Bitch

Humöret borde verkligen vara på topp idag när det är torsdag och allt. Iof var halva dagen riktigt bra men sen blev det kaos med allt. Helt plötsligt hände allt på en gång både på jobbet, hemma och efter jobbet. Gry ska vara med på småstjärnorna nästa lördag och dom hade första träningen idag.Hennes sångpartner Noel hade tappat bort skivan så jag fick akut ringa till Robin som åkte från jobbet och brä...fixade låten. Kl 17 började det och jag slutar ju kvart i. En halvtimme tidigare så höll jag på och räkna ut dagspriset för en kurs som inte stämde...en del hade bott 4 nätter, en del 2, vissa hade ätit alla måltider och vissa bara några så det var cirkus värre och så visste jag att jag inte kunde jobba över heller. Mitt i allt ringde Nathalie och var hemma hos oss och skulle lasta Alfons. Han ska vara med på pjäsen Långkristoffers förbannelse och det är baronen själv som ska rida honom:) Det strulade med grejer och så vägrade han naturligtvis att gå på transporten men efter 1,5 timme så var han på och iväg. Han har bara åkt transport en gång tidigare och det var vid pjäsen förra året:) Väl där hade baronen ridit och det hade gått jättebra. Nyttigt för honom och vara med och det är en stolt matte som gärna hade varit där och tittat. Väl på träningen hungrig och grinig så ringde telefonen 100 gånger och Noel vägrade vara med och Gry blev sur för att hon inte kan sången. Hon har valt en passande sång för en 5åring- Linda Bentzing med "e det fel på mig" :)
Jag blev ännu surare men väl hemma så hade Andreas nästan gjort maten klar och så fick jag en iskall Mojito i handen sen var allt bra igen:)
Ätit gott och nu ska vi sova eftersom vi åker tidigt till Göteborg och Iron Maiden imorgon. Längtar!
Kanske kommer någon rockig bild, vem vet:) spetstajtsen, jeansshortsen och nitbältet är packat iaf.

Kram B


Varmt och skönt inne på kontoret

En sådär 26grader hade vi på jobbet idag...inomhus alltså. Luften stod precis stilla och det är ju så lätt och få något vettigt gjort då. Inte nog med det så håller vi på och byter server också så datorerna uppdaterar och startar om till och från. Får vara snabb att spara det man gör:)  Hela styrkan åkte till Hennickehammars Herrgård där vi bokat lunchbuffé som en avslutning på terminen som det heter i skolkretsar och att Majlis jobbar sista dagen på fredag. Gud vad skönt det måste kännas att gå i pension, undrar vad man kommer göra första dagen? Antagligen fullbokad:) 
Börjar gå tungt och jobba nu...fler och fler går på semester och jag jobbar en vecka till. Nästa vecka är det bara jag, Ronny och Micke på hela bygget sen går jag 4 veckor:).
När jag hämtat Gry på dagis så åkte vi direkt in till stan. Jag behövde akut ett par jeansshorts:) inte lätt när man måste ha saker och ting. Nej men Gry behövde en baddräkt för hon har växt ur sina men vi hittade ingen. Jag får titta i Göteborg på fredag. Vi ska ju på Iron Maiden på fredag och rocka lite med Tomas, Maria och Peter, Maria....samma gäng som i mallorca för exakt 1 år sedan:) Belinda och Benitha ska också dit men åker i egen bil och bor i Kungsbacka hos Tord. Vi har bokat hotell.
Gry och jag köpte mat på kinan och åkte hem och vräkte.....Ida kom ner så jag fick ta en springtur och satan vad varmt det var. Har väl kommit på bättre idéer:) Jag irriterade mig på ipoden eftersom jag av någon konstig anledning fått in alla spotifylistor fast jag bara skulle ha min så var tredje låt ungefär är Bamse och indianderna, Bamse och honungsstölden, vyssan lull mfl....och jag kunde bara inte byta låt!!! hur jag än gjorde så blev det bara tyst eller så började sagan om från början. Då kom Gry och Ida på idas vespa och så berättade jag lite irriterat - men mamma det är ju bara du trycker 2  gånger jättesnabbt i mitten.......Och tror ni inte hon hade rätt-skitungen:P  men nu lärde jag mig ju till nästa gång:)
Kom hem och gjorde ett litet ryck efter duschen. La oss och mös lite och jag sa till Gry att hon skulle gå och lägga sig och att jag skulle "dammsnuga" lite innan hon somnade! Du sa dammsnuga mamma, varför sa du det? Tänkte att det lät lite roligare sa jag..........JAHA och det tyckte du var roligt, med allvarlig röst och tittade på min som om jag var dum i huvudet...jahapp så kul var det.
Har betalat räkningarna och nu ska jag faktiskt sova!

