Tråkig nu....

Usch vad jag känner mig tråkig och off just nu. Den tiden i månaden som allt känns piss. Hade man bara karaktär att gå ner 10kg i vikt också som man lagt på sig skulle säkert allt kännas mycket bättre:) Synd man inte har en kompis som är personlig tränare:) som verkligen peppade dygnet runt och att man kunde få matlåda för varje dag och måltid hemskickad..lite av ett riktigt hollywoodliv alltså. Har ju alltid sagt att det skulle passa mig:P och jag tror fortfarande på det. ....
Nej nog med skitsnack. Frusit hela dagen så jag hoppas verkligen inte att det är nån förkylning på gång. Det kan ha berott på att innan Andreas åkte igår så sänkte han värmen för det var 60grader ut i elementen. Jag tycker ju det är skönt men det går ju bra för honom att sänka då han inte är hemma. 35grader ut i elementen idag. Men jag älskar dig ändå!:) och jag klarar mig (slipper ju fylla på så mycket pellets). Det är ju full fart på mig tills typ nu och den här tiden har jag dubbla filtar på mig vare sig det är 20 grader inne eller 16.
Kom hem från jobbet 17.20, slängde ihop lite mat (som sagt var lite off idag så Karins Lasagne och en Gorby till Gry) åkte och tränade 18.15. Skulle lämna Gry hos Karin och för ovanlighetens skull blev jag lite sen :P så på vägen in till Nykroppa (typ 4-6 minuter) så glömde jag att lämna henne:) Karin satt i köksfönster och såg hur jag susade förbi, kom på mig och tvärnitade och in till kanten av vägen. Ringde henne och då var hon redan på väg i trappuppgången för att möte Gry för hon förstod vad som var på G. hahaha ja vi fick oss ett gott skratt iaf.
Tränade och det gick segt och var riktigt jobbigt. Inge mysigt alls men nu är det gjort. Kom hem 20.30. Gjorde lite kvällsmat, plockade undan lite och dammsög medans Gry gjorde sig klar för kvällen. Jag duschade och när jag kom upp så sov hon. Nu kollar jag oscarsgalan och väntar på att klockan ska bli lite mer så att hundarna kan få gå ut och göra sista rycket så dom sover inatt. Gick bra natten som var så jag hoppas att det börjar vända med allt kisseri och jaktbehov mitt i natten nu.

Ta hand om er!
Kram B

Softsöndag blev kaotisk effektiv

Somnade i soffan direkt jag bloggat klart igår, vaknade till runt 00.30 och gick ner och la mig. Sov som en stock till 09.00 då Gry kom in till oss. Nu är jag trött igen....skyller på hundarna som inte sover åt mig på veckorna. När Andreas är hemma så vaknar dom inte en enda gång under natten och i veckorna håller jag på och bli galen på dom. Tror det handlar om att dom "tar över" ansvaret för att skydda oss när Andreas åker.
Vi gjorde ett ryck i förmiddags och rensade bort massa skor och jackor ur garderoben. Rensade Grys ytterkläder också så nu ser man faktiskt klädhängaren i hallen:) Sen kom Sonja och lekte med Gry. Satt och åt och fick se hästarna utanför köksfönstret. Dom drog iväg bortåt vägen men när jag ropade på dom vände dom. Alv stod kvar i hagen han och fattade inte att han också kunde gå ut vilket är tur för han skulle nog dra i ren panik medans Alfons och Joar stannar på gården eller iaf kommer tillbaka när man ropar. Karin och Anders kom ner och fikade och sen fick Alicia och William stanna och leka medans dom åkte till Ica. Lite kaotiskt med 4 överspeedade barn. (skulle inte ha gett dom fika med vanliljsås och grejer) Annars har det faktiskt inte hänt nåt direkt.
Runt 17 så var hästarna ute igen!!!! hittade vart dom gått ut så nu får vi se imorgon. Kanske möter mig när jag åker hem från jobbet. Gry sover och Andreas har åkt till Norge så det är lugna gatan här igen. Jag ska kolla lite på tv (antagligen kan ni läsa sova). Jobb imorgon igen. Åhhhhh vilket roligt inlägg det blev.... Eftersom det inte hänt något galet idag så lär det ju göra det imorgon så det blir roligare läsning då.

