Blir inte vardag!

Andra veckan som Andreas är sjukskriven och det här är ju inte vardag för mig och inte få göra som jag vill....Jag får verkligen ingenting gjort när han är hemma. Kommer hem från jobbet och vi lagar mat tillsammans (om inte maten är klar), går ut till djuren tillsammans och sen lägger vi Gry och hamnar i tvsoffan. Jag har inte tränat på hela veckan, inte tvättat en enda tvättmaskin, inte plockat ner dom 2 maskinerna torr tvätt, inte dammat och ingen annan har gjort det åt mig heller:) Bara virrar runt och är kär.
Hur får man energi till allt hushållsarbete när man är två hemma på kvällarna? Jag är lite så att jag blir irriterad om bara jag grejar med tvätt eller plockar och om Andreas börjar plocka eller tvätta ja då känner jag mig tvingad att hjälpa till och får dåligt samvete om jag vill göra något annat just då . Det här verkar vara priset man får betala när man har en man som jobbar borta i veckorna - Jag vet helt enkelt inte hur ett "vanligt" svenssonpussel går ihop. Det är naturligtvis skitmysigt att han är hemma men jag fungerar ju inte som jag ska:) Äter som en häst och massa ost och kex och vin om kvällarna. Människan är ett vanedjur, det är nu bevisat:)
 
Imorse råkade jag tappa en soppåse på väg till jobbet:P . Låter lite märkligare än det är, Vi har 1.5 km till soptunnan så jag gjorde som vanligt att jag la 2 soppåsar uppepå kapellet på bilflaket. Glömde bort att slänga dom och kom på det på väg in mot Nykroppa och svängde av till en soptunna. Då var det bara 1 påse kvar, ooooops .  Jaja man kan ju inte komma ihåg allt.
Imorgon är det dagsför de 3 första timmarna på tatueringen. SMÄRTA....men det är ju svaghet som lämnar kroppen säger dom:)
Blir en lång dag imorgon.
 
Kram B

Orkar.....inte

Nej jag gör faktiskt inte det. Skittrött.se . Har jobbat, gjort massa chokladbollar modell större och åkt upp till parken med, fodrat djur, akututryckning till jobbet då en gäst som kom imorse kom på 20.20 att han GLÖMT checka in. Jag kanske är märklig men jag har svårt att tro att jag skulle glömma bort och hämta nyckel till bokat rum (även fast det är jag). Nu har jag tagit ett glas rosé och har en diskussion med Andreas ang om vi ska förbarma oss över 3 får som en tjej ringde till mig idag och ville ge bort...hmmmmm
Det var väl min dag i stora drag. Imorgon står jobb och taekwondo på schemat och sen får jag väl begrunda min rygg för det är sista dagen det är mycket orörd yta kvar där :P Spännande!

Nu sova soffan!
Kram B

Inga Planer

Som jag sagt förut så är vi ganska spontana i den här familjen men igår var det INTE till min fördel. Andreas drog iväg redan 6.30 på den traditionella skoterns dag i Mora. Dom är ett gäng grabbar som åker varje år. So far so good. Grys kompis Anya ringde på morgonen och kom hit och lekte. Jag strosade runt i onepiece och tvättade lite och plockade. Gick ut till kor, hästar och gris. Pratade med Andreas och jag skulle se om jag kunde få barnvakt och åka upp till Tina i Lesjöfors för att vänta hem grabbarna och så skulle vi umgås lite där. Skittrevligt tyckte jag och blev samtidigt bjuden på en annan fest i stan.
Vi åkte till Nykroppa på bio och sålde popcorn och sen hem till mamma och pappa för Gry skulle få sova där.
Började ladda lite för att komma iväg och umgås med vänner.
Läste Filipstadstidningen och fick se att jag fått dagens ros av Andreas!!!!!! Det värmde och där hade han tur att jag precis läst det när han ringde och berättade att dom skulle åka till Torsby istället på Lasse Stefanz!!!
Så där satt jag hos mamma och pappa och kvällen sket sig. Jag fick naturligtvis följa med men ensam tjej /då Tina skulle stanna hemma) med 3 grabbar som "varit igång" sedan 8.00 på morgonen kändes inte så lockande. Gry ville naturligtvis inte med hem så hon fick sova hos mormor och morfar ändå.....jag åkte hem, borstade ur lockarna ur håret, la mig i soffan med en tallrik makaroner och en cider och hade en allmänt ensam lördagkväll.
 