Kram B



Sommar!

20110629918 (MMS)

Sommar!


kimi

20110628910 (MMS)

kimi


Midsommarhelg!

Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade igen men jag har ju faktiskt skickat lite bilder:) dock kommer texten till bilderna bara med ibland men det är ju bättre än ingenting. Och jag antar att ni förstår vad det är på bilderna utan förklaring:) Iaf så har jag haft en kanonhelg med goa vänner runt mig hela tiden:) Jag, Andreas och Gry åkte till Lunedet på midsommarafton och bara hade familjemys. Vi åt kanongod buffé, dansade runt midsommarstången och gick i djurhagen samt loppisbodar. Det var jättemycket folk och riktigt bra väder. Det var skönt att bara vara vi tyckte jag eftersom helgerna nu på sommaren består av vänner, grillning och sena kvällar. Jag tycker naturligvis det är jättemysigt och vi har de underbaraste, okomplicerade vännerna man kan ha som vi träffar och umgås med varje helg men nån gång ibland måste man ju få vilja vara lite själv, osminkad i soffan, orakade ben och lämna disken framme:) Det är väl inget konstigt? eller är det jag som är tråkig?
Hade iaf en mysig dag i Lunedet. Ladan skurades och dukades med långbord inför kvällens sammandrabbning och jag hade visst bokat trubadur också. Det var samma sak som med vår semester. Först bokade vi campingplats för husvagn, sen ringde vi och raggade husvagn och bil med drag:P och nu bokade jag trubadur fast vi skulle ta det lugnt hemma och sen var det bara att kolla så det var ok för gästerna och sedan ragga några fler:)
Bästa midsommarkvällen jag haft. Blir så himla skillnad på livemusik och "spotify" som alla ska springa runt och ändra låtar på hela tiden. Stort tack till Gert Andersson och Stefan Wahrendolf som spelade hela 3,5 timmar för oss!! vi åt, drack, dansade och livat värre. Jag och Andreas tog det dock lugnt eftersom vi hade Gry hemma. Kevin var här också så dom lekte till kl. 01.40 innan Gry upptäckte att hon kanske var lite trött. Gosungen, inga problem alls att ha med henne inte. Inte gnäll en enda gång. Festen blev inte så jättelångvarig utan vid 02.00 åkte dom sista hem om man bortser från Peter och Madde då för dom sov kvar hos oss. Gry sov till 12.30 dagen efter:) och det var inte första gången som Peter glatt knackade på vår dörr för tidigt. Mannen som aldrig blir bakfull!!!! och behöver grymt få timmars sömn tydligen. Dom åkte hem och Sandra ringde. Hon, Kimmen, Nellie och Neo kom ner och så tog vi båten till brevik där det var midsommarfirande. Jag blev kissnödig väldigt lägligt när vi kom fram så Andreas fick dansa runt stången med Gry:) Träffade Peter och Numma med barnen och vi satte oss i gräset och lyssnade på en trubadur. Numma och Mira följde med i båten hem, stannade till i kiosken och köpte mat, hem och Mira var kvar och lekte en stund.
Runt 20.00 åkte vi in till Peter och Madde och grillade...varför sitta hemma en kväll?
Igår tror jag inte vi gjorde så mycket överhuvud taget. Gry var hos Noel hela dagen och jag tog med hundarna på en springtur. Andreas var lite konstig med tryck över bröstet och kollade formel 1. Gjorde pastasallad och bjöd Karin och Kjell.
Fick Gry i säng runt 22.00 och vi la oss framför tvn en stund. Jag frågade Andreas vad det var och han svarade att han hade ett tryck över bröstet men sen sa han att han bara skämtade....har man en fru som haft problem med hyperkondri under några år och åkt in och ut till akutmottagningar för att få ofarliga saker bekräftade och dessutom mår sämre av att andra mår dåligt så tänkte han sig för och berättade inget.
Han åkte till Norge 04.00 inatt. 06.50 ringde han och berättade att han varit på Arvika sjukhus!!! tagit EKG och massa prover. En lite luddig diagnos tycker jag men det kanske är jag det-infektion i lungan och ingen fara att jobba med?? nehe......jag ska försöka och inte fördjupa mig i det.
Nu har vi varit in till "byn" och cyklat med Karin och barnen. En timme var vi ute och Gry börjar bli lite lite tuffare. Inte lätt när man bara ha gropig grusväg att träna på. Till slut styrde hon rakt upp i en slänt till en gård och välte naturligtvis baklänges och jag frågade vad hon gjorde - men jag såg inte! ehhhh nu var jag inte riktigt med - du svängde ju inte alls, du kan ju inte fortsätta rakt fram när vägen svänger - men jag glömde bort hur man gjorde fick jag till svar. Ok........
Nu ska jag lägga ner för idag och lägga mig och läsa lite skvaller istället.

