Räkfrossa ala ost och skinksallad:)

Ja det gick bra det också:) Haft en bra helg med lite fest i fredags, grillning i lördags och idag på mors dag har jag fått supercoola mushachomalotrosor......uttala det om ni kan:) jag har försökt hela dagen och har ett par förslag på uttal. Iaf så är det jättetuffa underkläder med design från olika stora band och artister...jag fick ett par Madonnatrosor men jag tror Andreas gjort bort sig lite för nu vill jag ju ha resten av kollektionen:) nej men nog om trosor nu kanske. I fredags la vi i båten, fick besök av Peter och Madde och till slut kom även Karin hit. Vi tog båten in till stan och lade till vid bergmästargården. Det var dags för räkfrossa med hår och modeshow på hotell hertig karl. Vi var väl runt 14st som satt och fördrinkade lite på bryggan innan det började regna så det var dags att bege sig. Räkfrossa ja.....lite mer logiskt om man äter räkor men det gör ju inte jag. Åt sallad istället och det var inte fy skam. Gjorde ett nytt försök med att inte bli så bakfull som jag har en tendens att bli och jag lyckades!!!! nu vet jag att jag bara ska dricka drinkar framöver. Inge cider, inge vin och inga shots:P :P men fick ju betala därefter också men det var det definitivt värt. Trubadur, modeshow och dom bästa runt bordet gjorde kvällen/natten till skitrolig. Kapten blev lite full men vi tog oss hem ändå och kom hem strax efter 2 tror jag klockan var. Lite seg igår men vi tog båten till Filipstad och åt lunch och storhandlade...sjukt dumt med båt för det var ingen lek och bära dom kassarna men man måste ju testa. (men har testat klart nu) Malin och Fredrik kom hit igår kväll och jag fixade Malins naglar och så grillade vi, drack rosévin  och stre skit. Dom skulle vidare på fest så runt 22.30 somnade jag i soffan och Andreas väckte mig strax före 1:) och väck inte en björn som sover gäller här kan jag säga. Han fick sig en utskällning för att han hade (håll i er nu) stängt av tvn för fort!!!! hahaha snacka om dåligt humör men han är van så han struntar bara i mig och går ner i mörkret och då brukar jag traska efter säger han:) 
Hade en lugn morgon och tog tag och rensade i Grys rum. Vart kommer alla leksaker från?? alla sådana här små skitsaker som man absolut inte har någon användning för eller leker med. Små plastgubbar och allt möjligt konstigt. Slängde en hel del. Bestämde oss för att köpa en loftsäng med hyllor under.

Annette och BG kom hit för dom hade visning på herrgården och fick inte vara hemma. Så tråkigt att dom ska flytta tillbaka till Norge men man förstår dom ju också. Vi tog en tur i båten och barnen lekte. Alicia var här också och lekte med Gry. Vi åkte till kiosken och grattade mamma lite snabbt. Hon blev jätteglad över presenten som bestod av en heldag i Stockholm med mig, Belinda, Benitha och så bytte vi ut Benny mot Lotta:) vi äter och dricker gott hela dagen och mamma behöver inte betala åt. 20 Juni åker vi och jag har erbjudit mig att köra ner men inte hem. Ska väl inte behöva köra båda vändorna:P
Nu har prinsessan duschat och somnar förhoppningsvis snart och Andreas är på kyrkogården hos sin mamma:(
Inatt åker han till Norge igen men den här veckan jobbar vi ju bara 3 dagar så det går fort.

Kram B

Godmorgon

20110526696 (MMS)

Godmorgon


SMS-inlägg

20110527703 (MMS)