Kram B


After Work och vinst!

Andreas och Gry åkte ner till kiosken på fredag förmiddag . Dom brukar vara ett litet gäng som träffas kl. 10 och fikar eller äter frukost. Jag åt frukost hemma och sen drog jag igång och städade. Fick nåt ryck så det var bara att rida på vågen:) William kom ner till Gry så där jag städat byggdes det kojor, kiosk och andra lekar som inte kräver någon rekvesita alls. Syntes inte att jag städat.
After Work var det dags för på kvällen. Gry skulle följt med till stan och varit hos grabbarna Gyllström under kvällen men Gabriel och Elias skulle på disco. Mamma kom ner en sväng och då följde hon med henne istället och skulle sova kvar. Var tacobuffé och musikquiz. Vårt lag vann och jag ska väl erkänna att det var kanske inte pga min insats:) men lite faktiskt för det var jag som var sekretarare så utan mig hade ju juryn inte fått några svar alls. Vi hette Sketbet!  och så gick vi och vann:)
Eftersom Gry bestämt sig för att sova kvar hos mormor så fortsatte vi till köket som var skittråkigt. Var väl ändå kvar och så gick vi hem till Peter efteråt. Satt uppe ett tag och lyssnade på musik och stre....somnade alla 3 i sängen. Imorse var det tokvarmt åt mig och hade inte sovit så där jättemånga timmar (nej jag var inte full, man kan vara uppe sent ändå) så runt 05.00 gick jag ut i soffan och la mig och grabbarna var så söta så när dom vaknade i morse och tittade på varandra och undrade vad den andra gjorde där:) Naturligtvis sov jag i mitten men det visste ju inte dom:P
Bestämde oss för att gå ner till sjön och pimpla lite. Blev sena men det var mysigt så länge det varade. Grillade karré och hade med oss potatissallad mm. Var mysigt trots att det blev mörkt väldigt fort.
Duschen nu i kvällningen var inte fy skam...först varit ute och partat lite och sen på sjön och pulsat i jättemycket snö.
Blivit lite melodifestival till och från och nu kollar vi film men jag är sjukt trött så snart kanske soffan börjar snarka. Den brukar nämligen göra det ibland;P
Tog lite bilder under pimpelturen men jag lägger in dom en annan dag. Nu ser jag i kors!

Kram B


Bilder

Skönt med torsdagskväll:) Då börjar helgen och familjen är samlad! Haft en bra dag på jobbet. Tog lite bilder på vildmarkspat i vinterskrud. Helt fantastiskt fint ute nu med meterhöga snödrivor, strålande sol och träden som böjer sig fulla av snö över vägarna. MEN det skulle ju sitta fint med barmark, strålande sol och gröna träd också....är väl dags snart va?
Blev sen från jobbet så jag hann inte träna. Slängde ihop en tacopaj med hallomiost när jag kom hem istället. Svärfar kom hit och fick en bit mat. Sen har det inte hänt så mycket mer. Slappat i soffan och resten av familjen har lekt kurragömma.
Smirnöff, Andeas och Plura fick bli med på bild också:) Nu måste jag fortsätta titta på Plastikdoktorn:P

Kram B


SMS-inlägg

20110219216 (MMS)


SMS-inlägg

20110219217 (MMS)


SMS-inlägg

20110219218 (MMS)


SMS-inlägg

20110219219 (MMS)


SMS-inlägg

20100728289 (MMS)


-30 grader

Hallå! Vart är den globala uppvärmningen? :)  Nej nu får det vara nog med kyla och morgonen kändes ju inte bättre av att man har en vän som sitter på planet till Mexico just nu....fick ett värmande sms imorse 06.40 Skål! Sjuk.... :) Han kommer nog trivas bra i solstolen med en öl och kolla på mexikanskor i minibikini i 2 veckor tror jag.
Nej jag ska ta och sätta fart och jobba mig lite varm och hoppas på att temperaturen går åt rätt håll så att jag slipper åka  hem till hundarna som är i hundgården. Fast dom har täcken och kan gå in så är -30 lite extremt
La in en bild på mig när jag kom till jobbet. Sitter full munderad för att bli lite varm:)

Ha en underbar dag alla för det tänker jag ha!

