SMS-inlägg

201110311574 (MMS)


SMS-inlägg

201110311576 (MMS)


SMS-inlägg

201110281561 (MMS)

Min lilla häxa redo för party


SMS-inlägg

201110291566 (MMS)

Snacka om sist hem från krogen haha....


SMS-inlägg

201110311573 (MMS)

Nominerat dom bästa!!


Helg

Helgen har gått såååå fort och jag och Andreas har knappt sett varandra känns det som men båda har fått lite crazy egentid och det behöver man ibland också:) I torsdags kväll mötte vi upp Andreas i Filipstad och gick en sväng på "kvällsöppet" Trevligt med mycket folk på stan för en gångs skull. Gick till gymnasiet och hälsade på Sandra. Passade på och säga hej iaf när det inte blev något party.
I fredags åkte Andreas och svärfar till Uppsala och köpte en ny jobbbil (skriver man verkligen med 3 b:n? )
Jag och Gry roade oss hemma och jag tyckte väl det var lite tråkigt att inte komma iväg till glada ankan i Karlstad...deppade lite för mig själv i soffan men 21.30 blev det andra planer. Monika satt också hemma och hade tråkigt så jag ringde Andreas och frågade när han kom hem och Monika fixade skjuts:)  22.30 satt vi i bilen och var på väg!  Hade en skitkul kväll och jag hade kunnat vara hemma 03.00 (som Monika var) men jag tyckte att det vara synd att hennes bror skulle få köra längre hem till mig (15min längre än Monika) så jag var ju jättesmart och bestämde mig för att åka med bandet hem. Bosse bor ju i Nykroppa så det var ju jättesmart...kanske inte. Eller jag hade en skitrevlig resa  hem så det är inte det men jag hade ju inte med i beräkningen att ett band har en del grejer att montera och packa ner innan de åker hem. Jag erbjöd mig att hjälpa en kille sopa golvet i baren men han ville inte ha hjälp:)  Sen kom vi iväg iaf och då fick jag även lära mig att alla grejer ska plockas ut också innan man kan gå och sova så jag ramlade in strax efter halv 5 och då hade Monika varit hemma i typ 2 timmar:) Jaja man kan ju inte komma med bra ideér jämt :P och jag hade ju inge bråttom hem ändå.
Igår var ingen bra dag.....lite lätt seg och gjorde inte så mycket mer än att undra varför jag blev så dålig när jag började dricka så sent??:) . Andreas var på skoterns dag hela dagen och kvällen och natten. Jag och Gry åkte in i morse till Jocke och köpte med oss massa frukost med röror och grejer för jag trodde ju dom var skitdåliga och inte orkade äta nåt men dom åt ju så då gick ju inte planen som den skulle:)
Har varit hemma på em och haft besök av Karin och barnen. Skitkul och se henne igen och jag tycker det är dags att flytta tillbaka nu:)
Men nu är det dags att ropa in lite hundar också och snart ta kvällen!

Kram B

R.I.P Julie 1983-2011



Vilken jävla skitdag helt enkelt!!!! 

Fick ta beslutet att avliva Julie idag. Hon har ju varit sjuk och blev bara sämre och idag när jag kom hem från lunchen så satt hon nästan på bakbenen och var helt apatiskt. Bara skakade så då ringde jag på en gång.
Valde att inte vara hemma utan ville bara att hon skulle vara borta när jag och Gry kom hem.
Fy faan vad man älskar sina djur och att berätta detta för Gry var fruktansvärt samtidigt som barn tar sorg på ett annat sätt.
När vi gick från träningen så satte hon på sig sin mössa där det står I LOVE MY HORSE PÅ och jag hade en sjukt stor klump i magen....vi köpte pizza och när vi klev ur bilen hemma så tänkte jag att vi går in och så berättar jag inne i lugn och ro men hon han stövla iväg mot stallet och frågar - mamma, har Julie fått sin medicin idag?  Jag bröt ihop, älskade ungen.
Men det känns ändå som om vi gjorde rätt och det var i samråd med veterinären. Julie blev 28år och var jättepigg tills för några dagar sedan. Av symtomen att döma så hade hon fått en hjärnblödning.

