Hyperkondri...

......har jag fått nog av och trodde helt seriöst att efter ett par år nu utan problem (inga större iaf:) ) så hade jag faktiskt lyckats jobbat bort det. Otaliga nätter på akutmottagningar, samtalsterapi, torgskräck mm och det var ju inte bara min egen hälsa jag analyserat utan minst lika mycket om hur nära och kära mådde.  Jag har aldrig velat påminna mig,  eller prata om våra (säger våra för att Andreas överhuvudtaget stannade kvar är otroligt) första år tillsammans. Och har man inte problemen själv tror jag det är omöjligt att förstå hur det är.
Jag tänker inte berätta om det nu heller då det känns som om det inte är jag som varit där men det jag ville komma till var att sedan Gry fick den höga febern, jättehög sänka och diagnos okänd så har jag sovit jätteoroligt, går och frågar hur hon mår och lägger handen i pannan på henne säkert 10 gånger per dag. Får för mig att något ska hända när hon sover och senaste veckan har jag haft konstant ont i magen, ryggen och illamående. Främst på natten....Tyvärr känner jag igen det här och tankarna snurrar naturligtvis negativt men SKA ta mig ur det innan det blir värre. Blir trött och grinig och allmänt less på mig själv och allt är fel.

Imorgon bitti åker vi till Norge på 40-årskalas! Gry ska vara hos farfar, mormor och morfar. Hon skulle bli med först men ville inte missa ridningen och så blev hon bjuden på kalas till lek och buslandet.
Ska bli riktigt skönt och bara åka jag och Andreas. Rockabillyklänning på och luggen klipptes tidsenligt idag:) Arild som fyller år är nämligen stor fan av amerikanska bilar, hotrods, rock n roll mm så det är ju ett måste då med kort marinblå, småprickig klänning med ankare och körsbär på:)
Annars har vi hjälp syrran att flytta igår och lite idag, jobbat och så har det inte blivit så mycket mer och det ska inte bli så mycket mer nu heller. Ska lägga mig och läsa Patrik Sjöbergs bok. Måste ju gå upp tidigt för jag har inte packat nåt än och vi åker 07.00 imorgon bitti. Har inte ens testat klänningen jag köpt men det löser sig nog:) har jag tur kanske jag blir tvungen att köpa en ny på vägen upp:P
Kan bli lite dåligt med inlägg under helgen men jag ska försöka skicka nån bild iaf.

Kram B

Årets första joggingtur

20120326479 (MMS)

Årets första joggingtur


Cafebiträde med rumpan bar:)

Den här dagen har varit ganska kompakt:) med lite oväntade inslag av "det händer bara andra". Åkte till jobbet iaf och det flöt på. Gick på toa före lunch, inget konstigt med det men sen gick jag på toa precis innan em-fikat upptäcker att mina jeans spruckigt precis under rumpan! Och då menar jag inte en liten söm utan ca 1 dm. Men det är ju inte sant tänkte jag. Hade mycket kvar att göra och resten av kontoret var på redovisning hos studenterna så jag kunde inte åka från och byta heller.....och skulle direkt till ridskolan och jobba i cafeterian mellan 17-20. Hade en kofta på mig som gick ner lite över rumpan och så var det ganska långt under så jag tror inte halva rumpan syntes iaf och om det gjorde det så är det inte så mycket att göra åt:) Skrattade rätt gott själv faktiskt. Som sagt jobbade till 16.45, och jobbade igen 17-20, hämtade Gry och kom hem 21.30, ut till hästarna och sen fick jag donnan i säng. Skulle koka ett ägg för jag var så hungrig. Kokade det för löst så jag slängde det och stekte 2 nya istället:) tog det säkra före det osäkra. Nu ligger jag med datorn i knät och ska göra lite norska pengar svenska:)

