Rena hälsoresan det här:-P tar tag i det n...

foto0200 (MMS)

Rena hälsoresan det här:-P tar tag i det när vi kommer hem eller nåt.


Ligger på stranden och har det helt ok fak...

foto0198 (MMS)

Ligger på stranden och har det helt ok faktiskt. Har försökt att få städerskan att diska vår disk för det brukar dom ju göra:-P men vi får väl se hur det går. Det finns inga diskgrejer i lägenheten iaf och det är ju ett gott tecken. Hot hot dags för ett dopp. Kram B


Härligt med måndag hörrni;-) har det under...

foto0195 (MMS)

Härligt med måndag hörrni;-) har det underbart men jag har hört att vädret hemma också är fint. Just nu sitter vi på balkongen och lyssnar på en papegoja som bör i palmen nedanför:-). Gry och andreas ska sova lite så jag ska gå ner till poolen en sväng innan vi ska ta en lokalbuss till hamnen ikväll. Kram B


Min utsikt just nu från balkongen. Kom fra...

foto0191 (MMS)

Min utsikt just nu från balkongen. Kom fram till hotellet 03.00 och har tillbringat hela dagen på stranden. Havet, solen, sandslott, och en tillbringare sangria! Det har varit min dag det. Kram B


Underbara dagar!

Tänk vad allt går lite lättare när det är sånt  här sommarväder. Och allt blir så mycket godare också när man kan sitta ute och äta och ta med sig picknick:) eller sitta på nån uteservering är väl kanske mer min grej:P 
Så ikväll tänker vi bojkotta det som vi borde göra (packa tex) och åka ut med båten istället. Tänkte göra lite god mat och ta med men varför ska man stå med det? är ju inge kul så vi åker nog in till stan och äter istället:)
Har haft en bra dag på jobbet men massa praktiska saker att lösa eftersom jag ska vara borta nästa vecka. Jag och Gry har varit och fått vår sista twinrix-spruta och nu visste hon vad det handlade om. Sprang och gömde sig och gallskrek. Efteråt fick hon en visselpipa som ser ut och låter som kalle ankas näbb. BLIR GALEN!! hela vägen hem så var det som att ha Kalle Anka i baksätet. Och när hon skrattade i den så började ju jag också skratta och då tyckte hon ju att det var ännu roligare. Att man aldrig kan hålla sig:) Nej barn gör ju inte som man säger utan dom gör som man gör.

Nu blir det lite fel ordning känner jag men igår iaf så flöt dagen på bra. Miss Karin kom ner och åt upp min lunch som jag skulle ha idag:)
Karin kom runt 20.30 och hade inte ätit nåt på hela dagen och var alltså skithungrig och jag hade gjort pannkakor. Men gud vad bra sa jag då kan du få pannkakor här så slipper jag att ha dom i kylskåpet för att bli grismat. Nej men fy sa hon! Det vill jag inte ha........nehe du kan ta en smörgås eller nåt om du vill. Eller föresten så köpte jag en halv kyckling och lite potatissallad som jag tänkte ha till lunch idag (det sista sa jag aldrig)  Men då dög det helt plötsligt. Så idag köpte jag mig en felix-paj:p Jag tröstade lite med ett glas rött medans Karin åt:)

Tillbaka till idag då......nja inte hänt så mycket....glömde bilnycklarna i leksaksaffären men annars har det varit smärtfritt:) Nu hör jag att min käre man rulla in på gården så jag ska avsluta här och förbereda mig för soldäck i båten!

Imorgon lär det inte bli något bloggande eftersom jag ev ska ta tag i packningen, fira midsommar hos familjen Edin och sen åka till Mallorca men jag lovar att mobilblogga lite under veckan.

Kram B


OK!

Det fungerade ju tjohoooooo! Men det blev en väldigt stor bild:P  men nu ska jag kunna rapportera lite från Mallorca också utan att behöva sätta mig på nåt äckligt internetcafe, hua....

Nej, jag måste faktiskt jobba lite nu så jag blir klar med allt som måste göras den här veckan!

Kram B


Och så testar vi en bild!

foto0185 (MMS)

Och så testar vi en bild!


Måste testa och mobilblogga nu till semest...

Måste testa och mobilblogga nu till semestern:-)


Sjuk dröm...