Och inte nog med det så gick jag ut till Alfons för att gosa lite häst när Gry somnat nu ikväll och då är han halt, varm och svullen i vänster bakben??!!  Vad händer? Ska han också bli dålig nu?  Det får jag ta tag i imorgon för nu är jag totalt slut och ska försöka sova en liten stund.

Kram B

Model House

För er som inte är vän med mig på FB så får ni väl ett litet smakprov från vad som hände på Modelhouse, Stockholm här då:)  Började fundera på varför jag köpte 102 bilder av mig själv om jag ändå inte vill visa dom för någon......

Nej men shit!!!! bilderna blir skitstora....måste nog se med nån som kan det här om det funkar och få dom mindre...tog jag miniatyrbilder så blev dom ju skitsmå och normal storlek blev så man fick scrolla ner för att se hela. Herregud, haha nja ni får nog kanske vänta lite tills jag fått koll på det här. Lägger jag in bilderna nu så kan man ju faktiskt göra en plansch hahaha....

jaha nehe då blev inte det här inlägget som tänkt heller då...

Har bara negativt om dagen för övrigt så det orkar jag inte skriva om idag iaf...Fast jag har iof satt i fjäderextensions i håret och det var ju dagens positiva händelse:) Messar in en bild på det imorgon när jag är lite fixad för övrigt innan jobbet...slipper ev barn bli skrämda så här på sena kvällen.
Nej men jag skiter väl i det här då eftersom det ändå inte blev som det skulle....

Kram B

Brasa och besök

Lite konstigt och blogga så här tidigt på dagen men nån gång ska väl vara den första:) . Igår tände vi eld på skräphögen och Andreas röjde ur ute och jag i förråden inne. Eldat typ allt och det ryker fortfarande ute:)
Jocke kom och åt lunch med oss och när han åkt så tittade Malin ner och stre lite skit och hade chokladkaka med sig:) Mycket trevligt. Precis innan Malin åkte så kom Linda och Bella hit för att ta ut Alfons på en ridtur. Tanken är att dom ska komma hit och pyssla och rida honom eftersom jag känner att jag inte ger honom den tiden han behöver. Speciellt med ridningen. Gick och känns skitbra. Julie har dessvärre fått ont i ett bakben och blivit väldigt stel. Förhoppningsvis är det bara en sträckning så vi håller alla tummarna nu att det ska bli bättre inom några dagar. Hon är ju såpass gammal att föräkringen inte gäller så blir hon inte bättre får vi nog överväga att ta bort henne. VILL INTE!!!!! men vi hoppas på det bästa nu.
Anya var här och lekte med Gry så dom red på Alfons dom också. Tror Grys kompisar tycker om och vara här när det finns massa djur och lador att leka i och det är ju kul.

När vi ridit klart så kom Nathalie och Mattias och barnen....vi åt och tog nån cider och spelade kampen mellan man och kvinna....Killarnas frågor var ju störtlöjliga så vi gav upp:) Barnen var uppe till 01.30 och sen somnade dom i Grys rum. Imorse när jag vaknade så hörde jag att dom var vakna och när jag gick in till dom så hade Rasmus klättrat upp i Grys säng och dom låg och läste varsin bok. Sååååååå söta. Nu är Gry med honom hem och leker så vi blev helt plötsligt barnfria.
Ska ta en långpromenad med hundarna och ikväll ska vi fira kära syster yster som fyllt år:)