Skatt och kinamat

Jobb, jobb, jobb.....men man ska väl inte klaga utan vara glad att man har ett jobb som man för det mesta trivs bra med. Var bara hemma och vände efter jobbet för jag var tvungen att posta ansökan om förtidsutbtalning av skatten. Och eftersom jag surade lite för att man ska behöva åka närmare 3 mil för att få iväg ett brev efter kl.15.30 så åkte vi till Kinan och köpte stekt ris och vårullar:) smakade riktigt bra när vi kom hem. Städade lite hemma, hängde tvätt och allt det där vanliga. Gry och jag badade bastu och gjorde hårinpackning. Somnade till plastikdoktorn som en inte allt för ovanlig avslutning på kvällen:) .
I dag blev jag faktiskt lite imponerad av mig själv. Åkte från jobbet 16.05, hämtade Gry på dagis, hämtade Mira och Oskar + bilstolar till dom, hem och bytte om, packade träningskläder och var inne i Filipstad 16.50! Har aldrig kommit med den marginalen förut. Gry tränade och sen tränade jag. Skitjobbigt men skitkul. Åkte till Ica och blev omkörda i typ 250 blås av Peter på motorcykeln. Jag hann inte ens se han i backspegeln innan. Jävla galning höll ju på och skrämma livet ur mig!  Bara för det så fick han följa med in på Ica för jag hade inte en aning om hur mycket pengar jag hade på kortet så han fick snällt följa med som backup:) men han slapp lösa ut mig därifrån vilken hade varit rätt åt honom om han fick:P  Hem och gav Gry mat och la henne. Ut till hästarna,kaninen och grisen. Nu är ju klockan redan halv 11 och jag har suttit här ett tag och ska bara hänga en tvätt, ta in hundarna och sen försöka komma i säng. Är ju så sjukt trött på morgonen!

Kram B

Ingen båt ilagd men färdigmålat helgprojekt

Nej vi har inte lagt i båten än för det blåste ju halv storm i helgen men igår så blev framsidan av garaget (och dom där andra slasch-historierna från förra inlägget) klart iaf. Blev så fint. Målade tom inuti fönstret till stallet:) Lite överkurs kanske........Per kom hit och vi grillade lite lunch. Gry följde med Mira och Oscar direkt efter frukost på äventyr till bla Grythyttan och henne hämtade jag inte förrän vid 18.00.
Gick ner till sjön med hundarna innan vi tog kvällen. Andreas åkte vid 4 inatt och jag har jobbat. Kom hem halv 6, tog en springtur med hundarna som var väldigt aktiva efter en dag i hundgården. Dom brukar aldrig dra men idag ni så fick Tordsdotter Jansson springa:) de 2 första km sprang jag som en bakåtvänd ostbåge...sen blev dom som vanligt och lunkade på så fint..det var i det stadiet som mina lår och smalben inte fanns där längre:)
Nu ska jag släcka ner här och ropa in hundarna. 

Kram B 


Bra och dålig dag

Dagen började bra, mitten var mindre bra men kvällen blev bra. Andreas och Kjell fortsatte med garage slasch uthus slasch hundgård slasch dass:) blir så fint. Jag och donnan åkte till simhallen och badade lite. Hon sa-mamma kommer du ihåg när vi var här sist och jag drunknade? Ehhh nja det var ju en svår fråga:) Det var vi och en man som badade i barnbassängen. Kände ett litet obehag av någon anledning. Han gick upp men kom tillbaka efter en stund och började leka lite med hinkar och vattenkanna...kanske fanns en liten störning där. Tog inte så lång stund så gick han upp igen. Vi tog god tid på oss och hade inte riktigt koll på när dom stängde. En dam kom när vi skulle duscha. Ni behöver inte ha bråttom men ni vet att vi stänger om 10 min va? ehhhh naturligtvis, vi är snart klara:) Åkte hem och så kom Mira och lekte. Jag upptäckte att Grys ena kanin kastat in handduken, Suck....hon har varit lite dålig till och från i 2 veckor men idag gick hon bort. Jag grät mer än Gry och hon fick säga hejdå:( Tjejerna tog ut Boots (kaninen som är kvar) i sele och gick på picknick. Han var väl lagomt road och försökte gräva ner sig i gräsmattan. Sen fortsatte det med hästvård. Julie fick komma ut. Jag målade lite dörrar innan kvällen kom så hade jag dragit mitt strå till stacken:)
Annars en lugn hemmakväll med avslut nere vid sjön och solnedgång. Imorgon får vi se om båten kommer i. Blåste så mycket idag och föresten har vi haft fullt upp ändå.