Kram B

SMS-inlägg

20110224253 (MMS)


Fulla dagar...

Haft 2 ganska fulla dagar kan man väl säga. Har mycket på jobbet och efter jobbet den här veckan. Som om jag inte har det varje vecka men jag brukar iaf hinna hem efter jobbet normalt. Igår hämtade Kjell Gry på dagis för jag slutar ju 16.45 och skulle hämta syrran 17.30 för att dra iväg till Karlskoga på turistmöte. En föreläsning om cykelturismen i Värmland. Intressant och givande. Kom hem 21.15 och då ville Gry ha kvällsmat. Gjorde det och fick henne i säng. Gick ut och släckte hos kaninerna och gav dom mat och sen in och plockade undan lite. Skrapade pellets (står på tå med näsan på kanten av pelletsförrådet och skrapar ner pellets från kanterna med en bräda) svärfar har ställt in en liten pall så att jag ska nå lite bättre över kanten, sexigt värre:P och det har ju inte bara hänt en gång att jag tittar upp med ett svart streck under näsan.Vaknade till som vanligt runt 24.00 och gick ner till sovrummet ala zombie. Efter en tid med småbarn UTAN sömnlösa nätter så har jag fått igen nu....hundarna har fått för sig att vara skitnödiga mitt i natten och ger sig inte och gnäller förrän jag går upp och släpper ut dom. Och om det vore som för några månader sedan så skulle dom snällt gå ut och göra sitt och vända in igen på typ 3minuter. Nu tar dom en ordentlig tur på typ en timme...inte Hero då för han kommer när jag ropar men Tajra går inte in. Natten till idag blev kl. 01.30 och hon drog. Jag hade glömt kopplet i bilen annars hade jag gått ut med henne kopplad men iaf så vet jag att det inte är någon idë att ropa så jag gick och la mig och ställde klockan på 02.00...sen somnade jag om igen och 02.30 satte hon tassarna på dörrhandtaget. Kom in jätteglad, suck.
Till jobbet och fick akutuppdrag att slå in 2 paket till styrelsen som hade möte. Utan presentpapper! Satt mig i bilen och åkte och köpte. Fyllde nästan hela dagen med att skriva ut prislistor till Kakadukläderna. Börjar ta lite form nu så snart är det dags att marknadsföra lite. Kolla in på kakadutraders.se:) Riktigt tuffa frilufts-jakt-fiske och vildmarkskläder från Australien. Man kan komma och prova och känna kvalite hos mig i Gammelkroppa.
Som sagt så åkte jag direkt på möte efter jobbet. Började lite i fel ände känner jag men finns inte en chans att jag tänker skriva om nu:P
Idag då- jobbat, ätit lunch med Robin på Kinan då jag var inne i stan och handlade ny choklad till chokladprovarspel, åkte direkt till Taekwondon efter jobbet där Numma var med Gry, Mira och Oskar. Vi är ju själva båda två i veckorna så istället för att åka hem och laga mat så åkte vi till Palermo och åt sallad på hemvägen. Väl hemma så hade ju hushållssysslorna gått på halvfart så jag tog ner och sorterade 3 tvättar, la in en ny, dammsög nedervåningen, fyllde i pellets, fick Gry i säng efter mycket om och men och nu har jag precis hängt sista tvättmaskinen. Nu är det tomt i tvättkorgen till helgen. Brukar (läs jag tänker) tömma den innan torsdag så att jag slipper va i tvättstugan när Andreas är hemma. Funkar i 8 fall av 10:)
Nu har hundarna precis kommit in så nu jävlar får jag hoppas att dom sover inatt för annars får jag spel.

Imorgon är det ny dag och nya tag!

Kram B


Helgen både bättre och sämre!