Kram B


Helgen i solsken

Nu är jag tillbaks igen:). Börjar bli en vana det här och inte hinna, eller komma ihåg, eller rent ut sakt skita i och blogga under helgerna:P Gör ju så mycket annat roligt då..... I fredags gick jag upp alldeles för tidigt för att åka till Kristinehamn och presentera Gammelkroppa. 06.40 parkerade vi bilen utanför mastmagasinet. Gjorde en fuling och kopplade upp oss på storbilden direkt så vår logga visades när alla 50 företagarna kom:) . Det gjorde också att vi fick börja vår presentation utav 3. Måste erkänna att jag trivs bra att stå i centrum med en mikrofon och känna att , faan vad bra jag är:P  Sen om andra tycker det eller om dom bara säger det är ganska skitsamma faktiskt. Bryr mig inte men jag gör det jag ska:)
Hemma 10.00 och då kom Ia och Ken och lämnade Charlie. Gud så go....1.5år och pratar skånska:) vad man än sa så svarade han jaaaaooo eller naaaej! Hela familjen tog en promenad till kiosken och Charlie somnade. Vi hade tänkt att han skulle få äta korv med mos där men efter ca 1.5 timme så tog vi med mat och gick hem. Gry träffade Noel i kiosken och hon följde med honom hem.
Gjorde lite trädgårdsarbete och lallade mest runt. När dom hämtat Charlie så åkte vi upp till jobbet och hämtade lite av grejerna vi skulle ha till catering i lördags. Direkt från Gka hem till Peter och Madde. Där grillade vi och mös fram till 23 nånting tror jag. Gry och jag var sjukt trötta.
I lördags satte vi på oss våra likadana chavalierbyxor:) sådana där gröna typ jaktbyxor och likadana gammelkroppatröjor. Urläckra, och så åkte vi till stan och körde några timmars catering under invigningen av Kalhyttan. Faktiskt riktigt kul och jobba på sådana där tillställningar. Träffar mycket folk och så var det ju kanonväder. Andreas körde upp all disk till jobbet och jag åkte hem, tog bil nr2 och åkte direkt till Karlskoga och hämtade den beryktade ljuslyktan:) SKITNÖJD! När jag kom hem åkte Andreas och hämtade Peter, Madde och Björn och senare kom även Ia och Ken ner. En toppenkväll och jag önskar dom bodde lite närmre:( Malmö är lite väl långt......tyckte inte jag drack så mycket men som vanligt var jag inge pigg igår. Åkte till ridskolan med Gry och sen drog hon iväg till Nellie. Jag och mannen strandade i en varsin badenbaden och där hade jag kunnat lega kvar än tror jag:) . Ont i nacken och ryggen bränner. Kanske har tränat lite hårt. Jättekonstig i magen och illamående så igår kväll när Andreas åkte till Norge 21.00 (eller en stund innan tom) så tvärslocknade jag i soffan och vaknade 23.45....zombie ner till sängen och toksomnade igen....kommer inte ens ihåg när jag gick och la mig..idag har jag mått konstigt till och från men tog en springtur efter jobbet. Årets första tom och blev lite piggare...Så min måndag har varit jobb, springa, laga mat, ta in tvätt, duscha m Grysan, askat ur pannan, hängt en tvätt och suttit i 40min med en jävla SAM-ansökan på nätet som måste skickas in före torsdag och trots 40min funkade det inte...en rad fina ord och ett stor LOGGA UR! Ska ta med till jobbet imorgon och göra ett nytt försök. Är ju dumt att missa 8000 i EU-bidrag:)
Nej gott folk, nu ska jag gå och lägga mig medans jag kommer ihåg vad jag gör. Imorgon blir det jobb och sen direkt till ridskolan för sista tjänstgöringen i cafeterian. 17-20 ska jag vara där....suck

Kram


Jobb

20120324468 (MMS)

Jobb


Jobb

20120324469 (MMS)

Jobb


Jobb

20120324470 (MMS)

Jobb


Nu lykta till Farstun

20120324472 (MMS)

Nu lykta till Farstun


SMS-inlägg

20120323464 (MMS)


Barnvakter:)

20120323462 (MMS)

Barnvakter:)


inte mycket blev som jag tänkt mig...