Idag kommer Karin hit och ska äta frukost! Som det ser ut nu iaf:) Sen har Gry innebandyträning 11-12 och 12.45 ska jag till Storfors och fixa naglarna. Blir nog kvar i Storfors för kl. 16.00 visar vi bio där och jag ska jobba.Känns lite onödigt att åka fram och tillbaka.
Nej jag kanske rent av kan somna till en stund till innan Karin kommer eller ska jag sätta mig framför tvn och cykla lite??? svårt val:)
 
Önskar er en underbar söndag!
Kram B
 

LÖSS!

Förbannade skit! Trodde vi skulle klara oss men icke. Det har cirkulerat löss i Grys klass (och dom är bara 8st) och nu i kvällningen så hittade jag i hennes hår! Som tur var så när vi fått hem 1:a lappen från skolan så köpte jag lusmedel för att vara beredd. Det är någon som inte kollar sitt barn eller inte behandlar klart då det cirkulerade i våras också....Finns iaf bra medel nu som bara kräver en behandling och sen kamning så 22.30 blev vi klara idag och imorgon blir det naturligtvis ingen skola.
Jag var skitlugn med Gry men jag är LIVRÄDD att jag ska få det i mitt långa och tjocka hår! 1 förpackning a 189:- gick åt till Gry och det lär ju gå 4st om jag skulle få det.
På tal om något roligare så var jag och tittade på mina blivande vingar på ryggen. Kommer bli kanon men hon räknade med 3 sittningar alá 3 timmar åt gången:) så det lär ju både kännas och kosta men förhoppningsvis värt det.
Var kvällsöppet i stan idag med olika erbjudanden olika tider. Jag hade inte så stor koll på varken tiden eller erbjudanden men jag råkade titta in på Thomas kläder och pricka in både kvällens erbjudande + 20%. Blev 2 par byxor för 356:- . Kap:) Imorgon blir det jobba och sen lugnt.
 
Kram B

jobb, jobb och så lite jobb

Och så en sjukskriven man på det. Jodå, det där ledbandet i Andreas armbåge kunde ju knappast rasat en "lägligare" vecka. Så hans olycka blev min räddning den här veckan om man får lov att säga så. Har haft (eller har fortfarande) väldigt viktiga vipgäster från Österrike på jakt.. Detta har resulterat i 12 och 13-timmars jobb i 3 dagar nu. Så jag har åkt innan resten vaknat och kommit hem när Gry ska sova. Måste jag säga att jag är liiiiiiite sliten samtidigt som det är lite spännande:) . Eftersom jag inte gjort annat än jobbat så har det inte hänt så mycket.
 Imorgon ska jag iaf gå hem i vanlig tid. Jag behöver åka in till Åse (tatueraren) och kolla på en vinge som hon ritat upp. Det ska bestämmas storlek och när jag godkänner så ska hon fixa en till spegellvänd för nästa torsdag är det dags för en hel del timmars smärta:) :) :) Längtar!! tror jag.)  Helgen är än så länge obokad men det är ju skoterns dag på lördag så ev möter jag upp grabbarna någonstans på kvällen. Nej klockan är 23.00 och jag ska ju snart upp igen. Just det, jag ska göra om naglarna på söndag och det lutar åt en manlig?? nagelteknolog. Herregud vilka manliga vibbar man får, not.....men han ska vara skitduktig så det blir spännande. Har haft förlängning så länge nu så det är dags att ta bort den gamla akrylen och lägga ny.
Nej nu får jag ge mig!!!
 