Lite luddig rubrik kanske men ni kommer att förstå när ni läst klart inlägget. Det sämre började i fredags. Var på väg in till Filipstad och så rasar hjullagret bak på bilen. Blev akuttid i Kristinehamn istället och 2800kr fattigare. Fördrivde tiden på Coop så länge så nu kan man nästan varuhyllorna utantill. Hittade ett skåp som jag MÅSTE ha men nu fick vi ju lägga lite pengar på bilen istället den här gången så det var inte riktigt läge:). Gry hittade en fyrhjuling som hon vill ha när hon fyller år för att hon måste ju kunna köra efter pappa i sommar...härlig anledning och frågan är om inte pappa smälte lite:).
Åkte hem och jag åkte till jobbet. Tog också betydligt längre tid än jag tänkt mig och kom hem ca 1 timme innan vi skulle åka in till stan och äta. Jag fick ett dagspa de luxe på Loka Brunn av Andreas och Gry i alla hjärtans dag present. Och jag hade inte en tanke på den dagen överhuvud taget så lite dåligt samvete fick jag....men det kändes lite bättre när Karins Anders köpt samma sak till henne och hon i princip samma sak som mig:)
Iaf så hade vi bokat bord på köket och fixat så att det stod en varsin bukett rosor på bordet när vi kom. Gry skulle med grabbarna Gyllström på innebandymatch. En mysig kväll med god mat och gott sällskap. Peter tittade förbi lite senare och honom tog vi med hem sen:) Fick en överspeedad Gry i säng och satt och pratade lite med killarna innan det blev sängen runt ett. Tänkte att vi skulle gå ut på sjön och pimpla igår men det var 27 grader kallt så nej.....till jobbet en sväng och visa anläggningen för ett ev brudpar, eller brudpar lär dom ju bli vare sig dom gifter sig hos oss eller inte:) . Sen börjar det hända oplanerade grejer som vanligt men den här gången till det bättre. (nu är vi på det bättre i rubriken) Åkte till Filipstad för att köpa kaninmat, enbart. Kom på att vi skulle titta förbi hos familjen Edin i Nordmark och ta en fika och så Gry och Rasmus fick leka lite. Jaha men visst, fick en cider i handen och sen kom ett gäng till och vi gick ut och grillade korv och pinnbröd..Hur mysigt som helst så vi blev kvar. Svärfar blev glad när Andreas ringde för att fråga om han kunde sova hos oss hos hundarna. Perfekt tyckte han för då kunde han kolla på hockeyn. Ja då var man igång igen då. Nathalies Pappa kom för att hämta Julius som skulle sova där och vet ni vad?? Han tog med sig alla 4 barnen och tyckte det var hur lugnt som helst och skulle bli jätteroligt. Så där satt vi och tittade på varande helt plötsligt jättetyst i huset.
Hade en kanonkväll och imorse ringde han och sa att vi absolut inte skulle ha bråttom och hämta barnen för dom hade skitkul där. Kom hem runt 16 idag med en väldigt trött men nöjd dotter.
Nu lite mys innan Andreas åker till Norge igen.

Kram B

Me

20110219233 (MMS)

Me


SMS-inlägg

20110219232 (MMS)


SMS-inlägg

20110219231 (MMS)


SMS-inlägg

20110219230 (MMS)


SMS-inlägg

20110219227 (MMS)


SMS-inlägg

20110219225 (MMS)


Mamma tänkte köpa en shetlandsponny när ho...

Mamma tänkte köpa en shetlandsponny när hon fyller år! Pappa och gry har visst andra planer. . .


SMS-inlägg

20110218214 (MMS)


"Skitroligt"

Lite roligt och se statistiken på läsare när man skriver nåt som man normalt inte vill att andra ska veta:) kanske ska lägga upp nakenbilder också så får vi se? :) haha nej det är nog det sista jag skulle försöka mig på och jag är inte så säker på att trafiken på bloggen skulle öka heller. Jag är nöjd med dom läsarna jag har:)
Igår tog jag med Karins William hem från dagis så dom skulle få leka lite. Jag tänkte passa på och städa men jag lagade mat och sen fick jag inte så mycket mer gjort. Till slut ropade dom från toan och när jag kom in så hade William (naturligvis) ramlat ner i toan med båda armarna först! Det borde ju nästan vara tekniskt omöjligt att lyckas med:) Jag vet att det kanske inte var lämpligt men jag fick mig faktiskt ett gott skratt. Han fick låna kläder av Gry och sen var det full fart igen.
Fick Gry i säng tidigt och plockade undan lite innan jag tydligen hade somnat i soffan för jag vaknade strax efter 24.00 med tvdosan i handen:) Snacka om trött.
Idag har jag ägnat halva dagen åt att fixa facebooksidan till jobbet så nu måste ni bli vän med Gammelkroppa Konferens! För första gången blev jag skittrött på FB....jo det är sant, jag trodde inte heller det kunde vara möjligt men idag var det inge kul. Karin hämtade Gry på dagis och jag åkte in till stan för att tanka bilen efter jobbet. Tanklampan lyste och jag hade inte riktigt koll på hur länge den lyst:P var in till Robin och stre lite skit också.
Lämnade ett paket med MK-produkter som skulle till Göteborg. Gick bra tillslut, när jag skrev en adress på det:) hade bara skrivit avsändare. Åkte hem, hämtade Gry, duschade, dammsög, bäddade rent i sovrummet och nu ska det inte bli så mycket mer än en tvätt som är i maskinen. (om jag inte hinner somna innan)