Kram B

SMS-inlägg

20110627906 (MMS)


SMS-inlägg

20110627902 (MMS)


SMS-inlägg

20110626900 (MMS)


Hero

20110626898 (MMS)

Hero


SMS-inlägg

20110625893 (MMS)


Brevik

20110625894 (MMS)

Brevik


Softar

20110625897 (MMS)

Softar


SMS-inlägg

20110625891 (MMS)


SMS-inlägg

20110624883 (MMS)


SMS-inlägg

20110624885 (MMS)


SMS-inlägg

20110624882 (MMS)


SMS-inlägg

20110624881 (MMS)


Midsommar

20110624880 (MMS)

Midsommar


Titt ut

20110624879 (MMS)

Titt ut


SMS-inlägg

20110623866 (MMS)


SMS-inlägg

20110623863 (MMS)


SMS-inlägg

20110623862 (MMS)


Stockholm

I måndags morse kom Belinda och hämtade mig. Hon har alltid varit morgonpigg så kl. 06.00 stövlade hon in. Hon skulle hämta mig 06.30.....jag kom precis ur duschen när hon kom. Jag är ju den typen som går upp så sent som möjligt och helst lite senare ändå men jag är jävligt snabb på att bli klar:) fast jag inte kan gå någonstans osminkad.  Vi åkte och hämtade Benitha och sen till mamma och hämtade henne och Lotta. Vi skulle dra iväg till Stockholm över dagen och bara strosa runt. Det var morsdagspresent så vi bjöd mamma på all mat och dryck under hela dagen. Ställde bilen hos Andreas bror när vi hittade dit:P jag har åkt 100 gånger men körde naturligtvis av en avfart för tidigt men kom på det och snurrade tillbaka...ok efter 2 samtal till Andreas:). Hade en riktigt skön dag och gick från gränderna på söder till gamla stan. Fyndade 3 par skor  (likadana fast olika färg) och en hög kläder på gamla stans bästa butik- zapata:)  Rökelser, batik och plysch. Köpte ett par supersköna byxor som mer ser ut som en byxkjol (Gry får ta en bild nån dag), linnen och en klänning och just det en kjol och ett linne och en klänning till:) Vi åt på kinamat och fikade en del.....vi åkte hem runt 20.00. Jag körde (bara en sån sak) ...väl hemma stupade jag i säng och gårdagen gick ganska segt på jobbet fast det är mycket att göra.
Tog med William hem från dagis så dom fick leka lite. Karin kom ner och fick äran att dra av vaxremsorna från mina ben. Första gången jag vaxade och det var ingen lek att spara ut 4mm men den lidelsen var ju in onödan. Typ var 3:e hårstrå lossnade och resten satt kvar..nej jag och tålamod är inte i symbios med varandra så det fick bli den hederliga rakhyveln istället. Gav upp.....Några goda skratt fick vi oss iaf.
Jag fastnade framför nån film på tvn och gick och la mig sent. Imorse var jag skittrött och ringde syrran som skulle till jobbet tidigt. Sov du sa hon för jag är ändå här:) Och gud vad det var skönt. Jag vaknade strax efter 9 och väckte Gry 9.30. Upp till jobbet, kaos, dagis, stan, hem och lagade mat (familjen dafgård-karins lasagne) sen gick vi ut och gav alla djur mat och vatten, fyllde på vatten till hästarna och smörjde med myggmedel. Nu är det lugna gatan i huset och jag ska vl snart gå ner och lägga mig.