Vaknade i morse av en helt vrickad dröm men det var lite ovanligt (för mig iaf) att vakna leende. Jag drömmer inte ofta men undrar var man får saker från?? För att göra storyn kort så träffade jag Bert Karlsson i Nykroppa. Han tyckte att jag såg ut som nån som hade "talang" och ville ta en fika med mig. Hahaha ja ni hör ju själva. Jag tyckte det var lite spännande så jag hoppade upp bak på Berts tandemcykel:P Vi åkte till bottnarna för det var ett fik där. Jag träffade Karin med barnen och Gry. Bert köpte kaffe och tappade bort mig. När jag gick därifrån så ringde han min mobil och sa att det antagligen kommer ringa en massa journalister så att jag skulle vara tydlig med varför vi träffades. När jag kom hem så duschade jag och stod i hallen i handduk runt midjan. Då får jag se att det är ett stort kameraobjektiv i fönstret som fotar mig. Sprang journalister i trädgården och telefonen ringde konstant. Då är det dags att gå upp och !åka till jobbet som tur var!! Log en lång stund och som sagt fattar jag inte vad man får allt från. Har inte sett Bert Karlsson på hur länge som helst, haha ja jag säger då det!
Efter jobbet så klippte jag gräset på baksidan, lagade mat och fick äta själv för Gry somnade. Karin och barnen kom hit och vi JÄVLAR NU HAR JAG GLÖMT HÅRFÄRGEN I HÅRET......dags att skölja......jaja tur att det är svart. Jo Karin   ja, barnen levde rövare ute i ladorna och Ida kom hit så Karin och jag kunde ta springtur med hundarna. Gick bra idag också och det blir ju betydligt roligare med sällskap men jag har sjukt ont i låren. Jag får ju liksom bromsa lite hela tiden. Förutom sista km ungefär för då drar jag hundarna efter mig:)
Jag har börjat inventerat Grys sommarkläder inför fredag och själv provat lite bikinis. Klippte klart framsidan också med Gry knät.
 

Nu sängen!

Kram B


MALLORCAAAAAAA:)

Go och glad kexchoklad! Älskar och leva impulsivt...eller älskar kanske är att ta i, jag/vi är mindre bra på att planera helt enkelt:P Lever mest för dagen och efter allt som hänt på sistone så har jag bara fått mer och mer bekräftat att det är så man ska leva. Dagens händelse är kanske inte så jätteimpulsiv men jag beställde iaf en restresa på fredag! Efter det så fixade vi semester:) och efter det hundvakt/djurvakt. Om man fixar allt praktiskt efter själva bokandet så löser det sig alltid eftersom man inte har något val:P
Så på fredag kväll drar vi till Mallorca. Ska möta upp gänget från Torsby som bokat innan oss och det ska bli såååååå kul. Förhoppningsvis fint väder också. Detta resulterar ju i att vi får jobba en extra vecka i sommar istället men det känns helt ok. Vara ledig en vecka nu, jobba två och sen lediga tre till.

Nu i kvällningen kom mamma hit så jag kunde ta med hundarna på en springtur. Dom är så duktiga som springer bredvid varandra framför mig. Börjar gå lätt nu så det är väl snart dags att öka turen lite.
Nej om man ska försöka avrunda måndagen. Imorgon ser jag fram emot ett möte med Kakadu Traders. Funderar på att bli återförsäljare av deras kläder mm på jobbet. Skulle vara kul att få en liten butik också:)

Lev i nuet

Kram B


Tillbaks...