Kram B

Ojojoj vad hände? :)

Fredagen kom, lördagen kom, lördagen försvann, söndagen kom tyvärr..... :) Men i det stora hela så har helgen varit kanon med härliga och omtänksamma:) vänner!  I fredags var det möte på jobbet hela dagen på jobbet (måste tydligen repetera mig så att ni reagerar på att jag jobbat en fredag) och sen mötte jag upp Gry och Andreas för att åka till stan och handla helgens varor. Tjooohoo vilken mysig familjehandling då resterande av familjen somnade i bilen in och fick sova kvar på icaparkeringen medans jag handlade. Var kanske lika bra det för det går lite fortare när man är själv:)
Marcus och Calle anlände under kvällen och så kom Pierre, Kjell och jacob, Per och Elias också. Bjöd på tacos och sen blev jag liggandes i soffan medans dom andra planerade rallyt. Jag planerade lördagens rallyfest jag men det tjänade ingenting till:) Tidigt på lördag morgon så åkte grabbarna på Rally och jag och Gry tog sovmorgon. Sen var det dags att åka till stan och köpa present till Alvilde och Oscar. Började med Alvildes kalas på lördagen. Vi blev kvar till strax efter 18 och hade mycket trevligt. Diskuterade drinkar, tatueringar och annat viktigt. Strax efter vi kom hem så kom grabbarna från skogen. Dom var i ganska mysigt skick faktiskt:) Mamma kom och hämtade Gry och jag slog upp en grogg med bacardi apple, monster energidryck och sprite...så god. Till slut var vi 10 st här och vi begav oss upp till baren i Gammelkroppa. Och plötsligt  händer det! Tror baren bara serverade minnesluckor för det gick några timmar (knappt efter midnatt och bara en sån sak är inte  likt mig) så blev helt plötsligt 6 av 9 minst sagt lite överförfriskade. Själv vaknade jag på Jontes rum med en hink nedanför mig. Fullt påklädd och undrade vart dom andra var. Hemma sa Jonte....hmmmm ok och varför fick inte jag åka med hem? Nej men då hade Jonte och Andreas kommit fram till att jag låg bäst där jag låg och det skulle bli ett helt företag att få med mig hem och ingen av de andra var i stånd att ta tag i det så där blev jag kvar. Alldeles för snälla Jonte fick sova i sin kontorsstol hållandes min hink och hår. Men eftersom han blandade drinkarna så är det ju faktiskt inte mer än rätt att han tar konsekvenserna och Andreas tyckte han gjort en bra deal:) som slapp att få med mig hem... jaja nåt fel måste det ha varit för vi var 6 st som blev skitdåliga samtidigt! Och före 01.00 har väl jag aldrig kastat in. Och ingen av oss beställde mycket i baren men antagligen var det väldigt starka drinkar... Men det var jävligt roligt så länge det varade. Jag fixade skjuts hem på morgonen och mötte grabbarna som var på väg till rallyt...söndagen var väl allt annat än aktiv kan jag säga men vi lyckades ändå klämma in ett födelsedagskalas på kvällen. Igår och idag har jag fått lite gliringar på jobbet. Märkligt att när en annan råkar bli alkoholförgiftad:P är det jätteroligt medans andra kan bli så varje fest utan att nån bryr sig. Men det är väl så att vänner som bryr sig och tycker om en lägger sig i:P Så måste det va! Ojojoj vad jag måste vara omtyckt:P 
Men nu är det slutbeställt med minnesluckor i baren!