Kram B


boots

20110521684 (MMS)

boots


SMS-inlägg

20110521685 (MMS)


SMS-inlägg

20110521687 (MMS)


goaste

20110521689 (MMS)

goaste


SMS-inlägg

20110521693 (MMS)


SMS-inlägg

20110521691 (MMS)


Falu rödfärg rules....

Nu ligger jag efter här igen, ska försöka skärpa mig men det är lite svårare när det börjar bli fint väder ute om jag nu ska försöka skylla på nåt:)
Tränade taekwondo igår, nej det gjorde jag ju inte alls men i onsdags så:) Mamma körde in Gry till sin träning eftersom jag slutar en kvart innan den börjar. När jag stressat dit möter jag dom utanför? jaha nej men Gry ville inte träna för hon var trött!!! tjena tänkte jag det var bara för att mormor var med så hon ville med henne och handla. Nejdu tänkte jag, upp och byt om med dig och det gick ju bra. Hon tränade och sen var hon även med själv på min träning och hon tyckte det var roligt och göra samma övningar som vi. Vi stannade och fikade lite efteråt med Dee-Anna, Lars och Jonas vilket var trevligt.
Igår började vi måla garaget och fy faan vad det är tråkigt! men det blir fint och jag har väl målat sådär halvmycket idag ska jag erkänna. Har tvättat och hängt 3 maskiner, sorterat in (perfekt torkväder idag), städat inne, torkat alla golv på nedervåningen, klippt gräsmattan med Gry i knät och det blir ganska jobbigt att styra när hon hela tiden drar ratten åt motsatt håll. 1,5 timme så känns och hörs:) skrattat en del med hörselkåpor på..... Har dammat och sorterat bort lite skor också. Har visst lyckats köpt 3 nya på 3 dagar men nu är jag nöjd:P  ett tag:) men till slut höll ju inte undanflykterna så nu har jag tillbringat ett tag med att måla garagedörrar bla....jag och Gry gömde oss i ladan med en cider och ett glas mjölk men det höll inte heller så länge. Imorgon tror jag att jag och Gry ska åka in till simhallen medans Andreas och svärfar fortsätter:P och så ska båten läggas i och det ska bli sååååå härligt!!! en kvällstur är på sin plats. Blev en kort sammanfattning men det blev en ändå:)
Nu ska jag bläddra lite på tvn innan sovdags.  


Gry och jag har gömt oss från målningen

20110520676 (MMS)

Gry och jag har gömt oss från målningen


SMS-inlägg

20110519672 (MMS)


SMS-inlägg

20110519672 (MMS)


SMS-inlägg

20110520678 (MMS)


Helt vanlig lunch i daglösviken

20110520673 (MMS)

Helt vanlig lunch i daglösviken


Helt vanlig lunch i daglösviken

20110520674 (MMS)