Kram B

Löv, Löv, Löv

För en kort stund så önskade jag att vi bodde i lägenhet idag:) Men en väldigt kort stund. Någongång när jag pulsade genom 1dm tjockt lager av lönnlöv och slet med krattan i högsta hugg medans Andreas körde upp löv med gräsklipparen!?!  Men som tur var kom jag på att laga lunch mitt i allt och sen gick jag ut till hästarna istället. Ända tills lövhögarna var bortkörda:) Nu är det så fint på gräsmattan så. Imorgon står det eldning på schemat. Vi har ju en stor "skräphög" med allt från naturligt avfall (ris, gamla blommor och sånt) till annat brännbartskräp:) som måste eldas upp då och då. Får hoppas att vädret blir bra bara så att det inte blåser för mycket.
Imorse var jag iväg på "viktreduceringskoll" igen. Den här gången hade det gått åt rätt håll iaf så nu är det bara att kämpa vidare:) . Det går väldigt sakta men det är ju det det ska göra om man ska stanna där sen. Fick lite mer råd om vad jag ska byta ut i kosten mm. Givande och en push framåt igen vilket jag behöver när resultat kommer så långsamt och att jag varit förkyld till och från hela tiden. Mikael kollade även mitt knä med nån konstig böjning och konstaterade att jag är kort i höftmusklerna. Ännu ett fullt normalt fenomen:)
Nu blir det slappa i soffan och ser fram emot att ta ut hästarna på ridtur imorgon och naturligtvis röja ut massa skit och elda upp:) Kanske blir det  nåt glas vin också för att orka ansträngningen:)

Kram B


Fuck off förkylning

Verkar vara dags igen....hostar och ont i halsen IGEN!! Faan vad trött. Verkar bara gå runt, runt, runt..och så kör vi fortfarande svullet knä och toppar med en stor vagel i ögat!  Why not! Tur att jag inte tycker något synd om mig själv:) eller är speciellt gnällig nu:)
Det är iaf helg och vi har tänkt att få lite gjort här hemma. Har målat trappen inne nu i kvällningen och sen blir det väl lite röj ute. Kanske får vi hjälp av lite goa vänner så det blir storkok i köket och vem vet, kanske ska slå till med en bålskål ute så blir det lite roligare att kratta löv:)
En ridtur har jag tänkt att jag ska hinna med också för nu måste han igång där ute. Jag får dåligt samvete när han bara står så på lördag kommer Linda och Bella och ska se om dom vill rida honom några dagar i veckan:)  Jag har ju inte tid hur mycket jag än vill. Det är ju bara att inse det.... Gry måste ju få prova sin nya sadel så det blir nog en tur med Julie också. Om jag inte ligger i lunginflammation eller nåt för det känns ju inte helt omöjligt nu:P
Ska försöka hinna med en solning också:) Ja så en obokad helg kan även den fyllas snabbt.

Nu ska snart hundarna få komma in och så ska dom få sova hos oss inatt:) Sidorna på trappen är ju nymålade och Hero sitter/ligger i trappen så inatt blir det trångt i sängen. Urmysigt tycker jag (när det blir någon så här enstaka gång ibland) medans Andreas tycker sådär.....
Föresten är det dags för vägning imorgon igen...känns väl sådär men vi får se..

Kram B

SMS-inlägg

201110181524 (MMS)


Mat

201110181523 (MMS)

Mat


Tekniskt sett borde det vara lite trångt

201110181529 (MMS)

Tekniskt sett borde det vara lite trångt


Rättning

hahaha fick en påbackning om förra inlägget av min man....det var visst väldigt långt att åka bil mellan LA och NY :) så om vi kommer iväg så blir det flyg:) men nyss kändes det lite tungt.. Var ute till hästarna och i den delen av ladan som utedriften är mot så har golvet rasat in och det är ungefär 2dm vatten under hela golvet så en dränering skulle ju sitta lite akut på plats:(  skulle ju inte förvåna mig om det den rasar ihop eller nåt också.
Annars har jag jobbat och imorgon ska jag åka till Karlstad för att handla åt jobbet så det blir en lugn onsdag. Gry ska väl träna men jag kanske ska avstå eftersom jag just nu sitter med benet uppe på köksbordet medans jag skriver för att knät fortfarande är svullet...men jag vill träna....hmmm kanske ska åka in och simma istället:)
Nu är det dags för en tvätt att bli hängd och sen lutar det nog åt soffan en stund.