Kan väl sammanfatta dagen att det var inte mycket som blev som jag tänkt mig.....Har jobbat men det har gått tungt i det fina vädret. Gardinproverna vi hämtade igår passade inte alls in men vi hittade en annan istället som tur var.  Fick en avbokning på konferens och en beställd fjärrkontroll till en projektor meddelades försenad....åkte tidigare från jobbet för att hinna lämna tillbaks gardinerna och köpa ett par skor till Gry innan taekwondon. Kommer till taekwondon och ingen tränare dyker upp. Tiden går och jag känner att jaja men vad skönt då kan jag åka hem och gå ut och springa istället. Skulle tagit en powerwalk med Suzz men hon bangade.. 15min sent kommer tränaren och vi kör ett pass. Åker hem och väntar på att jocke ska höra av sig då han var i Örebro på väg hem från jobbet och skulle hämta en stor smideshistoria till ljuslykta jag köpte på blocket igår. Så skönt och slippa åka 16 mil. Jaha men då får jag ett sms från säljaren att det blev för sent och att hon precis åkt hemifrån, suck...ringde Jocke och då var han 400meter från hennes hus och hade ju då åkt nån/några mil i onödan från motorvägen. Jaha.......Var jätteladdad för att springa men när jag lagat mat och allt så var det ju kolsvart ute. Less, men så kom Ida ner och vi satte på oss stallkläderna och tog in hästarna. Bytte stigbyglar på Flingans sadel och så hade vaktmästarna på jobbet varit så snälla och köpt en sadelgjord åt mig när dom var i Karlstad igår (slapp den resan också) . Förbannade, jävla, skit kan man säga för jag hade för mig att stropparna på sadeln var långa och köpte en 80cm gjord.....Stropparna var korta! Gick inge bra alls utan en 100cm skulle jag behöva. Får väl åka till Karlstad iaf och byta den och ljuslyktan lär jag ju också hämta. Så från att ha fixat att jag skulle få åka 0 mil för mina mycket behövliga akuta inköp:P  så får jag åka typ 32 mil nu...inte ens piece of a cake i Värmland:) Nu har jag iaf duschat och jag ska bara måla naglarna innan jag ska lägga mig. Imorgon är det ju torsdag och det kan bara bli bättre:)

Kram B

Måndag hela dagen

Måndag check....Andreas åkte vid 4 inatt tror jag, jag vaknar och pratar med honom när han åker men ändå inte  för jag kommer inte ihåg nåt direkt men det gör jag ju knappt när jag är vaken heller iof så det säger väl inte så mycket :P
Varit skittrött och haft spänningshuvudvärk hela dagen. Kanske är sviterna efter lördagkvällen som kommer idag för igår var jag ju ganska pigg:) Jobbat, lagat 3-rätters, tränat bort huvudvärken, duschat, bäddat rent i Grys säng och även i vår säng.............Finn ett fel...............tror ni gissar rätt:) 3-rätters idag bestod av 1. spaghetti 2. ost 3. ketchup:) Blir så ibland när man har 1 timme på sig mellan jobb och träning.
Tajra har börjat gått på alla fyra igen men haltar naturligtvis för det går nog inte över så snabbt eftersom hon har trampat in nåt i trampdynan som lämnat ett stort hål efter sig. (tror inte ens att jag berättat att hon hoppat på 3 ben under helgen men ändå) Hon har även kommit på hur hon ska ta av "bandaget" så nu får hon gå utan. Får väl se om det fortsätter och blir bättre och håller tummarna. 
På tal om djur så har jag fått klart med länsstyrelsen om att hyra ut sommarbete till fler hästar under sommaren. Våra hinner inte beta av ordentligt och det växer ju igen snart så jag ska höra mig lite för om någon är intresserad. Jag har tänkt att det ska finansiera mina hästar under vinterhalvåret sen:) för det är ju då dom kostar pengar. Gud vad klockan springer iväg så fort man slår ner rumpan! ska prova att gå ner i sängen och lägga mig istället för att sova nån timme i soffan...får väl se om jag överlever förändringen:)

Kram B 


Nattning

20120319440 (MMS)

Nattning


Tajra vilar

20120319442 (MMS)

Tajra vilar


I slalombacken

20120317432 (MMS)

I slalombacken


SMS-inlägg

20120318434 (MMS)


SMS-inlägg

20120318435 (MMS)