Helt vanlig lunch i daglösviken


Rubriktorka

Inge bra när det går ett par dagar mellan bloggandet eftersom jag har lite svårt att komma ihåg vad jag gjort:) just därför jag började blogga för att kunna gå tillbaka och se vart jag gör av mitt liv och så för eran skull såklart:) Få en inblick i livet på landet av en glad livsnjutare:) Ja livet på landet flyter på, rensat ute och städat hundgården. Räddade Dora att bli sönderälskad av Boots (våra kaniner) dora har magrat och varit lite loj på sistone och medans vi städade åt hundarna tror jag att jag fick reda på varför. Så fort hon visade sig så satte Boots på henne....hela tiden. Så där kåt som bara kaniner kan vara. Vi ställde in en annan bur så nu är Dora och han skilda åt så får vi hoppas att hon piggnar till....sen var vi till Malin, Fredrik och lilla Vincent i deras sommartuga. Riktigt trevligt och Gry hade fullt upp att vara på äventyr med Susanne...jag drack lite cider och Andreas körde!! ja det är sant....naturligtvis fick jag åka förbi jobbet när vi åkte hem men det är ju som vanligt. Var till Filipstad och tittade när kusinerna spelade fotboll så nu vill Gry vara med på landslagets fotbollskola i sommar. Får väl bli det då om det inte krockar med Taekwondon. Åkte till lekparken efteråt. Igår jobbade jag fram till lunch för sen fick jag reda på att jag behövde rycka in och servera på kvällen. Tog en tur till Karlskoga innan jag hämtade Gry. Var tvungen att ha nya jobbskor men kom hem med......skor. Skitsnygga. Ska lägga ut bild men orkar inte hämta dom nu. Tankade bilen och fick hjärnsläpp. Det fanns endast 95 i alla pumpar och jag blev fundersam på om det var 95n jag skulle ha? Alltså tankar man automatiskt rätt i bara farten men när det satt stora lappar överrallt att det endast gick 95 så fick jag totalt hjärnsläpp och var tvungen att ringa Andreas och fråga. Tror han känner sig trygg när han ligger borta på jobb i veckorna. Eller kanske inte:)
Jobbade till 23 igår, zombie i morse som vanligt och har haft huvudvärk och ont i kroppen hela eftermiddagen. I kvällningen var Karin och barnen här så vi gjorde våfflor och stre en massa skit. Har bestämt oss för att springa Midnattsloppet. Bra att ha ett mål att träna för så nu ska det börja springas på riktigt:)
Åskan ville inte ge sig nu så jag fick ligga inne hos Gry tills hon somnade men nu sover hon och jag ska gå ner och snosa lite kudde också. Imorgon är det späckad dag igen med taekwondo direkt efter jobbet.

Kram B

Trött, trött, trött

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen.....hade tänkt blogga om helgen idag men jag fick rycka in och servera....själv. Men det gick bra men jag är bra trött nu så jag får försöka skriva imorgon. Haft en lugn och härlig helg med familj och goda vänner:) fått mycket gjort hemma men ändå varit ute på äventyr....till jobbet en sväng också förstås. Jag har ju dygnet runt jour......tydligen. Köpt ett par skitsnygga skor idag också by the way:)

God natt! Kram B

Ponnyfrukost

Älskar fredagmornar, Ledig och kan sova länge och framför allt vakna av mig själv som för mig och mina närmaste är en fördel:) morgonhumör Allan har jag....måste få vakna och sen ligga och bara titta i typ 30min innan jag går upp:P Och så är det ju bara början på helgen och oftast 3 dagar ledigt. Gry vaknade runt 9 och la sig och kollade på barnprogram medans vi somnade om en stund till. Andreas åkte före till kiosken och jag och Gry gjorde klart Julie för en ridtur. Vi red till kiosken och åt frukost. Riktigt mysigt men lite kallt och blåsigt att sitta ute men det skulle nog inte varit så populärt att ta med Julie in. Det räckte med att hon gav ifrån sig lite hästbajs mitt utanför entrén till kiosken. Bara att hämta en spade. Gick och satt oss vid ett bord så hon kunde äta gräs och där sket hon igen!! men annars gick det kanon och Gry och hon är världens sötaste lilla ekipage:) Andreas åkte till brorsan med fyrhjulingen och hjälpte honom med massa slipers som dom grävt upp. Gry skulle leka med William så jag passade på och åka in till stan och handla lite, sola och det jag egentligen skulle ha var fästinghalsband till hundarna. Tjena, gick förbi apoteket 2 gånger men kommer naturligtvis hem utan. Får göra ett nytt försök imorgon och parkera precis utanför så kanske jag kommer ihåg det:) men jag handlade annat viktigt som en ny "strumpa" till mobilen :)
Nu har Robin varit här och vi har grillat lite, kollat solnedgången vid sjön och nu händer det väl inte så mycket mer. Slökolla på någon film och sen sova.

Kram B


SMS-inlägg

20110513653 (MMS)


Frukost i kiosken

20110513652 (MMS)

Frukost i kiosken


Äntligen helg!