Nu är jag tillbaks på bloggen igen efter en ganska händelserik helg. Och hela veckan blir ju betydligt mer händelserik när Andreas är hemma så bloggande har haltat lite som ni märkt.
Lite rapport tillslut ändå.
 Efter båtturen med Lena och Mattias så fick jag ett ganska gott skratt åt min käre man. Han har som de flesta vi känner vet ett ganska hett temperament när nåt inte går som han tänkt sig. Det kommer fort och går över ännu fortare. Den här gången var det dragkedjan på dataväskan som inte riktigt ville fungera när han skulle packa ner datorn från båten. Blev lite lätt arg och drog iväg väskan rakt över kanalen fast i vattnet. Jag sa inget för det är ingen idé men precis när han slängde den så kom alla dom där fina orden som man har nånstans där i bakhuvudet...vad hade du i väskan frågade jag? - Dosan till internetbanken och min tanke då var att jaha då får vi väl åka och hämta en ny imorgon men så långt tänkte inte han. Tog av sig kläderna och dök i!!!!  hahaha vad jag tyckte att det var rätt åt honom. Det såg inte så jättevarmt ut i strömmen i kanalen runt 12 på natten...vi skrattade ganska gott åt det sen:P
Igår jobbade jag hela dagen på Storfors Country Fair. Jag tycker mässor och sånt är himla kul att vara med på och träffa massa folk men jag stod själv från 9.30-17 och då var man inte helt pigg i huvudet efteråt. Andreas, Gry och Kjell höll mig sällskap en timme på fm och en timme på efm. Andreas och Howard från skolan kom och kollade läget lite också då dom jobbade åt mig idag.
Idag har det inte hänt mycket. Noel var och lekte med Gry under fm och sen somnade hela familjen på em.
Nu ikväll har vi kommit på att vi ev ska ta en restresa till Mallorca på fredag!!!!! Thomas, Maria och barnen åker dit och har varit på oss lite...vi har sagt nej men nu har vi funderat lite på det ändå. Får väl se hur det blir:)
Här kommer lite bilder


Miniatyrhästutställning, Storfors Country Fair


Hade nästan en handväska stor nog att stoppa ner denna varelse i:P


Ja är det inte sött så säg!!!




Sådan hund sådan Matte! Tröttmys på hög nivå:)

Nu ni ska jag ta en dusch och sen försöka att inte lägga mig i soffan nåt mer får då vet vi ju alla  hur det slutar...man vaknar upp efter midnatt nångång och försöker komma ihåg sin identitet:)

Kram B

Båtbloggar:P

Nu trivs jag:) Sitter i båten med Lena, Mathias och William och dricker cider, lyssnar på musik och bloggar!!!!
Tycker själv att jag har det väldigt bra! 
Men här har jag ju inte tillbringat dagen tyvärr. Tvingade mig upp till jobbet imorse, jobbade (vilken tur eftersom jag var på jobbet) men åkte hem en timma tidigare för att ladda lite för att åka tillbaka till jobbet och ha en vildmarksstig med en konferensgrupp två timmar senare. Suck! Andreas och Gry tillbringade dagen på sjön...men nån måste ju som jag sagt tidigare dra in pengar också:)

Men nu ska jag inte skriva så mycket mer. Ska ta hand om dagens besättning i båten här....

Ha det gott så länge

Kram B

En pinne i hjulet kan man väl säga...

Eller en mindre stock Återkommer till den incidenten....Idag åkte jag upp till jobbet till 12 och tog imot gäster. Nu känner jag mig pigg igen. Började fundera på om jag fått nåt fästingbett eller nåt eftersom hela kroppen värkte och feber men nu är det ju bra igen så. 31 Mail och 400 post-it lappar ungefär att beta av. Ok då, 31 mail var det iallafall men post-it kanske var i överkant:P (men det var många).  Eftersom jag fortfarande lider av chocken att inte komma i mina nya byxor så åt jag en varma koppen till lunch och smootie när jag kom hem. Så jävla hungrig så för säkerhets skull tryckte jag en pizza. Måste kanske jobba lite med min karaktär:) Var ute och sprang med Tajra ändå och det gick sååååå bra. Första gången och jag trodde att hon skulle dra iväg till Filipstad med mig men hon trippade på exemplariskt. Vek av 2 gånger från spåret. Ena gången sprang det en sork över vägen som hon skulle ta så då blev det ett litet ryck runt midjan och ett skutt i diket. Andra gången så kissade hon och det är ju giltigt skäl. Har införskaffat 2-delat koppel nu så imorgon får nog båda hundarna följa med:). Men först så blir det jobb, mingelkväll på näringslivskontoret och sen fixa den 3:e hästhagen.
Nu skyndar grabbarna på mig här och ska fixa nåt med datorn så roligare än så här blir det nog inte. Men just ja, höll jag ju på och glömma pinnen i hjulet:P Bilen började låta lite konstigt på väg till jobbet. Som om nånting lossnat typ. Naturligtvis som med allt annat så tänkte jag att jag kollar sen. Vill inte veta vad jag kört sönder just nu. Så sitter jag på jobbet och chefen kommer in. Du...... du har en jättepinne fastkilad bakom däcket. Oj, var kanske det som lät? Och jag har försökt att få bort den men den sitter som berget. Jaha hur ska jag förklara det här då:) Gick ut och backade bilen lite medans chefen stod på pinnen. Haha det funkade. Och ni gissar helt rätt om ni tror att jag inte ens tittat hur det ser ut nu. Right!! Är det inte som det ska så blir det ju inte bättre av att jag tittar på det:)
Men jag vet faktiskt inte vart jag har fått pinnen från. Borde ju sett den på vägen. Sabotage!