Kanonhelg

I fredags jobbade jag fm och Gry kom och hjälpte mig från kl. 9.30 då Andreas skulle till tandläkaren. Åkte in till stan och träffade Mikael för att väga mig och kolla läget....Det gick bra faktiskt och vi har kommit fram till att det är konditionsträning som jag måste igång med nu för att få nåt resultat åt det håll jag vill:)och lite ändring på kosten igen då....är ju lite dålig på att hålla jämn blodsockernivå. På drygt 10 dagar så hade jag gått ner 4hg haha jaja det är ju där problemet sitter:) jag hade återigen ökat muskelmassan och de andra värdena hade gått åt rätt håll. Styrketräningen ger resultat men tyvärr inte på kilona men det är väl ganska logiskt. Dags att börja springa igen när isen på skogsvägarna försvunnit. På eftermiddagen hade vi samtal på dagis och Gry fick bara gott betyg:) Fredag kväll hade vi myskväll hemma och tittade på minuten, sen somnade Gry på min mage i soffan och jag också.
Igår var vi bjudna på lite kalas hos Jesper som fyller år imorgon men innan det så hade Gry ridning på ridskolan och hon red igen när hon var sjuk så 2 timmar var vi där. Andreas åkte till Kristinehamn och hämtade stötdämpare till sin bil och under teorin som var en timme tänkte jag vara lite smidig och åka in till stan och handla så vi hade det gjort.....tanken var ju god men jag kom på att Andreas tog ju bilen så jag tog mig ju ingenstans. Ringde till Jocke som kom och hämtade mig. Och då kom jag ju även på att min plånbok låg ju kvar i bilen. Jaha det var ju inget annat för Jocke än att följa med och lösa ut mig från systemet, apoteket och Coop:) Det gäller att vara smart:)
Gry skulle sova hos mormor och morfar och vi åkte in till Jocke för att ta en promenad till Kinan och åt mat sen vidare mot Jesper. Eftersom Jesper är trummis så hade jag väl slängt ur mig att jag ville testa och spela trummor. En snabblektion i 4-takt blev det och han fick jobba lite då klienten i princip är tondöv och taktkänslan infann sig aldrig men satan vad kul det var! De få slagen som satt där dom skulle:P
Traskade hem till Jocke i natt och vi sov där...
En kanonkväll med goa vänner! Dagen i dag har varit lite seg men vi har ändå varit ute och grejat, grillat och tagit en skogspromenad. Nu är det ponnyakuten så jag lär sluta skriva.

Kram B

SMS-inlägg

mms_img-30596529 (MMS)


Lovar

....att jag ska blogga lite imorgon. Haft en underbar dag men nej, tar det imorgon om jag hinner för det lutar åt FEST:) Ni får hålla ut....

Kram B

Penseér och Zumba

Har tillbringat en del av arbetsdagen i blomjorden med mina gröna fingrar:) Nej allt det var väl inte helt sant kanske. Jag har satt en hel del blommor idag, faktiskt 53st men inte med mina gröna fingrar som inte existerar utan med vita plasthandskar alá gynekolog:) Jag har nämligen skitsvårt att bli jordig och ännu värre lerig om händerna. Ryser i hela kroppen när jag tänker på det. Nu tänker ni säkert att men hallå, du har ju häst...Ja det har jag och inte bara en utan 2st också men är dom leriga så sköljer jag alltid händerna i vatten typ 10 gånger under tiden jag blir lerig:) Eller så har jag en handduk med och torkar mig på hela tiden. Inga tvångstankar här inte:) Nog om det, det blev vårigt och fint på jobbet iaf. Nu hoppas jag bara att dom överlever. Annars har det varit lugnt idag. Belinda tog med Gry när hon slutade och följde henne till taekwondon så jag slapp åka tidigare från jobbet. Åkte efter och tittade på träningen. Kom hem och plockade undan lite som vanligt.