Undrar hur en del människor ens orkar med sig själva?  Frustrerad .....men antagligen tänker dom samma sak om mig:) :)....eller nej, det kan dom inte göra! Jobb, jobb, jobb.....och så lite hushållssysslor på det så-min vecka (typ)
Igår var det dags för taekwondo för mig och Gry igen efter en veckas uppehåll pga att jag tog emot lite för många sparkar under skyddsvästen sist så jag var svart, lila och grön och svullen en vecka efter. Var skitkul som vanligt och man börjar komma på hur man gör. Tajra är fri från hältan också så det är väl bara att ta tag i springandet i helgen. Helg ja, torsdag är ju nästan bästa kvällen på veckan. Jobbade över idag för att slippa åka dit en sväng imorgon, kom hem och tog in hästarna för hovslagaren kom. Borstade Julie och när jag var klar så låg det mesta av vinterpälsen bredvid och hade jag en spinnrock hade jag nog lite snabbt kunnat göra en liten minishetlandsponny:) jag är nog jättebra på och spinna by the way:P
Syrran och Kevin kom ner och Andreas gjorde mat till alla medans vi var ute. Efter maten smög Gry upp bakifrån och attakerade med världens största vattenpistol på mig, inomhus! En sån där man pumpar upp tryck i...blött överrallt. Sen tog vi en promenad med hundarna ner till sjön. Gud vad härligt det är när det är varmt ute och man kan sitta och titta på solen som går ner i sjön. Än en gång kommer jag tänka på hur mycket jag trivs här. Borta bra men hemma absolut bäst. Nu slökollar vi lite tv och det är väl snart dags för sängen. Ska bli så skönt och sova imorgon bitti och 3 dagar oplanerade! Och jag tror att resten av familjen vet innebörden när jag säger - imorgon vill jag sova:) om inte annat så vet dom konsekvenserna när dom väcker mig:P

Kram B















alien

20110512648 (MMS)

alien


SMS-inlägg

20110512646 (MMS)


SMS-inlägg

20110512644 (MMS)


SMS-inlägg

20110512641 (MMS)


Nu var det länge sen!!!

Haft lite tillfällig bloggtorka men den beror på att jag har haft fullt upp med allt annat (typ leva).....Helgen var kanon och det har varit Filipstadsmässan där jag och syrran jobbat, gått modell och sålt in Gammelkroppa till varenda människa som passerade:) Tycker det är riktigt roligt och jobba ute på mässor men man blir ganska trött i huvudet av och säga samma sak typ 3876 gånger. Blev ju inte bättre av att vi efter modevisningen blev avbytta och gick hem till syrran och tog 2 STORA glas vin i solen på balkongen. Hur härligt var inte det då?? Sen gick vi tillbaks när mässan slutade och var med på mingelkvällen med mat och nån cider. Mamma hämtade mig vid 20.30, hem och bytte om och så skjutsade hon mig till Karin. Vi åkte till Gammelkroppa och hälsade på förra klassen som hade återträff. Var kul och se dom igen men det blev ganska lugnt och jag var hemma runt halv 1 igen. Upp på söndag och jobba, direkt till Ida för att gratulera till konfirmationen. Vi skulle åka hem runt 18 för att ta det lugnt och grilla innan Andreas skulle åka till Norge. Tjena, dom flesta följde med till oss och så tog vi lite knytisgrillning:) så vi blev 14st som grillade och åt hos oss. Blev sent och inte allt för mycket tid med varandra men en hel helg med goda vänner och familjen överväger det mesta. Vad har hänt mer då???? Tog med mig både William och Alicia från dagis igår och det var highlife här ända tills Karin kom och hämtade dom runt 8:) ......Idag jobb och sen hem och duscha för att åka till Gabriel som fyller 14 år idag. Robin hjälpte mig med present. En speciell musmatta som man tydligen måste ha om man spelar mycket. Han fick tydligen en speciell mus för ändamålet också. Kom hem vid 21.45 och fick Gry isäng, hämtat en tvätt ute och nattat alla djuren. Nu har hundarna dragit ute så jag ska väl gå ner och se om dom dyker upp annars får jag väl småsova i soffan lite tills dom kommer.

Inte världens roligaste inlägg men det är så svårt när man faller ifrån bloggandet några dagar....(det händer ju alltid nåt roligt att skriva om som man helst förtränger när det går någon dag extra)

Kram B

Naglar.....