Kram B


Känns konstigt....

Jobbat sista veckan med STP 09-11 :(  Det har varit en riktigt rolig klass och jag kommer sakna dom mycket. Så är livet på Gammelkroppa...25 studenter som man i princip umgås med varje dag och så kommer dagen då alla flyttar till Sveriges alla hörn och det är blir alldeles tomt och tyst.... känns konstigt och en hel del tårar har kommit.
Jag hann inte ens säga hejdå för jag hade aktiviteter med en konferensgrupp samtidigt som avslutningen sista dagen...skitjobbigt var det för jag ville ju gärna säga hejdå och kramas lite...Jag, Andreas och Gry åkte tillbaka på kvällen då det var några som var kvar...dom flesta som jag verkligen ville säga hejdå till var kvar som tur var så då blev det lite tårar och kramar iaf:)
Igår åkte jag till jobbet igen och sa ett ordentligt hejdå till Jonte som jag kommer att sakna sjukt mycket! Vi har kunnat pratat om allt i ur och skur men vi ska upp till Leksand på semester i slutet av Juli så då ska vi passa på och umgås lite iaf... Sen åkte vi till Karlstad och handlade lite nödvändiga saker på bla Ikea och en ny bilbarnstol till Gry...jag fick mina skattepengar i fredags och 19.800:- kändes välkommet:P  Det var skönt att åka iväg och skingra tankarna lite. Blev ju kanonväder igår kväll så vi kom bara hem, ringde Karin så hon och barnen kom ner och så gav vi oss ut med båten:)  Vi plockade upp Peter i stan och så hoppade jag och Karin av och gick och köpte lite pizza. Ankrade ute på sjön i solen och slicade pizzor för fulla muggar. Vi var ute några timmar och barnen lekte i ruffen och ville inte bli störda så det blev en lugn tur. Åkte hem och lämnade av Karin och barnen och Gry och jag packade med oss sovgrejer. In till stan igen, hämtade upp Jensen och Carro. Trevligt värre och vi blev kvar hos oss och pratade skit till 04.30 ?? Det långa stoppet berodde på att vi fick "man överbord" :) Förlåt Peter men det var ganska kul, dock inte att du hade telefonen på dig......men lite ler man ju även nu:P
Jag var nykter så jag har varit pigg idag. Dock har jag bara sovit i 3 timmar så det borde väl ge sig till känna snart.
Imorgon åker jag, mamma, Benitha, Belinda och Lotta till Stockholm 06.30. En heldag med bara mamma och syrror. Ja brorsan byter vi ut mot Lotta men annars så:)

Nu ska jag försöka sova en stund för Gry följde med mamma till stan...