Kram B 

Tillägg till förra inlägget

"Olyckan" handlar om oförsiktighet, glömska, kaniner och hundar:(
Misstänker att det väckte viss nyfikenhet när jag inte skrev vad som hänt.....

Ta hand om er och njut av livet och "skapa dagen" som numera står tatuerat på min handled!

Kram B


Tunga, jobbiga tankar...

Usch så mycket skit det finns i min närhet nu! När ska det ta slut?  Jag har inte riktigt tagit till mig allt förut utan tänkt att det ordnar sig snart. Det vänder med alla sjukdomsbesked...alla 3 (bara en sån sak) som är allvarligt sjuka i min familj fixar ju det här..det är klart att dom gör. Och det vet jag fortfarande att dom gör jag känner det på mig men jag har inte riktigt bearbetat allt tror jag men nu har det brustit och kommit över mig.  Jag var tvungen att ge mig själv skulden för nåt för att kunna gråta, gråta, gråta och gråta.
Så förlåt så jättemycket vännen för att den olyckan hände som fick mig att erkänna att jag har ganska mycket att tänka på runt mig nu samma dag som din födelsedagsfest. Jag vet att jag är "känd" som den partyglada, öppna, lättsamma och flamsiga bruden,  och jag hade verkligen sett fram mot festen. Gick tyvärr inte att vara på topp. 

Men 30-årsfesten i lördags var mycket lyckad och jag hade jättetrevligt det jag var kontaktbar.....Jättegod mat, trevligt sällskap, roliga lekar förutom att jag skulle springa med en miniballong mellan benen, med en krona på ögat och en galge som styre och låtsas köra motorcykel. Tjejer, om ni ska ha blanka strumpbyxor och springa med en ballong mellan benen så blås en stoooooor ballong:P den satt inte kvar där den skulle nånstans kan jag säga. Sen skulle vi dra ett snöre genom hela lagets kläder och knyta ihop ändarna. Det vann vi för vi var 4 tjejer med kjol och en kille med jeans i vårt lag. Gick ganska smidigt då:)....Byggde torn av toarullar, tejp och ballonger också men vårt blev mindre stadigt så vi förlorade. Försökte att få det godkänt genom att luta det mot väggen men det gick inte domarstaben med på. Why?? :)
Åkte hem ganska tidigt igår och hämtade Gry hos Rasmus. Under kvällen fick hon feber och idag likaså. Jag var inte heller speciellt pigg idag med feber och Andreas är ju sjukskriven så idag har det verkligen varit familjen loj här hemma. Till och med Tajra har varit lite sjuk idag och fått kittyplåster på benet:)
Andreas är sjukskriven hela veckan men jag måste jobba imorgon. Sååååååååå segt och gå till jobbet när resten av familjen är hemma och är ledig:( men nu är jag feberfri så det ser ut att bli ett måste.


Kitty är grejen!!

Kram B


Dålig på att blogga.....