Ja nedan se ni varför det inte blev något blogginlägg som jag tänkt mig igår:) Kom på väldigt sent att jag måste göra något åt naglarna....höll på till strax innan 24.00 men insåg att jag inte orkade göra klart:P men så gott som klara är dom. Kommer en bild ikväll kanske när jag tagit ner dom en hel del till på längden och filat lite till. Bilden är ju precis i starten så jag ser ju inte ut så där nu om ni blev oroliga! 
Fick också in bild på de bästa hästarna i världen när jag var ute och kvällsnattade:) Hundarna låg bredvid på gräsmattan och solen höll på att gå ner över sjön....Härlig tid nu. Men nu måste jag faktiskt fortsätta registrera sökanden till skolan så vi får lite ordning på dom. Ungefär dubbelt så många sökanden mot vad vi tar in så det är ju synd att dom inte skickar med foton :P 

Kram B


Anledningen till uteblivet inlägg

20110504606 (MMS)

Anledningen till uteblivet inlägg


SMS-inlägg

20110504604 (MMS)


SMS-inlägg

20110504603 (MMS)


Trött måndag

Somnade sent igår. Tror klockan var 01.30. Kollade på Heartbreake Hotel som aldrig tog slut. Gick upp 07.10 imorse vilket jag tycker är helt ok eftersom jag var på jobbet 07.45. Brukar tänka på er som går upp sådär sjukt tidigt på morgonen och går till jobbet. Jag tror ärligt talat att jag skulle börja tjuta varje gång väckarklockan ringde:) haha nej kanske inte riktigt men jag är allt annat än morgonpigg och har väldigt dåligt morgonhumör säger dom...jag förstår inte riktigt vad dom menar faktiskt:)
Lite lätt kaos på jobbet idag och mycket att göra.....mycket smågrejer och det lär ju inte bli bättre imorgon känner jag..
Hade ingen lust att göra mat idag så vi köpte pizza direkt efter jobb och dagis och så åkte vi hem och tittade på bolibompa och lilla sportspegeln. Vi har rockat rockring och hoppat hopprep och varit ute hos alla djur. Vi har alltså haft en mini mamma-dotterkväll. Jag har inte plockat nånting och inte dammsugit eller tvättat! Behövs det också ibland. Hade tänkt förlängt naglarna ikväll men efter att jag kastat en idominsalvatub i toaletten i full tro på att det var ett papper jag hade i handen så tänkte jag om...inga naglar ikväll direkt utan ryggläge i soffan.
Köpte en skyddsväst åt Gry idag i Örebro som hon ska ha när hon rider:) Ska försöka åka och hämta den imorgon tänkte jag. Kanske stannar bilen till vid IKEA också man vet aldrig.

Kram B

Lite seg söndag

Blev inte riktigt som tänkt idag men det ordnade ju upp sig det också till slut...Andreas åkte med pappa för att passa på vildsvin och spåra med Tajra som är vildsvinshund i grunden...släppte henne och så vips så var hon borta (som en jakthund brukar men hon är ju våran sällskapshund) fick lite panik och åkte upp och för att leta lite fast jag vet att det är ganska värdelöst och som pappa alltid sagt att en hund kommer alltid tillbaka där dom släpptes förr eller senare så länge inte tåget, bilar eller varg tar dom. (tryggt som faan) Jag och Gry var iaf på väg att ta in Julie och göra klar för en ridtur till kiosken när Andreas ringde. Bara att köra ner Gry till kiosken till mamma och sen åka mot området där han släppt henne..När jag passerar järnvägen ser jag något vitt som ligger längre bort, Får lite hjärtklappning och tänker att nej, sån otur kan vi bara inte ha. Tänkte att jag åker upp till huset där dom släppte först innan jag åker tillbaka till järnvägen. Och där satt hon på gärdet tuffingen:) blev så glad men hon trodde att hon skulle få skäll så hon kröp under en lada och vägrade komma fram..efter mycket lockande med diverse godsaker från kiosken så sprang jag över gärdet och in i bilen. Då sprang hon efter en bit och undrade nog att vart faan ska du ta vägen? ska du lämna mig här. Satte henne i framsätet i firmabilen och hon la sig mot min axel när jag körde. Kärlek:)  Pappa hade tänkt samma tanke som mig när han körde över järnvägen så han stannade och gick och tittade. En stackars katt var det som hade blivit i 2 delar:( tur att jag inte gick och tittade för jag hade väl tjutit ihjäl mig...... 
Hämtade Gry i kiosken och åkte hem....blev ingen ridtur och tyckte det mesta var tråkigt i em....Gry lekte med Noel och jag vek tvätt och hängde tvätt. Andreas sov....Rätt var det var så fick vi oväntat besök från sjövägen. Peter och Jocke kom med båt och säkert hade dom på känn att det var grillat och potatisgratäng på gång:) Trevligt att det hände nåt tillslut. Börjar ju bli den tiden nu i Daglösviken nu med mycket folk och spontana besök:) Härlig tid nu ett tag! Veckorna är ju fortfarande bara jag så jag får min dos av ensamheten också som jag behöver.
Jag och Gry har badat bastu och nu blir det inte så många knop...ska sova lite i soffan för det var faktiskt länge sen när jag tänker efter. Länge sen jag sov i min egen iaf:P