Kram B

SMS-inlägg

20110618820 (MMS)


SMS-inlägg

20110618822 (MMS)


Jag hade chansen när jag satt vid ratten m...

20110618823 (MMS)

Jag hade chansen när jag satt vid ratten men vågade inte:P


SMS-inlägg

20110618827 (MMS)


Karin

20110618828 (MMS)

Karin


Det tekniskt omöjliga!

Kaos på jobbet, kaos hemma och kaos i hela huvudet!!! Andreas åkte hemifrån 03.30 inatt, hundarna vaknade 04.30....suck. Stängde av i ytterligare en timme och sen fick jag nog men denna gång drog jag på mig morgonrocken innan jag stövlade till hundgården med ögonen fulla av dimma typ.....somnade om en timme till innan jag gick och duschade....hur mycket som helst på jobbet men började med en quitewalkingtur med 23 konferensgäster och än en gång sa jag inte ett ord på typ 45min.....sen fullt ös. Åkte och hämtade Gry och när jag kom hem stängde jag fast hennes snöre till byxbenet i dörren så hon ramlade plattfall i golvet, blev skitsur på mig och gick och la sig. Jag lagade mat och vi åt lite innan vi skulle åka till Karin på lite kalas. Och då förstår ni lyckades jag med dagens rubrik. Jag hittade en tunika i garderoben som jag glömt bort. Kul tänkte jag och drog den över huvudet och det gick ju bra. Sen satt jag där. Sömmen precis under armarna satt som berget!!! Fanns inte en chans att jag skulle få den av mig och jag blev mer och mer frustrerad. Försökte vända och vrida men det satt så jävla hårt och gjorde skitont så fort jag försökte ta mig ur skiten...efter ca 10min hysteriskt utbrott så hämtade jag en sax och fick klippa bort ena armen och dra isär tunikan...Helt plötsligt blev det hela ganska komiskt och jag blev lite full i skratt för mig själv:) Why liksom.....är en bild nedan med det är lite svårt att se...när jag fått på mig lite kläder i min storlek så satte jag på Gry strumpbyxor och lyckades sätta fast snörena till min tröja i dom så när jag lyfte ner henne höll jag på och strypa mig själv:) ja ni hör ju själva....vi tog oss iväg till Karin iaf och hade det jättemysigt. Kanongod tårta som Anders bakat och barnen lekte som bara den....nu är vi hemma och Gry sover. Jag  har askat ur pannan och så är det nog bäst att jag lägger mig i soffan och inte rör fler saker idag:P Imorgon blir en sjukt lång dag igen......

Kram B

Karin med present

20110614800 (MMS)

Karin med present


SMS-inlägg

20110614803 (MMS)


SMS-inlägg

20110612797 (MMS)


SMS-inlägg

20110612796 (MMS)


Urinvägsinfektion?