Nu somnar jag snart med datorn på magen så jag lämnar alla hjärtans dagpresenten tills imorgon:)

Kram B

SMS-inlägg

20110212208 (MMS)


SMS-inlägg

20110212203 (MMS)


SMS-inlägg

20110212202 (MMS)


SMS-inlägg

20110212205 (MMS)


Tänk om det kunde va helg nu...

men det får jag inte idag inte. Nej, har möte på jobbet imorgon 8.30-16. Man blir så glad när dom lägger möten på MINA fredagar. Speciellt när vi har vänner som kommer hit från Norge och Stockholm för att se på Svenska Rallyt. Natten som var tänkte jag att jag skulle försöka sova runt 8 timmar så jag la mig strax efter 22. Somnade som en stock med hundarna tätt intill. Kl. 01 kom dom på att dom skulle ut, jag la mig ju tidigare än vanligt så dom hade inte varit ute och kissat kvällen. Släppte ut dom och gick och la mig igen för jag tänkte att det brukar ta runt 20min så ska dom in igen. Tjena, jag somnade som en stock och vaknade strax efter 3 av att dom skulle in:) Jaja ett uterace mellan 1-3 på natten ger väl varje hundägare sin hund om dom vill?? Var ju inte riktigt meningen då:P Till jobbet i snöyra igen....dåligt plogat som vanligt överrallt men idag kunde jag hålla högerspår iaf:) Jobbade, möte för omväxlings skull. Andreas kom hem tidigare än mig så han hämtade Gry. Jag hade tänkt träna men hann inte hem:( och då tänkte jag träna hemma men det blev det inget med. Andreas han jag ge en puss och sen åkte han till Karlstad på invigningen av Svenska Rallyt. Jaha 7 dagar borta och så hemma 20min och så vips-borta! Det är jag och ofrivillig Tobbe Trollkarl:P Gry och jag gjorde pannkakor och läste bamsebok med typ 2000 sidor i kändes det som. Askade ur pannan för det var dags så nu har jag 14.8 grader inne. Inte så jättemysigt när jag lämnar filten men än så länge går det:)
Nej nu är tydligen Andreas på gång hem men det är jävligt stor risk att jag sover i soffan och jag tänker faktiskt inte anstränga mig för att hålla mig vaken heller:)

Kram B

Effektiv idag:)

Haft en sur och grinig bitchbörjan på dan idag men sen blev det bara bättre och bättre. Mycke snö, vår väg är översvämmad och inge plogat på hela vägen till jobbet. Höll vänstertrafik för den sidan var bättre uppkörd. Kanske inte var så bra men det kändes bäst i morse. Slängde rejält ändå vilket jag tycker är lite kul om jag ska vara ärlig:) Möte, springa med fruktkorgar och tända ljus efter att jag skottat mig fram till konferenslokalen. Men sen var det lunch så då började jag bli på bättre humör. Hämtade Gry som hade varit pigg och glad på dagis så nu ska hon väl vara frisk iaf. Vi åkte till konsum där hon träffade Anya och dom hade gatlopp allan mellan hyllorna. Tur att Anyas mamma jobbar där för då kändes det ok:) Åkte hem och gjorde mat och sen satte vi på oss massa kläder och så gick vi ut och maskerade av fyrhjulingen från all snö, is och fodral, eller typ skydd kanske man säger, eller vad heter det igentligen?? ja nu kommer jag inte på det men gry hoppade upp framför mig och så körde vi. Det är riktigt kul faktiskt men det tar liten stund innan man kommer på vilket håll det är smidigast att köra iväg all snö mot:) Direkt när vi var klara gick vi in och bytte om till hästkläder och ut igen. Gry skötte om Alfons på stallgången medans jag mockade. Härliga kontraster här i allafall. Från 4-hjuling till stallet på 5 min.
Igår när jag var i stan så funkade inte mitt kort på en butik (den första) var nästan 100 på att jag hade pengar på det. Som tur var hade jag kontanter med mig (som jag tagit ut för att jag lånat så du får vänta tills jag kommer ihåg att ta ut igen Jonte) Gick till bankomaten och nekades där också. Provade mitt andra visakort som jag visste jag hade pengar på.....uttag nekas! Jaha var bara att åka hem men först till statoil för att hämta ett paket som lyckligtvis inte skulle betalas. (då hade jag antagligen flippat och tryckt en trasa med eter eller nåt i munnen på kassören) Eller kanske inte..... Funderade på om Andreas spärrat korten:P
Nu blir det lugna gatan i Daglösviken. Tom damphunden har bäddat klart i sin korg. Tog ju bara typ 15min idag.