Och just det, blev kriminell idag en kort sväng - för första gången i mitt liv körde jag mot rött idag! Och inte gul-rött utan tokrött! Vid ett tomt övergångställ och inte en korsning som tur var men hur man blir...ja det var väl första och sista gången hoppas jag.
Har funderar på och börja träna lite Zumba och kl. 22.00 ikväll så fick jag ett infall och satte i dvdn. Skitkul i 15min då jag hängde med och sen blev det totalt kaos och jag var totalt bortsnurrad. Kanske inte skulle börjat med RAPIDO.  
Nej klockan går och det är väl dags att försöka få lite skönhetssömn...verkar som om man aldrig får nog:)

Kram B

Ännu en dag...

....till ända. Tänk att det är onsdag imorgon och pannan går, hästarna i hagen (har iof varit det i 2 veckor nu), pelletsen är inne, alla lampor lyser och bilen går bra:) tom stavmixern går bättre och gör smooties klockrent:) Märklig vecka det här.... 
Haft en mycket bra dag både på jobbet och efter jobbet. Fick ordning på fakturor och lite ekonomiska rapporter, prognoser och statistik samt lite brainstorming runt massa ideér:) Kl. 15.40 åkte jag till tandläkaren för att som vanligt få höra hur bra och felfria tänder jag har och jag har fortfarande aldrig haft ett hål eller början till nåt:) lite stolt är man ju samtidigt är det inte så lätt att få hål när man har glest mellan tänderna och inte tycker om godis. Kanske är jag fåfäng men jag tycker att mina plastilägg som jag har på 3 av mina "framtänder" i underkäken är lite kantiga och ojämna så efter att jag var klar hos tandhyginisten så bad jag att få in tandläkaren för att kolla om det går att bygga upp lagningarna en aning då jag slitit ner dom ojämt...efter lite funderingar slutade det med att han slipade ner och rundade hörnen på mina tänder 1,5mm för att få dom att se mer jämna ut och det funkade:) skam den som ger sig....bygga upp dom lite till eller byta ut mot porslin funkade inte då jag har för trångt när jag biter ihop så där sket det sig men blev bra nu också men det är nog bara jag som ser skillnad.
Ida lovade att hämta Gry från dagis så efter tandläkaren åkte jag till simhallen och simmade en timme...det blir lite tradigt efter en sådär 75 längder i bassängen men det är riktigt skönt också. Lite dubbelbudskap kanske:)
När jag åker hem så överraskar polisen bakom ett gathörn och det var bara att köra in till vägkanten. Hade naturligtvis plånboken längst ner i väskan med blöta badkläder och miljoner andra saker...fick packa upp allt. Klarade mig även där utan anmärkning:) Nu ska jag dra upp filten och sappa lite på tvn tror jag....

Kram B


Tråkigt inlägg

Tyvärr blir det inte så låååååååååångt inlägg idag.....trött och kissnödig :) och jag orkar inte springa ner på toa för då är jag för nära sovrummet och då blir det inget bloggande alls......haha sund inställning idag. Har iaf jobbat eller jobbat och jobbat jag har suttit i möte fram till 14.30 och då fikade jag och sen fick jag lite gjort innan klockan var 16.45 och dags att åka hem. Hämtade Gry, åkte till konsum, åkte hem och åt mat, åkte och tränade 18.30, kom hem 20.00, ut till hästarna, gjorde blåbär och hallonsmootie, fick Gry i säng, ut och i med en diskmaskin och sen soffan och gangsterfruar:) Fattar inte hur dom fungerar....killarna åker in gång på gång för för misshandel, droger, stölder mm och tjejerna ser det glamoröst och ofarligt att vara maffiafru???? för är du maffiafru så är det ingen som gör dig något eftersom dom inte vågar, nej visst, om det inte är det egna mannen som gör dig nåt ja....tjejerna hade heller inte tänkt sig att dom skulle bli så ensamma hela tiden pga att karlarna sitter inne mestadels....weird......spännande dokumentär iaf.
Hann och nominera mig själv till tjejplanet på mixmegapol också:) Visste inte om det skulle fungera med det gjorde det tydligen. Lantlolla som gärna byter gummistövlarna mot highheels en helg:)
Nej seriöst, nu måste jag faktiskt sluta innan jag typ sprängs:)

Kram B


Sol, sol, sol:)