Gonatt
Kram B

Gaaaahhhh

Har inget liv denna vecka känns det som.....jobbade till 22.30 igår och började 06.00 idag. Vet inte än när jag kan sluta men tidigast 18.00 skulle jag tro och imorgon redo till 06.00 igen Yeeehaaa. Tar mig friheten att ta en micropaus nu för jag har varit i restaurangen några timmar och diskat för diskmaskinen gick sönder idag också .Micro är micro så nu ska jag börja göra iordning 25 kurspärmar med ca 700 sidor i varje:) Inte tid med det här nu!

Tjoho /B

Mycket nu

Ja det är ont om inlägg nu men jag ska väl försöka ta tag i det under veckan...haft och har kaos typ så jag har inte haft tid eller lust för den delen. Gör ett försök i veckan för nu ska jag gå ut och kratta en jävla massa löv.....urk

Kram B

Ozzy Osborne

Torsdag kväll - myskväll , alltså Andreas väckte mig i soffan när det var dags att gå och lägga sig:) Brukar vara en typisk torsdag.
Fredag jobbade jag till 12 och faktiskt på jobbade jag till 12 på riktigt:) Städade av lite hemma och pysslade lite. Gry kom hem från skolan och åt, sedan skjutsade jag henne direkt till en kompis. Andreas var iväg och fixade nåt men jag kommer inte ihåg vad.....
På kvällen så åkte vi in till Peter och vi tittade på Ozzy Osborne-dokumentären om hans liv! Sååå bra, vilket sjukt liv. Han borde ju vara död för lääääänge sedan, helt otroligt. Ladda ner, nej föresten det får man ju inte göra......men seriöst, se den! Ett plus är ju om man gillar musiken också:)
Började lördagen med sovmorgon och sen blev det långskogen med en massa skit (bla två ikea-kundvagnar!?!...) Tog badkläder med oss och åkte direkt från soptippen , ja just det Långskogen heter kommunens sopstation:) Kanske inte ska ta för givet att jag bara har läsare från kommunen:P .( jag hoppas att jag inte bara har det)  Iaf så åkte vi direkt till simhallen. Gry är absolut ingen badtjej. Hon tycker det är jättekul och tjatar om simhallen men är lugnare än en filbunke i vattnet. Kommer väl vara typ 11 år innan hon lär sig simma eller ens vill lära sig simma:) Men hon har att brås på att inte va något blötdjur......nämner inga namn;)
Lördag kväll så jobbade jag i parken under oktoberfesten. Asdåligt med folk och det är så tråkigt när man anstränger sig och försöker hålla parken vid liv...
Jag åkte förbi lite eftefest där Andreas var och pratade lite skit, körde hem Mattias och kom hem strax efter 03.00. Igår kändes det som om jag varit på världens dyngfest. Skittrött och huvudvärk hela dagen. Frös och var allmänt off. 
Gick och la oss 21.30 och 04.00 gick Andreas upp och åkte till Norge. Ja det var min helg det, nu är det måndag och vardag igen. Har varit och tränat och fick åka upp till jobbet efteråt, eller jag var väl inte tvungen men det ringde en kille som var på väg upp men han kom på att han glömt boka rum från idag. Han hade bokat från imorgon. Han fick vänta i bilen i 1,5 timme innan jag hade möjlighet att släppa in honom, så kan det gå:) Forhoppningsvis kommer han ihåg att boka nästa gång.
Nu ska jag faktiskt gå och sova
 
Kram B
 

Bacillskräck......inte mycket:)