Kram B

Onödigt dumt

Ja vad säger man, har haft ont i knät i några dagar. Ont när jag går i trappor och kopplar i bilen:) men jag tänkte ändå att jag går och tränar idag för det är nog inte så farligt. Antagligen är det bara lite överansträngt och jag kör lite lugnt och mycket armar och mage istället för ben. Jaha och det var ju en jävligt bra idé. Fick ont men envisades ända tills Anna som är sjuksköterska frågar om jag har ont...nja, lite överansträngt bara.
Hon kände på knät och det hade visst svullnat upp. Oooops, ont har jag och svullet är det så nu har jag tagit voltaren och ligger högt med knät. Känner mig så smidig:)

Så jag lär väl fortsätta med ryggläge så får vi se om jag överhuvudtaget kommer upp imorgon.  (men mage och armar är grymt tränade iaf ;P )

Kram B

Stockholm

I torsdags åkte vi till Stockholm för att träffa lite familj och vänner. Jag skulle fotas på Model House som jag fick i 30-års present och prova på fishspa:) Vi åkte hem till Calle och Lina och blev bjudna på grillat och trevligt sällskap. Fredag morgon åkte vi in till stan. Andreas och Gry släppte av mig vid Model House där jag såg fram emot att bli lite ompysslad och få lite tips och råd om makeup mm....blev faktiskt ganska besviken. Men fotografen var bra fast det var svårt att hålla koll på allt när det bara blixtrade och - titta här, titta där, le, skratta, kolla upp, ner med axlar, fram med hakan osv.....inte så lätt när man aldrig gjort det förr men bilderna vart väl ok. Fick några minuter på mig att välja ut 10 bilder som ingick av 102st....Skitlätt jo men visst det var ju ganska omöjligt...så jag köpte allihop:) Självgo or what??? eller bara beslutsångest:) Både och tror jag;P  Det hade iaf varit mysigare om någon presenterat sig och pratat lite med mig under sminkning och fotning. Det är ju inget man gör varje dag direkt så man kände sig ju inte så jättetrygg i situationen. Det var kul ändå i det stora hela.
 Jag mötte upp Andreas, Gry och Urban i gallerian. Vi lunchade och sen gick vi till resebyrån som är specialister på jorden runt resor. Gick kanon och vi träffade en jättetrevlig tjej som hjälpte oss göra en preliminär resrutt, tips och råd om när man ska åka och hur man kan lägga upp det hela. Flygbolagen släpper biljetterna tidigast 11 månader innan så vi kunde inte räkna ut något pris men vi har väl räknat med runt 150.000kr. Och det är ju nåt man ändå har i bakfickan:P  Eller kanske inte.....Kändes iaf skitbra och vi skulle hålla kontakten. Dels när dom släpper flygbiljetterna och även om vi kommer på att vi vill ändra resmål. Det som är preliminärt nu är iaf att vi flyger till Singapore - flyg Melbourne- hyr campingvan och bilar upp till Sydney - flyg Hawaii - flyg LA - flyg eller bil till NY. Slutet i USA är vi lite osäkra på om det blir LA och NY men vi har ju en grund ïaf så det känns som om man kommit igång med planeringen. Totalt 2 månader är det tänkt men vi får väl se hur det passar med flyg mm.
Tanken är runt november nästa år eller januari 2013.
Gry och jag gick på fishspa:) Satt 40min med fötterna i ett akvarium fullt av små fiskar som lever på döda hudceller. Låter ju fräsch men dom smaskade på riktigt bra. Kändes som om fötterna var i ett kar av kolsyrat vatten:) Efteråt blev fötterna faktiskt riktigt mjuka men krävs nog regelbundna besök om man ska få något resultat som består. Men även det var en upplevelse som jag misstänker att jag inte kommer att göra igen (iaf inte betala för själv:P ) Vi stod i köööööööööer och beklagade oss hur alla tror att dom kan få plats och bo i Stockholm. Tekniskt omöjligt och det är ju sjukt överbefolkat känns det som. Åkte hem till Calle och Lina och där serverades det plankstek:) En myskväll. Lördag morgon följde jag och Gry med Lina och Viggo på familjegympa. Blev påmind om hur mycket jag verkligen uppskattar vårt liv i Värmland. Nu kanske jag är lite gnällig men det får man väl vara ibland. Jag öppnade dörren till en mamma och hennes barn och sa hej, inte ett ljud tillbaka, Fick stå i kö för att få betala 50kr för 30min "gympa" även om jag var "engångs-gäst" (skulle aldrig kosta någonting här) och sen fick vi stå i kö för att komma in i gymnastiksalen. För mig känns det så fruktansvärt långt borta och opersonligt. Man är ju van att känna alla och känner man dom inte så lär man känna varandra på 30min. Efter gympan fick barnen stanna och spela innebandy eller fotboll. Det fanns en varsin klubba och en VARSIN boll. Så varje barn fick en egen boll och spelade lite med sin mamma eller pappa???? Jag trodde det var en lagsport och att barnen skulle lära känna varandra. Nej nu ska jag sluta och gnälla:) men ibland bara kommer den där känslan om hur mycket man älskar närheten och enkelheten i ett litet samhälle.
Lördag till söndag var vi hos Pierre och Nina. Vi köpte ett Nintendo DSi till Gry så henne såg man inte mycket av. Innan vi åkte hem så åkte vi till globen så hon fick köpa 2 spel till och en liten väska att ha spelen i. Jag köpte mig en top på Carlings och en jättego pälsmössa men hängande pälsbollar på sidorna:)  Nu kan vintern komma.