Jo men dagen som så då....vaknade av att hundarna svansar och gnällde 05.00. Det är för ljust ute så dom sover inte så länge men det vill jag göra!!! jag vill inte släppa ut dom så tidigt heller när jag själv inte ska gå upp. Ska och ska, vägrar! Ignorerade en stund så till slut somnade dom om men när klockan ringde så gick jag ut i hundgården med dom direkt. Och med direkt menar jag verkligen direkt eller vad sägs om att gå som en zombie ur sängen, såg alldeles dimmigt iförd trosor och med foppa!  Haha vilken katastrof om det mot förmodan skulle kommit nån. Då hade jag väl fått eskort till psyket direkt för det kanske inte är så vanligt att gå runt i trädgården endast iförd trosor och foppa:P  Tog en dusch och piggnade till... och då går jag upp runt 06.40 så det är ju inte jättetidigt. Tänk om jag skulle behöva gå upp tidigare? det hade ju blivit spännande i både hemmet och trafiken:)
Kom iväg till jobbet och körde väl igång. Hämtade Gry på dagis och hon var lite hängig. Hon somnade i 1.5timme och var helt borta när jag skulle väcka henne...jättehängig och knappt kontaktbar. Blev orolig men vet att hon kissade mycket igår IGEN!!! jag la mig hos henne och vi tittade på Pumba och Timon. Hon drack en festis och piggnade till lite. Hon har gått på toa några gånger nu i kvällningen också men har inget ont. Jag var ju själv "urinvägsinfektionsbarn" och alla gånger får man inte ont. Hon har haft det 4 gånger nu. Senaste 4 månaderna. Jävla skit det där när man börjar få det. Ska åka in och lämna ett urinprov imorgon får vi se om det blir penicillin igen.....Vet nån hur man undviker detta så skriv gärna. Tranbärsjuice dricker vi redan.....
Och mamma tjatar om att hon får inte bli kall bla bla bla, jag kan ju för faan inte sätta på henne långkalsonger när det är 25 grader ute. På sjukhuset säger dom att det är en bakterie som tyvärr en del har lätt att drabbas av...jag tror mer på den teorin än att bli kall.
Nej om jag ska gå och stänga ytterdörren. Hundarna verkar mättade av utevistelse för idag. Blöta och luktar gott, allt i sista meningen var ju inte riktigt sant:)

Nu är det helga, Kram B


SMS-inlägg

20110608791 (MMS)


SMS-inlägg

20110608789 (MMS)


Av Marcus och Charlotte:)

20110602733 (MMS)

Av Marcus och Charlotte:)


SMS-inlägg

20110602735 (MMS)


goding

20110602739 (MMS)

goding


Charlotte och madde

20110602740 (MMS)

Charlotte och madde


SMS-inlägg

20110602743 (MMS)


SMS-inlägg

20110602742 (MMS)


SMS-inlägg

20110603745 (MMS)


Klagar inte!

20110603747 (MMS)

Klagar inte!


Djup koncentration efter kastet på kubb. . .

20110603751 (MMS)

Djup koncentration efter kastet på kubb. . .


Kubb med mormor

20110603753 (MMS)

Kubb med mormor


Mariebergsskogen

20110606772 (MMS)

Mariebergsskogen


SMS-inlägg

20110605768 (MMS)


SMS-inlägg

20110605767 (MMS)


Goa

20110605766 (MMS)

Goa


SMS-inlägg

20110605765 (MMS)


SMS-inlägg

20110604763 (MMS)


pyssel

20110604760 (MMS)

pyssel


Prinsessan

20110604759 (MMS)

Prinsessan


SMS-inlägg

20110604756 (MMS)


Fucking PMS

Urk vad allt blir trist och meningslöst några dagar i månaden....har iaf fått svar från blogg.se varför det inte går att skicka bilder från telefon så jag kan lägga den irritationen åt sidan och det är tydligen deras underleverantör av tjänsten som strular..grattis till er säger jag.. Jag har haft en fantastisk långhelg med de bästa man kan tänka sig:) och har som sagt tagit en del bilder. Får väl göra något åt det imorgon. Lite fest, mycket sol, mycket båt och mycket mys har det varit. Sen kom den där veckan då allt bara är mycket skit! Och det känns faktiskt som om det är mest synd om mig av alla just nu och att det bara är jag som har pms:)   Om jag vore karl så skulle jag halvlegat i soffan, kollat fotboll och druckit öl nu!!!! eller iaf för nån timme sen.... nu ligger jag i sängen och gnäller och toppar med ett blodsockerfall...Tjo vad det var livat i holken ikväll:P  Bäst jag går upp och äter något så jag vaknar överhuvudtaget imorgon och efter det ska jag lägga mig och läsa lite EGO WOMEN av Carolina Gynning:)   observera att det är en och annan glad smilies i inlägget iallafall så än finns det nog hopp för bitchen!!

Förbannade hund kom in genom altandörren, hoppade upp i sängen och var allt annat än torr och ren....Nej MAT!