Kram B


SMS-inlägg

20110208190 (MMS)


SMS-inlägg

20110208191 (MMS)


Helg

Jag och Gry har haft helgen helt för oss själva och har bara varit hemma och myst:) Kändes ändå skönt (om man kan säga så) när Gry blev sjuk i veckan så Andreas stannade hemma. Annars hade vi inte setts på 2 veckor och det är lite väl långt även för oss som trivs med att ha lite distans i några dar (3,5 dar). Åkte till mamma och pappa i lördags och rotade fram ett gammalt symaskinsbord som stått i deras garage i 100år. Råttorna hade byggt bo i hela lådan där själva symaskinen stod. När vi väl fick ut det och fick det rent så är det superfint. Jag hade tänkt spraja det vitt men nu säger mamma att det är husqvarna original från ja gud vet när...bland de första maskinerna och alla delar är med...och då är ju frågan...Får väl stå i garaget ett tag så får jag se. I köket ska den stå sen iaf hur den än blir att se ut:)
Kvällen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig då jag tänkte ligga i myskläder, halvsova och kolla lite på melodifestivalen till och från. Pratade med Daniel som skulle titta förbi och hämta lite pellets....Slutade med att han kom ner med en flaska kapten morgan och så låg vi i varsin soffa och diskuterade alla bidrag i melodifestivalen utan och innan...Kimmen och Sandra hörde av sig och var på köket. Dom tittade förbi en stund dom också. Blev en riktigt rolig och oväntad kväll. Ja och det slutade väl naturligtvis att daniel och jag delade på den där flaskan och för säkerhets skull tog några dooleys på det också! Satt uppe nästan hela natten och pratade om livet i allmänhet och en hel del minnen från när man var ute och cyklade om nätterna, sov i tält, ungdomsgård, epatraktorer.....ja gud vad mycket roligt man har haft med det gamla kompisgänget från "förr"
 Igår dessvärre pratade vi inte så mycket alls nån av oss:)  Gry lekte med Mira igår och jag passade på och inte göra så mycket alls. Åkte till jobbet till 15 och hade en visning för ett blivande brudpar. Tror det gick hem:) Hämtade en sliten Gry som visade sig hade feber igen när vi kom hem. Hon var bra sliten men har inte ätit så bra sedan hon blev frisk så jag bestämde mig att vara hemma med henne idag. Blev en tidig kväll för mig också.
Imorse var hon feberfri igen och har ätit lite bättre idag iaf så imorgon blir det dagis och jobb. Jo möte naturligtvis.....Mamma kom ner så att jag kunde åka och träna och nu är jag mätt, nyduschad och sängen är renbäddad! Kan ju nästan inte bli bättre:p


Kram B


Ska jag?

20110207187 (MMS)

Ska jag?


Vad har hänt?