Väl hemma så avslutade vi helgen med att hämta Thaimat.
Det var min helg det. En härlig helg med familj och vänner som faktiskt borde bo lite närmre tycker jag!

Kram B

Gry med sitt nya nintendo dsi. Och kusin J...

201110151511 (MMS)

Gry med sitt nya nintendo dsi. Och kusin Jakob


SMS-inlägg

201110141503 (MMS)


SMS-inlägg

201110141499 (MMS)


SMS-inlägg

201110141495 (MMS)


SMS-inlägg

201110131490 (MMS)


Gry vill ha "äkta" skor

Undrar hur dom har tänkt att man ska kunna nå och skrapa rutan på våran bil egentligen....om man nu hemskt gärna vill skrapa för hand....både igår och idag så hann ju inte rutan tina upp så att jag kunde köra på "stora vägen" men jag tog mig någon km på våran väg genom att titta genom det pyttelilla rutan jag nått.
Sen stannar jag (vid postlådorna för att vara exakt) :) och så får jag ställa mig i dörrren alltså inne i bilen och hänga ut för då når jag att skrapa:P  Skulle inte vara roligt om det kom någon....eller om jag skulle ramla ut:)
Vi kom iaf iväg till dagis och jobbet och på väg dit så säger Gry helt plötsligt - Mamma, jag vill ha ett par sådana där äkta skor. - vadå för äkta skor? - ja du vet mina lila basketkängor, jag vill ha en stjärna på för dom är äkta!!! säger skitungen:) Men varför är dom äkta då, dina lila skor är väl äkta dom också...ja men mamma - du har ju också ett par äkta....- ja det har jag men idag har jag ju ett par som det inte är någon stjärna på och dom är lika sköna och snygga dom..... 
Är det inte lite väl tidigt och diskutera converse på dagis när man är 5 år? Jag frågade vart hon hade lärt sig det och det var en kompis som sagt att om det är en stjärna på så är dom äkta och sådana ska man ha....Måste säga att jag blev lite tagen faktiskt.

Åt lunch med Lotta idag på thairestaurangen. Riktigt gott men jag blev mätt snabbt och det är väl för att jag ätit lite mindre portioner ett tag. Åkte tillbaka och jobbade som var skittråkigt då det bara var jag kvar på jobbet.
Åkte direkt på taekwondon och Gry följde med en "ny" kompis hem medans jag tränade. Dom hade nakenmarsvin och satan vad söta dom var. Lite dålig bild nedan men men....
Nu har Andreas precis kommit hem och imorgon är det dags att packa ihop oss och åka till Stockholm...kortvecka på jobbet och långhelg i Stockholm. Ska bli trevligt och träffa lite vänner och lite andra äventyr:)

Kram B


SMS-inlägg

201110121488 (MMS)


Nakenmarsvin

201110121486 (MMS)

Nakenmarsvin


Chefens parkering

201110121483 (MMS)