Tänk vad allt blir lite roligare och lättare när solen skiner efter en mörk och tråkig vinter:) Nu är väl inte vintern slut än men visst får man lite vårkänslor när snön tinar och fåglarna kvittrar. Hoppas verkligen inte att det blir mer snö nu men det är ju tyvärr bara början av mars eller mitten av mars.
Igår jobbade Andreas i slalombacken mellan 10-16. Jag och Gry åkte till ridskolan och sen åkte vi hem och bytte om för att sätta oss i bilen igen och åka till slalombacken. Jag stannade en liten stund men Gry blev kvar och skulle åka slalom med Cassidy, Benedict och victor. Har aldrig känt mig som en orolig curlingmamma men nu förstår jag dom som är det lite bättre. När det gäller slalom så är jag ju totalt maktlös eftersom jag själv inte åker. Utelek, djur, hästar ja allt annat är jag ju delaktig i och har koll på men slalom....backarna är ju skithöga:)  men hon är jätteduktig så det hade gått så bra så men ibland är jag glad att jag slipper vara med. Jag åkte hem och lagade mat och satte på bastun tills dom kom hem. Blev oväntat barnfria då Gry och rasmus gjorde upp att dom skulle sova hos rasmus morfar så vi skjutsade in henne till stan och fortsatte upp till Nordmark för lite mys och god mat. En kanonkväll som vanligt i Nybo och vi sov kvar där. Andreas åkte till slalombacken till 10.00 imorse igen. Jag åt frukost, hämtade Gry och åkte hem och städade övervåningen. Nellie och Anya kom ner till Gry och det blev full makeupstudio nere.....både på gott och ont. Andreas kom hem efter 16 och drog iväg på möte 17. Kan ju inte säga att vi tröttnar på varandra iaf:) men det är bra med egna intressen annars hade jag definitivt tröttnat om man skulle hänga varandra i kläderna och göra samma sak dag in och dag ut:) men nu slipper jag ju det som tur är.
Nu sover resten av familjen och jag ligger i soffan med datorn på magen. Andreas åker 04.00 inatt så han ska sova lite. Jag skriver ju här och målar naglarna samtidigt i härlig vårlig pastell! Lila:)

Kram B

Alien

20120311418 (MMS)

Alien


SMS-inlägg

20120311421 (MMS)


SMS-inlägg

20120310413 (MMS)


Sean Banan

Igår kväll åkte vi in till thai för att äta lite mat. Varken jag eller Andreas hade lust att göra mat så det här blev lösning på det problemet:) Såååå gott och såååå mätt!
Kom in en tjej och en kille och Gry frågar mig - mamma, är det där sean banan? ) Jag tittade upp och ser att killen faktiskt är skitlik, omöjligt att hålla mig för skratt. Älskar gosungen så det gör ont! Sedan åkte vi hem och gick ut till hästarna en stund. Gry gick och la sig och efter en stund gjorde även Andreas det. Jag kollade en dokumentär om maffian och sen somnade jag i soffan.
Gry åkte till Noel i morse och vi hade tid på banken för att lägga om lån och grejer...ändrade lite sparande, försäkringar och fonder också. Jämförde bil och gårdsförsäkring mm...Kom även på att vi skulle ta ett totallån och lösa bilar och båtlån för så det slutade med att vi var där i 2.5 timme som resulterade i en kostnad på 2800:- mindre i månaden:) . Kändes bra och nu har vi koll på livförsäkringar, pensioner och allt där emellan. Eller vi  har kollat så vi har det bästa för våra behov iaf och vår bankkontakt har ju koll på det är väl mer ärligt att skriva:)
Andreas åkte till kiropraktorn för att se om dom kan göra något åt ryggen och jag åkte och jobbade. När jag kom hem så plockade jag undan lite och dammsög och så kom jessica hit och köpte lite barnkläder. Är med i en riktigt bra grupp på facebook (filipstadsmammor köp och sälj) där jag skrivit att jag har mängder av tjejkläder från stl.62-116 och tar 10:- / plagg. fått 2 svar och idag blev det 250:- in. Åkte till stan och handlade lite för hundmaten var totalt slut och sen gjorde vi tacos. Nu ligger vi framför tvn och gör inte så mycket. Ska snart sova lite känns det som. Imorgon åker jag och Gry till ridskolan och Andreas ska tjänstgöra i slalombacken mellan 10-16. Han ska vara liftvakt för det är tävlingar hela dagen...och på söndag också så vårt framtidsrecept tillsammans är att "ses inte för ofta, då hinner ni aldrig tröttna" :)

Kram B


Nåt försvann ur förra inlägget!