Idag har jag ätit lunch på kinan med Sandra A. Alldeles för länge sedan vi sågs men lika galet som alltid:) och mer eller mindre märkliga diskussioner. Tur att vi hängde på låset när dom öppnade (på riktigt, Sandra ryckte i dörren samtidigt som den stackars ägaren försökte låsa upp) så var vi nästintill själva med våra samtalsämnen:)
Bestämde att vi måste ju faktiskt boka in en festkväll eller varför inte en hel helg. Vi preliminärbokade 15 december haha här snackar vi framförhållning. Kan ju vara roligt för mig att göra det ibland för det brukar som mest va några dagar.
Innan jag åkte tillbaks till jobbet kikade jag in på kupan (second hand) . Älskar och gå i sådana här affärer/loppisar. Och eftersom jag inte lider av nån typ av bacillskräck så har jag inga problem med att handla allt, ja nästan allt....underkläder, hygienartiklar och makeup-där går gränsen även för mig. Men iaf så ska jag komma till saken. (typ rubriken) Hittade en keps som var skitmysig för 35kr. När jag går därifrån så kom jag att tänka på att vi fått hem en lapp från skolan där det står att det går löss....Jag har klart och tydligt förklarat för Gry att hon absolut inte får byta mössa med nån...Ni börjar förstå mitt dubbelbudskap va? mmmmm Jag lever inte direkt som jag lär och det kanske är därför som hon inte lyssnar på mig utan gör som jag gör:P Just i den här frågan iaf.
Det är ju torsdag och hela familjen samlad och vi har precis klivit ur bastun:) Fortsätter softandet framför tvn och vi får se om jag och Andreas orkar titta på dokumentären om livet som Ozzy Osboune. Annars får vi ta den i helgen.
 
Kram B

Mörkt som satan

Jag är ju ingen snömänniska men det här mörkret är ju sjukt!! Det är så mörkt här i skogen så man ser inte ens sina egna fötter. Och jag måste ju ut med hundarna så sent som möjligt. Hästar och kor tar jag direkt efter jobbet men idag kom jag hem efter 19 för vi var och tränade och då är det ju kört. Korna klarar sig men hästarna lär jag ta nu.  Andreas tycker jag ska använda "superficklampan" han köpt till mig men då blir jag ju ännu räddare:) Då ser jag ju verkligen vad som gömmer sig. Nej det man inte vet mår man inte dåligt av eller hur? :) Längtar tillbaks till sommaren...........
 Karin och jag på G
 
Eller så längtar jag till vintern då det blir ljusare och på nåt konstigt sätt känns det lite närmare :P
 
 
Jaha ja, nu är klockan 23.00 igen ja och jag ska gå ut med hundarna....orkar inte klä på mig så det blir Andreas morgonrock (den luktar mycket godare än min och är lite större och varmare) och foppa på. Ska iaf lyxa till det med strumpor tror jag:)
 
Kram B

Gammalt och nytt:)

Ligger i sängen med datorn på magen med tänkt resultat att jag ska somna lite tidigare än 24 varje kväll och än finns ju hopp:) Sömnbrist har tydligen stor inverkan på viktuppgång:P och det är ju alltid bra att kunna skylla på nåt. Så just nu är det för mycket mat och dålig sömn:) Tränade iaf igår och har cyklat framför hollywoodfruarna idag. Imorgon blir det Taekwondo igen...Har ätit morötter, ägg, tonfisksallad och sånt. Håller väl fram till torsdag kväll när Andreas kommer hem igen....som vanligt. Tänk om man hade samma inställning till kost och motion, undrar hur vårt liv sett ut då? Jaha nu varnar datorn för låg batterinivå också....lägger in en gammal bild (eftersom dert är det enda jag kan göra) och slår ihop mina gröna då...
 