Chefens parkering


Hund vs dålig i magen

Haft en bra helg...humörsvängningar som heter duga men det får man ha ibland om man är tjej   :)
Jag vet att jag varit dålig på och blogga nu men tyvärr blir det inget långt inlägg idag heller och det är pga våra underbara hundar. Jag är skittrött. Andreas gick upp för att åka till Norge 03.30 inatt och kände direkt han öppnade sovrumsdörren att det inte luktade hallonsylt direkt. Stackars Hero hade varit urkass i magen utan att säga ett ljud. Istället hade han gått ner i källaren och gjort sina behov lite här och där....och på alla 3 mattorna. Jag gick upp och tog hand om allt och slängde mattorna i tvätten. Gick och la  mig runt 04.00 och kunde inte somna om! jag vände och vred mig och somnade bara småstunder. Hero var orolig och vankade fram och tillbaka. Släppte in honom till mig men han fick ingen ro där heller så jag sov bara småstunder mellan 04-06.30....Nästan alltid mysigt med djur:)
Tillbaks till helgen så åkte jag och Madde och simmade i lördags och avslutade med solarium. Pratade en hel del om ditten och datten . Sen skjutsade jag hem Madde och åkte till Ica...sen åkte jag hem och Andreas och Gry var och tog upp båten. Så nu är det höst på riktigt.  Under kvällen kom Peter och Madde hit.
Igår kom jocke hit och hade med sig en kladdkaka och grädde till dom och frukt till mig. Jag gjorde en fruktsallad.
Andreas fixade lampan i lösdriften och sen borrade nya hål i Grys sadel. Vi hade tänkt oss en ridtur men det blev ju storm och regn hela eftermiddagen.
Igår kväll kom Anders och Carro hit en sväng och sen kom ju avslutningen med hundskit:)
Nu ska jag försöka orka pallra mig ner till sängen och se om jag kan sova inatt. Har aldrig haft svårt att sova men senaste veckorna har jag sovit skitdåligt när inte Andreas är hemma....får väl se nudå.

Kram B

Provar dom nya jobbkläderna

201110101463 (MMS)

Provar dom nya jobbkläderna


SMS-inlägg

201110101459 (MMS)


Äntligen....

....känns det som om vi gör det här tillsammans:) shape up family Jansson!  Igår var vi och tränade tillsammans vilket var skitkul och idag startade vi dagen med powerwalk till och från Nykroppa. Ätit bra och ja kanske kommer det funka den här gången:) om jag orkar hålla i det....
Varit hos Helen och fått luggen klippt och sen tillbringade jag 2,5 timme i stallet. Hovslagaren kom kl. 14 så jag tog in hästarna en timme tidigare och tvättade 12 leriga ben och hovar:) Borstade och klippte Alfons man och när jag släppte ut honom upptäckte jag att jag bara klippt ur manen på ena sidan:P så från ena hållet ser det ut som en vanlig fjordingman och andra sidan är randig svart och vit. Måste fixa till det imorgon. Fick även sadelgjorden till Julies sadel men när jag hämtade sadeln för att prova upptäckte jag även att det blivit massa mögel på sadlarna i sadelkammaren....hmmm gick bara att torka av men jag får nog fundera ut en lösning där. Alfons nya vintertäcke passade perfekt också.

Oskar kom ner en sväng när han var på väg hem från jobbet och sen åkte Andreas med honom till stan för att kolla på fotboll med Mattias. Gry var hos Noel och dom var på innebandy så min tänkta mysfredag blev en mysfredag själv.....(ärligt talat var det helt fel dag i månaden för Andreas att hitta på nåt oplanerat på eget håll)

Inte lätt när det är svårt:) Men han låg på plus innan med tanke på Moods of Norway-påsen han kom hem med igår:) 3 skitfina linnen och 2 par trosor. Traktorer passar ju bra här på landet:) och det är sjukt sköna underkläder.
Men nu har jag lugnat ner mig, ätit mat, och Gry ligger och kollar på film. Hundarna ska jag försöka ropa hem igen för det har inte gått så bra hittills. Är ute i skogen nånstans och springer.