....känner jag mig verkligen nu. Och grejen är ju det att det blir ju så svårt och skriva när man hoppar över någon dag eftersom jag hinner glömma bort vad jag gjort :P . Andreas kom hem i onsdag den här veckan. Kunde inte stödja på foten och det konstanterades att han fått vattensamling mellan några legament i foten. Fick kryckor som tydligen är onödigt att använda och blev sjukskriven nästa vecka. Jag ska försöka vara ledig på onsdag i alla fall för sen ska jag jobba hela helgen på Storfors Country Fair.
Igår fredag så jobbade jag med en kickoff. Allt läggs när man i normala fall är ledig. Iof är det ju ganska kul med vildmarksstig, sumobrottning och vedbastu/badtunna. Går väl ingen nöd på en direkt men igår ville jag vara hemma lite med familjen så Jonte, Andreas och Howard ställde upp och tog hand om aktiviteterna. Jag var bara där några timmar på förmiddagen och så åt jag lunch innan jag åkte hem vid 13.00. Åkte direkt in till stan där vi handlade lite mat och så present till svärmor som fyllde år igår. Hem och tillbaka till jobbet igen 14.30 för att ta emot gästerna. Till svärmor och fira hemma och kom hem 17.30. strax innan 18 hade vi bjudit hem några vänner för lite mat, dryck och spelkväll.  Snacka om tidsoptimist men det har ni väl redan förstått att jag är:) (det är ju ganska kul när man MÅSTE pressa ur bilen också)  tihi.   
Blev en jättetrevlig kväll (hoppas att det var ömsesidigt) som vi avslutade med att spela "upp till bevis". Karin och Howard vann men jag och Andreas var iallafall jävligt bra på att prata baklänges:)  Eller en av oss var det  tycker jag;) Även jag har tydligen dold talang ......Robert och Amanda  hade bäst minne och plockade flest poäng där.

Idag har jag, Gry och Karin varit upp till jobbet och plockat undan lite efter kickoffen igår. Tack snälla goa Karin för hjälpen och sällskapet! Både igår och idag:)  Nu vilar vi lite och sen bär det iväg upp till Nordmark med Gry för hon ska sova hos Rasmus! Färden går vidare mot Karlstad för 30års fest. Ska bli skiiiiiiiiitkul! Kanske blir lite bilder därifrån imorgon.

Kram B


Händelserik dag

Jo idag har det varit fullt ös men fortfarande inte medvetslös:) Många gäster på jobbet och så har jag försökt förstå mig på GPS:erna till geocachingen. Det borde ni verkligen prova! Inte bara förstå er på dom utan testa. Är som skattjakt med GPS. Man letar reda på gömda "cacher" och lämnar nåt litet meddelane efter sig. Typ, lite svårt att förklara. Vi har haft dom ett tag men jag har inte haft tid att sätta min in i hur det funkar och idag kom 2 tyska gästern och ville hyra en..öhhhhh lös det här smidigt och snabbt nu Bea......Under eftermiddagen idag så kan ni hyra dom, då ska det bli bättre väder också:)  Först försökte jag förstå manualen och sen kom jag panikartat på att jag måste ju skriva om hela på engelska...skrev och tog hjälp av Jonte att få det rätt. Min manual stämde inte med GPS:ens funktioner! Tiden gick och jag ändrade och ändrade och skrev halvsvensa och engelska hit och dit och tillslut var jag så trött i huvudet och på mig själv att jag mest bara skrattade. Men slutet gott efter att jag klippt och klistrat lite. Det blev en manual som hörde ihop med GPS:en iallafall. De sista ledtråden innan man skulle hitta skatten blev på svenska men det orkade jag inte bry mig om...."visste" inte att det blev så. Tack Jonte för din hjälp:) och förlåt för lidandet, haha
Jo Andreas kom hem idag också. Skadat foten så han inte kan stödja på den så vi får väl se hur mycket 30-års kalas det blir för honom på lördag.
Gick ut och sprang efter jobbet och mötte Nathalie och Amanda som cyklade till oss från Nordmark, Ingen kommentar säger jag:)
Medans dom tog ut Alfons på en ridtur (han tränar ju för skådespelarkarriär nu) så åkte vi till kiosken där det var MC-BIL träff. Gry och Andreas tog bilen och jag drog på mig hjälmen och körde 4-hjuling. Sen hem och ut med båten. Skulle ju bli regn hela helgen så det är bäst att passa på. Åkte oplanerat in till köket och träffade Lena och Mattias och tog ett glas vin. Gry åt glass och vitlöksbröd. Nu är vi hemma igen och har satt på bastun. Blir lite kyligt fast man åker med kapellet uppe. Idag bokade jag datum för ballongflygningen också. 2 Augusti lyfter vi:P ska bli spännande.