Jobbat, Gry har varit sjuk och Andreas har varit hemma och vabbat. Helt ok att komma hem från jobbet och huset är städat och en dag stod det även mat på bordet:) potatisgratäng med köttfärs och bacon i och massa tända ljus. Brukar inte möta mig när jag öppnar dörren på vardagarna direkt! I onsdags åkte Andreas och spelade innebandy med gka och 5 min efter att han åkt drog Tajra ner till kanalen och tokskällde. Hon skällde konstant i 25min. Jag vågade naturligtvis inte gå ner och titta vad det var för det blir ju inte bara lite mörkt hos oss utan det blir tokmörkt och jag visste inte om det var för mycket snö för att ta 4-hjulíngen. Hon brukar komma när man ropar på kvällen men inte nu. Började bli orolig att hon ramlat i kanalen så jag ringde pappa som naturligvis satte sig i bilen och kom hit. När han kom så kom Tajra med....typiskt. Jonte var med hem efter innebandyn och min käre man hade lovat bort mig som chafför.....omtänksamt:) Körde hem han strax efter 01.00.
Imorse åkte Andreas till tyskland så nu kommer han hem på torsdag. Gry och jag tog en lugn fm och sen gick vi ut och städade åt kaninerna och grisen. Katten var med  hos kaninerna och tyckte det var jättespännande. Ibland smög han på dom och nästa stund satt han och slickade på dom. (han är inte riktigt 100 den katten) Duschade och åkte in till stan. Vi strosade runt och handlade lite:) När jag skulle in på thomas kläder så sa Gry- men vad bra för då kan ju jag vara hos Robin:) Så klart det är roligt att vara inne på Euronics och titta på film mm.....
Har letat efter en skinnklänning-just DEN DÄR klänningen som jag naturligtvis kommit på idag att jag ska ha till helgen.......men inte hittat någon men idag hittade jag en variant som jag beställde:) Får väl se om det blir bra eller om det blir sälskinn ala olga:P
Lekt kurragömma med Gry nu på kvällskvisten. Jag tycker inte riktigt om att gå och leta för jag är så lättskrämd när jag väl hittar henne. (blir lika överraskad som hon) 2 gånger lyckades jag bli räddare än henne när hon gömt sig. Jag skulle bara stänga en garderobsdörr i sovrummet för att komma in och då stod hon helt oväntat bakom den dörren. Höll på och få hjärtattack nr 1. Nästa gång så satt hon i garderoben i hallen. Jag trodde jag hade hört henne gått upp för trappen så jag "låtsades" tro att hon var i garderoben och det var hon men det var jag ju inte beredd på:)
Sista kommentaren idag - Mamma, inatt ska jag sova naken precis som du för det verkar så skönt att slippa ta av sig trosorna när man ska kissa på morgonen för då är jag ju alltid så trött och det är faktiskt jättejobbigt att ta av trosorna:P  Vilka iaktagelser, skitungen!
Nu ska det bli jävligt skönt att somna i soffan nån timme.....ingen idé att ljuga ihop att jag ska göra nåt annat för ni känner ju mig vid det här laget:)

Kram B


Katten tyckte det var väldigt spännande oc...

20110204183 (MMS)

Katten tyckte det var väldigt spännande och traska runt hos kaninerna. .


Segt

Måste säga att det är lite tungt att gå till jobbet när Gry och Andreas är kvar hemma...händer ju inte allt för ofta (att han är hemma i veckorna alltså)Gry är ju sjuk och Andreas vabbar. Hon är riktigt sänkt så det lär bli hela veckan:( Jag har suttit i möte hela dagen idag och skulle behöva jobba hela helgen om jag skulle få klart det jag vill få klart. Imorgon är det möte igen hela eftermiddagen och på torsdag också, Suck! Tog emot räddningstjänsten på konferens idag, vart har alla unga, snygga brandmän tagit vägen?? Borde ju vara typ 10 år yngre än mig:P är det ingen som vill bli brandman längre?
Fick order om att köpa röd fanta på vägen hem från jobbet. Det är det enda Gry druckit i 2 dagar nu. Tandtrollen lär ju ha raveparty men huvudsaken är ju att hon dricker nånting! Mockat stallet och har ju världens goaste häst:) När jag gick ut på dyngstacken så tog det inte många sekunder förrän han traskade ut till mig. Sa till honom att backa och eftersom Alfons är bland de mest väluppfostrade på gården så backade han in igen. Gick ut igen men Nej, då lyssnade han inte. Fick ta han i pannluggen och gå in:) Lite bilder nedan. Kom in och la mig i bastun och lyssnade på hockeyn och det var inte direkt jag som fick välja radiokanal om jag säger så. Ska snart gå och lägga mig och ta med mig lilla kaminen. Ny dag, nya möten!

Kram B

SMS-inlägg

20110201181 (MMS)


SMS-inlägg

20110201182 (MMS)


SMS-inlägg

20110201180 (MMS)


RSS 2.0