 
Gonatt! /B

Blandad kompott

Nu har det ju gått flera dagar sedan jag tittade in här och uppdaterade er lite så det är väl dags nu. Har lust att byta blogg faktiskt. SMS och MMS-tjänsten kommer inte att fungera på blogg.se längre utan är ersatt av en app som jag ändå inte lyckades ladda ner till min telefon, surt. Får väl se vad jag ska hitta på så att bloggen blir lite roligare igen. Tänkte ladda lite bilder nu men som väntat hittar jag inte kabeln......
Haft en bra helg iaf....I fredags kom jag hem från jobbet 16.30 (slutade 12.00) och när jag kom hem hade Andreas lovat Gry att åka till simhallen. Hade ju varit en jättemysig idè om jag hade kunnat bada! Men jag solade istället och vi var inte kvar så långe. Köpte mat och åkte hem till Kimmen och Sandra och umgicks lite, mycket skratt som vanligt, Lördagen var väldigt aktiv:) och söndagen raka motsatsen:P
Andreas åkte iväg på Hot Rod rumble och det var väl meningen att jag skulle sticka iväg och köpa stövlar till Gry och sen skulle vi åka in till stan vi också. Gry ville leka med Nellie så jag åkte själv och strosade lite. Affären jag skulle till fanns inte ens i Karlskoga:) smidigt. Jag var verkligen helt säker på vart den låg tom men det sket sig ju kan man säga:) det gjorde resten också. Kollade i lite affärer och köpte 2 par byxor. Ett par lila och ett par gröna. Kommer bli så snygg så:) . Kom hem alldeles för sent för att åka in till stan och Andreas var väl halvglad men ingen är ju perfekt för jämnan:) Hämtade Gry och Nellie och åkte och mötte upp resten hos Peter. Stannade en stund och åkte hem för att duscha och snygga till mig lite. SOMNADE! köra iväg Gry som skulle sova hos Nellie och sen in till stan igen....kom till festen vid 21.00 :) Inte som planerat men fint folk kommer ju sent eller hur är det man brukar säga:P  . 
Blev en riktigt rolig kväll med dom bästa vännerna! Robin hämtade oss och gårdagen blev mycket sooooooova:) Huvudvärk precis hela dagen. Fick in en pall pellets iaf det var väl allt. 
Igår kväll åkte vi till syrran och grattade henne för hon fyllde år. Vi köper inga presenter direkt men vi köpte 3 liter mjölk, bröd, risgrynsgröt och pålägg:) Det går ju åt iaf. Kollade solsidan och sen åkte vi hem. Andreas åkte till Norge och jag gick faktiskt och la mig 22.00!!! Kan bero på lördagens sammankomst men gud vad skönt det var. Tänkte jag skulle fortsätta komma i säng i tid....ni ser ju hur bra det gick (22.38) 
Idag har jag jobbat och varit och tränat. Ska gå ut med hundarna nu och sen lägga mig.
 
Kram B
 
 

Sover dåligt

Ska försöka få ner några rader om vad som händer och sker här i skogen...jobbar, går på möten och fortsätter jobba hemma med rulliansen. Gör mitt bästa!. Inte hunnit blogga så mycket men det har faktiskt lite att göra med bilderna fortfarande. Man ska väl inte skylla ifrån sig men det är faktiskt därför:P . Mycket roligare att kunna blogga från mobilen och slänga in lite bilder då och då. Ska försöka ladda över några från jobbet i morgon där jag vet vart jag har kabel till telefonen.
Har sovit riktigt dåligt under veckan och känner att det är något som påverkar mig......orolig,  men kommer likt förbannat inte i säng före 23.30 en enda kväll och ikväll verkar ju inte bli något undantag då hundar ska ut och hästarna ska få kvällsmat och så måste jag ju skriva lite här också:)
Vaknar och vänder och vrider, varmt, kallt och kan bara inte somna om. Tycker hundarna flåsar, regnet slår för hårt mot altantaket, får ont i ryggen av madrassen (men det är faktiskt sant), ja ni hör ju:) och jag har som sagt skitsvårt att somna om när det blir en 4-5 gånger mellan 24.00-06.30. När Andreas är hemma så sover jag hela natten utan att vakna så imorgon natt får jag ta igen:)  Idag tränade Gry taekwondo och jag hoppade på motionstaekwondon efteråt. Hade tänkt åkt på coreträning som jag brukar men Gry ville hellre vara med i träningslokalen och träna/leka med Rasmus och visst är det bra och rolig träning. Får bli det istället på onsdagar. Kul och skönt att få slå av sig lite negativa energier om man nu har problem med det:) Jag har inte negativa energier så ofta men det finns väl dom som har och då är taekwondo en träningsform att rekommendera:) Frågar ni mig imorgon får ni säkert ett helt annat svar. Kroppen värker redan nu:)
På väg hem fick Gry bestämma kvällsmat. Det blev något så vardagligt som smootie och blodpudding?!!??! och jordgubbssylt inte att förglömma.
Satan vad det regnar ute, himlen har totalöppnat sig och jag som måste ut....tror jag sover i soffan en stund så får jag se om det lugnar ner sig lite....det kan ju ändå inte bli mörkare och jag vaknar ju ändå hela tiden.
 
Kram B
 

RSS 2.0