Nej nu tänkte jag gå ner i bastun och glömma bort att jag kommer att vara skittrött imorgon bitti.

Kram B

Stjärnfall...

Väntar på ett stjärnfall så att mina önskningar kan slå in nu....och min högsta önskan är att mina nära som är sjuka klarar det här och blir friska snart:( Men det gör dom det måste dom. Frågan är bara när? Ibland vill man bara dela med sig av sitt liv till andra......

Är ganska tom idag....vet inte vad jag ska skriva. Inte hänt så mycket. Jobbade som vanligt igår och på kvällen åkte vi in till Ica och handlade lite mat. Mamma följde med också så fick vi lite sällskap. Gry älskar fil och yoghurt så när vi kom hem åt hon 3 yoghurtar och en stor tallrik fil. Mamma, jag tror jag är lite mätt i magen nu:)  Världens bästa! Imorse försov vi oss lite. Jag hade glömt att ställa klockan. Tur man är kvinna och blixtersnabb när man ska någonstans:P eller så kanske det inte är riktigt men nästan! Åkte till jobbet och jag hade för första gången i år tagit kjol på mig för det har varit så varmt dom senaste dagarna med full kostym. Det var ju ett bra drag idag för det har ju inte alls varit så varmt... Efter jobbet lastade jag kärran och Tajra i bilen och åkte till Mimmie. Tog en powerwalk som det iaf var power i halva vägen ungefär. Gick över en timma iaf. Åkte hem, gav Gry och hundarna kvällsmat, dammsög, bäddade rent i sängar och tog en dusch. Gry har börjat duscha själv. Om det blir en torr sommar så lär ju vår brunn sina om hon ska fortsätta duscha själv:) Jag smörjde in mig med Bus och jag vet inte vad det är i den men den drog hundarna till sig. Jag gick runt för att det skulle torka och dom gick efter och slickade efter mig. Lite smått panik (bus=brun utan sol) men det är tur att det är Mary Kays för den blir successiv färg efter att man använt den upp till 5 dagar. Var det nån annan kan det ju lätt bli ränder om nån slickar bort krämen vid vissa punkter. Jaja färdigsnackat om krämer..
Nu har klockan blivit mycket igen ser jag så jag ska ta och krypa ner i en renbäddad säng och ställa alarmet:)

Kram B 

Lite oplanerat sliten idag men jag har nån att skylla på faktiskt:)

Men igår var det topp:) Vi följde med Karin och Alicia till Karlskoga och hittade skor till både mig och Gry så det var bra. Köpte present till Ida och så sprang jag på en bikini på rean:) Sen åt vi på Max och Karin var så hungrig att jag hann inte ens se vart hennes mat tog vägen för rätt var det var så var hon klar och jag hade mer än hälften kvar:) Och jag tyckte jag var hungrig.....Åkte hem med 2 trötta och lite småslitna tjejer av shoppingturen. Gry somnade en stund hemma och Karin och jag bestämde oss för att åka in till Filipstad och äta så vi bokade bord till 20.00. Elias hade ringt och frågat om Gry ville sova hos dom och det kom ju väldigt passande:P
Jo ni tror rätt, vi fick boka om bordet till 20.30:)
Satt kvar en stund och sen åkte vi upp till Gka en sväng där det spelades brännboll och partades. Blev kvar alldeles för länge och den sk "barmästaren" fick fria händer att göra en drink till mig. Tjena, det var första och sista gången Jonte!!! Gjorde en stooooooooor "minnesluckan" hette den tydligen. Fick 2 sådana och sen var man ju snygg...
Jättesliten idag och har legat mest hela dagen. Glömde bort födelsedagskalaset för Ida också. Syrran ringde när alla var på väg därifrån. Så idag har det varit en riktig skitdag. Jättevarmt och skönt väder men det gjorde ju inte så mycket när jag ändå inte orkade ligga ute.

Tror det finns en liten uppfinnare i Tajra:) för idag så uppfann hon "dregelstopp" !!! Den var väldigt enkel. Bara att stoppa in en rulle bandage i mungipan och sen gå runt med den en stund tills den sugit upp allt dregel. Ja vad säger man, Djuren här på gården är lite knepiga.



Dregelstopp ala Tajra:)


och så här kan det gå när man tror att man är en chihuahua och inte en Dogo Argentino

Nu ska jag sooooooooooooova i soffan!