Haha nåt hände med förra inlägget upptäckte jag nu:)  Några rader är borta där någonstans vid indianerna i gräset....jaja var ju trött så jag kanske somnade till på deleteknappen:) Kommer inte ens ihåg vad som var tanken heller men...kanske att feber och molande indianer och vara go och glad går inte så bra ihop men ni fattar va! Bra då slipper jag gå in djupare i nåt jag själv inte förstår :P

Önskar er en underbar dag!

Kram B




Snart fit for fight

Verkar ha drabbats lindrigt av förkylningen konstigt nog. (är ju inte riktigt min grej att saker och ting inte krånlar lite extra) Gick på alvedon och halstabletter mån-tis men nu mår jag redan mycket bättre.
Det är verkligen inge kul och jobba service när man mer eller mindre mår som en trafikskadad grävling, fryser, svettas och är allmänt irriterad mellan gästern..lätt till att man ska ha indianer i gräset också så är ju dagarna fulländade. Men nu mår jag bättre och jag tror jag dolde det väl mån-tis, tills jag kom hem iaf:). Gry mår mycket bättre och jag hoppas att penicillinet tar infektionen. I måndags på återbesöket hade hon en sänka på 40 så det har gått åt rätt håll under helgen. (i fredags låg sänkan på 171 och den ska normalt ligga runt 4-7) Det är skönt att hon börjar bli friskt men jag skulle fortfarande vilja veta var den "stora" infektionen satt. Läkaren kunde inte säga vad det var. Jaja huvudsaken är ju att sänkan går ner till normalt igen.
Men nog med sjukdomar! Nästa vecka är vi on the road igen:)
Igår var jag på hälsoinspiratörsträff. Tycker det är jätteintressant och nu har jag ju kommit igång med träningen. Men det har blivit mycket styrka och lite (typ ingen) konditionsträning så när jag gjorde hälsotestet på jobbet i måndags så hade jag gått upp 1kg i muskelmassa....ville ju få restultat att jag gått ner i vikt OCH ökat muskelmassan men så bra var det ju inte:) konditionen och vattenmängden var lite bättre trots feber så det var väl ok. Men nästa gång när jag kommit igång och sprungit varannan dag med hundarna så kanske.
Nej jag är ledsen men jag är dyngtrött och orkar inte skriva mer...men har inte så mycket intressant att skriva just nu heller tror jag:)

Kram B

Sådan mor sådan dotter

20120307410 (MMS)

mammas standardstil:)


Brolle

Har haft en underbar helg i Stockholm. Åkte direkt till Helen i lördags där jag fick ett glas vin medans hon duschade. Var så himla kul att träffas igen och det kändes inte att vi inte setts på 7 år!! Tänk er 7år?? det är svinlång tid...men det var som om dom där åren aldrig gått.....Härligt med sådana vänner och vi beslutade oss för att det inte ska gå så lång tid igen. Vi snyggade till oss lite och begav oss mot tunnelbanan och i riktning mot innerstan för lite romantik med Brolle:P (nu fattade ju inte Brolle vinken eller vad han gick miste om men det är ju hans problem) Vi gick och åt jättegod mat och sen vidare till scalateatern. Brolle har ju sjukt bra röst och vi hade en kanonkväll som vi avslutade på Högbergs, Götgatsbacken. Åkte ändå hem tidigt (23.30) och hoppade i myskläderna och åt lite rostat bröd i varsin ände i soffan medans jag fick veta vad som hänt sedan jag slutade på jobbet för Skanska. Kom i säng runt 01.30 och jag sov i gästsängen som Helens lila blandrashistoria till hund ansåg var hans säng. Han hoppade upp vid mina fötter och jag är ju van så jag tänkte att det är klart han kan ligga där. Han är av storlek och vikt som en tiondel av våra hundar:) MEN så fort jag rörde på mig så morrade han på mig. Jag vågade ju knappt andas men han hoppade ner och gick till sin bädd ganska snabbt.
Igår tog jag en promenad in till söder och så gick jag bara och strosade längst söders gator och gamla stan. Helt själv och utan måsten:) Det var så skönt att bara va. 3 timmar totalt roade jag mig med det innan jag tog tunnelbanan till Pierre och Nina där Gry och Andreas väntade. Åkte hem och precis när vi klev innanför dörren så kom Peter, Helena och Alice. Som vanligt när vi åker till Stockholm så åker dom till Nykroppa:) Mycket trevlig kväll. Blev dyngtrött och jättefrusen. Vaknade flera gånger inatt med jätteont i halsen och ont i kroppen...jaha då var det väl min tur då. Tur att jag klarade helgen iaf;)
Har jobbat hela dagen då jag har en hel del att göra efter förra veckans vård av barn. Lite sliten men alvedon is da shit och jag tror även att soffan har lite effekt också:) ska prova det nu...