Kram B

SMS-inlägg

20110501595 (MMS)


Ett ryck i trädgården och härliga vänner

I torsdags vaknade jag jättesvullen och ett stort svart blåmärke på höften...med stort så menar jag stooooort:) strax över 1 dm långt. Förstår inte att det inte gjorde ondare när jag fick det för det här är sjukt. Fick några konstiga blickar idag när jag var i simhallen...
Jobbade över en timme i torsdags också och när jag kom hem så var det full aktivitet här. Eller så mycket aktivitet var det väl inte på grabbarna då men det blev. Andreas hade hämtat Peter nånstans mellan Götene och här för han hade ingen bil och så blev det mellanlandning hos oss som blev ganska lång för han åkte hem fredag kväll:) Dom tände på vår stora skräphögsbrasa vid 20.30 och rensade även upp all gammal järnskrot som vuxit fast bakom ena ladan. Dom höll på bra länge och jag gick och la mig. Fredag morgon knackade Peter på vår dörr 07.30 men då fick han ett välment pekat finger från mig!! 07.30 när man är ledig, glöm. Fortsatt ute, solade, högtalarna ute, Gry tog en ridtur med Julie och jag tog en springtur medans dom höll på. En härlig dag som avslutades på Hotell Hertig Karl med musikquiz. Gick inte lika bra som sist men trevligt var det. Gry sov hos Rasmus och jag chockade mig själv och resten med att följa med chaffören hem 23.30! Fatta 23.30! Var skönt. Jag hade ju tagit bilen in och tänkte köra men helt plötsligt hade vi annan chafför så det slutade med att jag lämnade både bilen och Andreas i stan:) 
Vaknade 9.30 imorse och det var så skönt. Gick en promenad med hundarna nere vid sjön och sen tog jag en springtur. Kjell kom och hämtade mig och körde in mig till stan där jag solade och sen mötte grabbarna på stan. Åt lunch på köket med Jocke, Filip, Peter och vi och satt och stre lite skit. Åkte till Nordmark för att hämta en trött och sliten Gry. När vi kom hem så somnade hela familjen i 1.5 timme:) sen upp vid 19.30 och laga mat och iväg på majbrasa. Skitkallt var det men var snabbt över som tur var. Körde hem mamma och pappa och följde med in en sväng.
Nu har vi precis fodrat hästarna och hundarna är kvällsrastade och ligger i hallen och äter ben. Gry sover och kvällen börjar lida mot sitt slut i Daglösviken.
Hoppas på en varmare dag imorgon. Andreas och Tajra ska med pappa och jaga vildsvin. Pappa frågade om vi hade kompass. Nej sa andreas men ska vi inte gå tillsammans? Nej, du och Tajra går och letar och jag passar säger pappa. Haha såg nästan skräcken i Andreas ögon. Första gången han ska bli med och han är ju ingen jägare direkt.
Nej nu ska jag väl ev försöka vara lite social eller så jävla social ska jag inte va för jag tänkte bara följa med ner och lägga mig:)

Kram B

RSS 2.0