Kram B

En riktigt latdag och bästa kompisdag!

Andreas är ju som sagt borta till nästa torsdag så idag passade jag och Karin på att ta en sån där lat och kompisdag. Flera år sen skulle jag vilja säga att det var och det säger jag också:)....en härlig heldag där klocka och tid (kan ju tolkas som samma sak) inte existerade. Vi bara va....och barnen lekte kanonbra hela tiden. Vi märkte knappt av dom. Bla så fångade dom grodyngel, hade vattenkrig, hoppade i höt (lyckligtvis innan vattenkriget) målade, gjorde halsband och en massa annat.
Men jag hann faktiskt göra lite annat innan Karin kom hit. Jag och Gry tog picknick på gräsmattan och spelade spel mm. Så mysigt....det var då jag upptäckte att gräset växt satan sedan jag klippte i söndags...Usch, när man sätter sig på gräsklipparen med Gry i knät och blickar ut över 4700kvm tomt och vet att jaha här ska jag sitta i ca 1,5 timme....för det mesta så älskar jag våra ytor men inte just vid sådana här tillfällen. Radion i hörselkåporna ville inte vara på min sida så jag kom på mig själv med att sitta i shorts, bikiniöverdel, köra så fort det bara gick och sjunga JINGLEBELLS? Vad får man den sången från då när man längtat efter sol så länge...tur man inte vet svaret:P Jag ska väl erkänna att det var ganska ok idag eftersom det var så fint väder och gräsmattan blev fin också. Körde ett snäpp kortare än vad som ska gå enligt skalan på maskinen:) då kanske den inte behöver klippas förrän Andreas kommer hem:P men som vanligt lyckads jag idag med...haha körde i lite högt gräs och där var en liten sten...eller rättare sagt inte en så liten sten för hela motorhuven lossnade:) som tur var jag nästan klar så jag fick rätta till den lite då och då. Sen kom Karin och barnen. Vi la oss i solstolarna 14.30 och gick där ifrån 18.00. Jag serverade henne gammal makaronipudding som vi tom satt och åt i solstolarna:) eller gammal var den väl inte men från igår iallafall.....sen låg vi där som klubbade sälar och bara pratade och pratade och skrattade en hel del åt gamla bravader. 
Dom åkte hem vid 18.00 och 19.30 stormade jag och Gry in hemma hos Karin. Där blev jag bjuden på lite mera fredagsmat kanske. Lax och Quinoasallad och det var sååååå gott. 
Imorgon ska vi åka till Karlskoga och leta lite skor. Alicia behövde examensskor och Gry sandaler och lilla jag då som behöver nya jobbskor. Blev lite obekvämt att gå på häftklammrar;)

Gud vad klockan blivit mycket...inte konstigt att jag är trött. En sak till innan. På nåt jävla vis har jag lyckats få hela inlägget i kursiv stil och det händer ingenting när jag ska ändra det. Vet inte hur jag fick det och vet inte hur jag får bort det när dom normala knapparna inte fungerar...

Länge leve papper och penna...

Kram B

Min vän häftapparaten:P

Var så himla trött igår efter att jag varit på jobbet igen vid 21 så det blev ingen bloggande. Gästerna som skulle vara klara var liksom inte det när jag och Karin kom dit och skulle duka om från 40 personer till 16 och två andra lokaler.  Tur att jag har dig Karin så att jag får sällskap och hjälp på kvällarna. Allt går ju så mycket lättare och fortare:) Jag tror jag ska följa med Karin till sjukhuset och hjälpa henne skriva lite diagnoser:) Eller sällskap och sitta och stri skit är jag bra på iaf så jag kanske får nöja mig med det om inte svenska sjukvården ska gå ännu mer snett:)
Nu ska ni få höra nåt som jag tyckte var riktigt galet kul:P Jag berättade ju om min sko som halva sulan lossnade på.....Dom är för tillfället dom enda bra svarta jobbskor utan klack så jag tänkte jag skulle ta superlim på jobbet och fixa det tills man kommer till en skoaffär. Hittade inget lim nånstans men jag fick ju se min häftapparat! hmmm jag häftar skon från insidan:) Gick inte riktigt igenom sulan så det höll ju i ungefär 30 min. Då bytte smarta jag till större häftklamrar, la upp skon på skrivbordet och klammern gick ju rakt ner i skrivbordet och där satt min sko fast:P  hahaha jag skrattade ganska gott för mig själv men fick ju samtidigt lite panik för att nån skulle komma och se det...fick rycka loss skon:)  Jaja ibland får man själv liva upp stämningen lite.
Idag åkte jag till stackars Karin som är sjukskriven på lunchen. Ville inte gå i från hennes balkong sen. Härligt i solen. Mimmie kom upp en sväng också. Vi bestämde att vi skulle ta en promenad när hon slutat jobbet vid 8. Jag ska ta Tajra med mig för hon är såååååå rastlös nu på kvällarna så hon behöver få lite stimulans. Om jag får barnvakt till Gry så får Hero också följa med. Men min tänkta barnvakt fick roligare saker för sig:P