Kram B


5km kvar och skitkallt

20120304409 (MMS)

5 km kvar och skitkallt....en liten konstig butik öppen och då får man ta det som bjuds:)


Lugnt i gamla stan kl 11 en söndag

20120304408 (MMS)

Lugnt i gamla stan kl 11 en söndag


SMS-inlägg

img_6601 (MMS)


SMS-inlägg

img_4187 (MMS)


SMS-inlägg

20120303403 (MMS)


Diagnos???

Blev inget bloggande igår för luften gick liksom ur mig när Andreas kom hem och lagade allt som gått sönder under veckan:) Eller pannan och stavmixern för att vara exakt. Så jag åkte och tränade och sen så hände inte så mycket mer. Gry har fortfarande feber och eftersom hon haft det i 7 dagar så fick vi en läkartid i förmiddags. Märklig läkare där vi själva fick ställa diagnosen?! typ......skulle kolla öronen men det var mycket vax för trumhinnan så då struntade han i det. Lungor och allt lät bra. Hon har ju haft problem med ett öga och ja, det var ju lite rött men frågan är om inte det andra är lika rött? Ehhhh ja det får ju du avgöra. Frågade om vi ville ta ett blodprov. Naturligtvis sa vi. Visade sig att hon har sjukt hög sänka och läkaren sa att det hade han aldrig trott för att hon inte var med medtagen??!! Det var ett så oväntat svar så han sa att hon har en jätteinflammation nånstans i kroppen men han kunde inte veta var. Kan ju tycka att det liksom är en läkares uppgift att ta reda på sånt. Det borde vara lunginflammation sa han men jag hör inget konstigt på lungorna..OCH??? så nu fick hon antibiotika och på måndag ska vi ta ny sänka för att se om det gått ner. Frågade även - ja hur vill ni göra, vill ni ha lite ögondroppar till ögonen också? Men hallå, ska vi bestämma om hon har ögoninflammation eller inte. Jaja nog om detta. Hon har feber och är definitivt inte frisk iaf.
Efter besöket så åt vi lunch på Kinan och sen åkte jag till jobbet för att försöka ta igen några av veckans förlorade timmar. Kom ifatt lite iaf och när jag åkte hem höll jag på på låsa in Ingvar på kontoret igen:) Precis när jag skulle släcka i korridoren så började han prata i telefonen, tur för han:P 
Vi gjorde nudelwok till middag/kvällsmat och pysslade lite med kastanjerna vi plockade i fm. Det blev spindlar, får och rymdvarelser:) Har tittat på minuten med lite popcorn och så har jag kommit så långt i planeringen att jag börjat fundera på vad jag ska ta med mig till Stockholm imorgon men jag packar aldrig dagen innan jag åker utan det gör jag precis innan. Då brukar jag inte få med så mycket onödigt för jag brukar glömma hälften:) 
 
Kram B  


Torkade golvet igår kväll. . Här har hero ...

20120301393 (MMS)

Torkade golvet igår kväll. . Här har hero legat


RSS 2.0