnställ till Gry som var nedsatt från 750kr till 299kr och så fick hon en Helly Hansen jacka. Ett köp som Andreas får stå för:) Den var skitsnygg men alldeles för dyr till en 6-åring enligt mig men jaja....Åt mat och sen åkte vi vidare hemåt. Hämtade Gry hos mamma och pappa och fick lite mat. Gick och la oss vid 21.30 igår och tvärsomnade:) Bil och rock n roll suger energi:).
Nu har jag tränat och badat bastu så nu blir det kvällen i Daglösviken.

Kram B 

Rockabilly

Love it! Varit på en riktigt mysig fest i Tretten i Gulbrandsdalen:) Vi kom hem för en liten stund sen och är riktigt trött efter att jag kört bil i närmare 6 timmar. Jag orkar tyvärr inte skriva nåt nu men ska försöka få till ett inlägg imorgon med rapport från så nära 50-60tal man kan komma:) Några bilder slänger jag in iaf men eftersom jag lämnade min telefon hemma för säkerhets skull (84kr i uppkoppling och jag känner mig själv) så blir det bara nån som jag tog från Andeas telefon.

Kram B

SMS-inlägg

20120331936 (MMS)


SMS-inlägg

20120401949 (MMS)


SMS-inlägg

20120401951 (MMS)


SMS-inlägg

20120401944 (MMS)


RSS 2.0