Här kommer lite bilder från helgen som jag lovat. (har orkat hämta sladden nu) :)


Flyga drake med fiskespö funkade skitbra. Den flög så man knappt såg den. Frågan är vem som tyckte det var roligast:)


Mys!


Fika i båten


Visst är det vackert? känner mig lyckligt lottad som har det här utanför tomten:)


haha, vind i håret kan man väl säga....


Tänk vad en liten oskyldig knuff skulle kunna göra kvällen ännu roligare:P


Och den här har absolut inget med helgen att göra men den är min nya och jag älskar den bara:P



Jag måste ju visa att jag ser ganska seriös ut på jobbet och tar det på största allvar trots att jag häftar fast skorna på skrivbordet och asgarvar helt själv:)

Kram B



Rokad!

HELVETE, HELVETE, HELVETE!!! Precis raderat hela blogginlägget......PISSRÅTTA!
Jaha men jag börjar väl om då och ser om jag kommer ihåg nåt jag skrev...Idag ska jag göra rokad i mina rutiner eller rutiner och rutiner, jag har väl aldrig haft några rutiner men jag önskar att jag hade bara nån enstaka rutin eller kanske två sådär....men så är det inte, iallafall så bloggar jag nu (flera timmar tidigare än vanligt) och så ska jag städa sen istället för tvärtom. Förstår inte att det blir stökigt fortare när Andreas inte är hemma. Tänk om det betyder att han plockar mer än mig, städar?? Nej så kan det ju inte vara för då bryter vi ju mot den svenska standarden:P men det tror jag nog att det finns dom som tycker att vi gör ändå:) Varför kan man inte bara få vara lycklig och njuta, ta vara på och leva livet som man vill leva det?? Tänk den svenska avundsjukan.....-men har ni inte lite väl roligt, lite väl ofta? Va har ni varit till Stockholm igen? ja jag säger då det, vad har ni köpt nudå??
Jag är verkligen skitpigg just nu, kanske beror det på att jag haft en jättebra dag på jobbet fast jag jobbat 8-18.30. jag och Gry avslutade med att ha en mycket rolig och trevlig lukt och smakaktivitet med en konferensgrupp. ELLER så kanske jag inte skulle ha luktat så på dom där svamparna vi hittade tillsammans med vinäger....hmmm eller inte smakat på dom iaf:P Skoja bara, ring inte 112 jag har inte ätit några svampar:)
Kom hem och gjorde tacos som var beställt av donnan och kollade till min halta stackars häst. Lyckligvis var han mycket bättre idag så jag hoppas att det löser sig utan hjälp från veterinär eller hovslagare. 
Men en sak kom jag på var lite jobbigt på jobbet idag. Halva min sula på skon lossnade så jag har skitont i högerbenet eftersom jag gått och lyft det lite extra:) pga att det har varit som en lång, lös tunga som fladdrat när jag gått. Har nog sett lite roligt ut så det är tur att det inte varit några studenter där idag för då har jag nog säkerligen fått höra nåt glamoröst. 
Nu ska jag plocka undan lite eftersom jag inte har någon som gör det efter mig;) och sen ska jag faktiskt boka luftballongsfärd för 2 för mitt presentkort jag fick när jag fyllde år. Ren tur (otippat) att jag fick se att det gick ut 1 augusti.

Kram B


RSS 2.0