Kram B

Present av älskling! Me like

Present av älskling! Me like


SMS-inlägg

201110061454 (MMS)


Fokus husdjur:)

Har tillbringat större delen av dagen med att leta en sadelgjord till Julies westernsadel. Inte lätt att hitta en gjord som är 50cm. Ringt flera butiker men icke.....men tillslut så hittade jag en kanonsida på nätet som bara sålde ponnysaker och dom  hade en enda kvar:) Kanontrevlig tjej i Piteå som skickade den idag. Ingen fraktkostnad ingenting. Glad! Nu kan vi rida i helgen grysan och jag:). Och mera djurfokus. Mamma köpte 2 hönät till guldklimparna i hagen och ett vintertäcke till Alfons. Jag har aldrig haft täcke på honom men nu ska han ju gå ute dygnet runt året runt och blir det -25 grader i flera dagar så är det bäst att vara förberedd. Julie  har ett men det är lite stort så ev blir det ett nytt till henne också.
Och ännu mera djur:)  Släppte in hundarna här i kvällningen efter att dom varit ute ett tag. Dom kom in och luktade sjukt äckligt. Mest Hero för han har en förkärlek till att rulla sig i allt konstigt han hittar ute. Jag hade inget annat val än att ta ner dom i duschen vilket inte är helt lätt. Fick locka och kämpa ett tag men tillslut så var båda två rena och fina. Jag har typ ryggskott men det var det värt för nu luktar det nystädat hemma och hundarna glänser:)
Nedan är en bild på Grys middag idag:) Vi kom hem sent från träningen och medans jag lagade mat fick hon ta en yoghurt för hon var så hungrig. Jag gick och släppte ut hundarna och på den lilla stunden hade hon vräkt 3 yoghurtar och klippt upp en bullpåse. Hon var ganska mätt:) Kan ju inte göra annat än att le....men imorgon är det äntligen torsdag och Andreas kommer hem. Då får han styra upp lite:)

Kram B


Grys middag

201110051418 (MMS)

Grys middag


Toppenhelg!

Haft en riktigt go helg med goa vänner:). Lördagen började med att Eva och Hasse hämtade Gry för badäventyr i simhallen. Jag gick ut och skruvade upp krubbor hos hästarna och en saltsten. Var ute en stund och sen åkte vi in till stan för att handla lite. Tog en fika/lunch med Jocke och Peter.
Hem och ladda lite. Körde in Gry till farfar och sen skulle hon sova hos mormor. Vi åkte upp till jobbet och tände badtunnan och lämnade lite grejer och sen åkte vi in till Hertig Karl och träffade Jocke. Tog en cider och en shot och 20 min senare så mötte vi upp resten på köket. Vi var väl 12st tror jag och mätta och belåtna åkte vi upp till jobbet och badade badtunna och vedbastu. Musik, kanonsällskap och en cider i värmen gjorde ju sitt.... Avslutade med att ge parkhallen en chans men det var inge vidare...jag kände för att åka hem men det regnar ju inte tätt på skjuts hem direkt. Blev kvar och 01.40 äntrade jag dansgolvet och helt plötsligt fick jag riktigt kul.  20 min senare stängde dom:)  Skitont i fötterna då jag mest bott i basketkängor den senaste tiden och nu drog jag på mig ett par stövlar med hög klack. Men nöden har ju ingen lag så jag gick hela vägen till andra sidan stan i tunnstrumpbyxor och stövlarna i handen (säger väl kanske inte er så mycket men iaf) eller det gjorde jag ju inte riktigt kom jag på för jag liftade halva vägen:P men jag gick jävligt långt iaf och det var svinkallt. 
Igår lekte Gry med Noel och jag jobbade. Jättemotiverande att duka och städa lokaler medans resten av familjen bäddade ner sig under en filt i soffan. 
Idag kom vaktmästarna med en påse dom hade fiskat upp ur sjön........med mina 3 cider och 3 öl i:) Den flöt iväg när den låg på kylning i lördags. Har varit och tränat nu i kvällningen och satan vad det var jobbigt. Förbereder mig för träningsvärk imorgon men nu hoppas jag att jag är igång igen och inte blir sjuk.

Kram B

SMS-inlägg

201110011412 (MMS)


SMS-inlägg

201110011416 (MMS)


Mys

201110011415 (MMS)

Mys


Malin vill inte vara med

201110011414 (MMS)

Malin vill inte vara med


RSS 2.0