Kram B


Faan vad tråkigt

Jag har inte haft tid att blogga under helgen men haft fantastiska dagar med massa goda vänner som jag hör och häpna fotodokumenterat lite och SKICKAT till bloggen men jag upptäckte nu när jag tog mig lite tid från solstolen:P att inga bilder läggs in????? När jag väl gör mig till lite. Får se om jag får någon ordning på det annars för jag väl föra in bilderna på datorn först. Tar ju sååååååån tid så därför avvaktar jag lite till....
Idag har jag varit på jobbet och samlat lite komp i bikini på soldäck och vaktat en badtunna en stund:) Helt ok jobb ibland. Gry och Elias var med och badade och nu ska vi ta ut båda hästarna på en ridtur i kvällssolen. Sen ska Alfons klippas. Andreas är i Gka på 10-årsjubileum med "gubbarna" från Stockholm och så Fredrik såklart.

Kram så länge! B

Klagar inte

20110603747 (MMS)

Klagar inte


Djup Kubbkoncentration

20110603751 (MMS)

Djup Kubbkoncentration


Klagar inte

20110603747 (MMS)

Klagar inte


stereo

20110602743 (MMS)

stereo


SMS-inlägg

20110602742 (MMS)


SMS-inlägg

20110602740 (MMS)


SMS-inlägg

20110602735 (MMS)


SMS-inlägg

20110602738 (MMS)


SMS-inlägg

20110602739 (MMS)


Sommarpresent av Marcus och Charlotte:)

20110602733 (MMS)

Sommarpresent av Marcus och Charlotte:)


Prov

En kort sammanfattning av min dag är, stå i dörren på jobbet och beskriva vägen till provskrivningssalen 34 gånger, fika en snabbis, sitta tentavakt på studenternas sista tenta....jobbigt och sitta helt tyst och titta på dom och tänka på att om 2 veckor så flyttar alla härifrån. Usch höll på och börja tjuta... iaf så fortsatte det med lunch i 35 min och sedan sitta vakt på intagningsprovet för dom nya sökande, skulle fika men blev stoppad på vägen, nytt försök-fika, plocka undan i lokalen, upp på kontoret och fixa planering för nästa vecka. Får åka upp i helgen och göra det jag inte  hann idag. Hem och bytte om och in till stan där Andreas och Gry var på taekwondo-avslutning. Spelades brännboll för fulla muggar. Jag hoppade in och hjälpte Gry när det var hennes tur. Första gången slog jag henne på fingrarna och andra gången knuffade jag nästan omkull henne när hon skulle springa iväg. Inte riktigt meningen:) En trevlig kväll. Svängde in på Ica och handlade lite och fick med Carolina Gynnings bok Ego-women i korgen. Ska bli intressant att läsa:) 
När vi kom hem så lagade jag quinoasallad som vi åt grillad kyckling och creamfraiche med fetaost och soltorkade tomater i till...sååååå gott och sååååå mätt. Oskar kom hit på spontanbesök då han var på väg hem från jobbet. Jättetrevligt för det var länge sedan vi sågs. Lite synd att inte Tina var med också men det får bli nästa gång. Imorgon får vi besök av Marcus och Charlotte från självaste Norge:P så det blir båt, sol, bad, klippor och god mat och dryck hela dagen om vädret blir som utlovat...så det är väl dags att krypa ner under täcket snart om man ska vara pigg och alert.

Kram B


Ja herregud. . . Sitter tentavakt och gud ...

Ja herregud. . . Sitter tentavakt och gud så segt. Skulle sitta för intagningsprovet mellan 13 och 15 men hamnade hos studenterna kl 10 för att sitta istället för chefen som jag trodde en liten stund. Och här sitter jag än och skriver en lista på kvällens inköp på Ica:Ptotal tystnad. Jag har skrivit mitt namn 10 gånger i olika stilar, skrivit en självbiografi mm. .i em är jag förberedd och tar med lite jobb och göra . Klart man ställer upp och hjälper till men jag hade inte tänkt att det skulle bli hela dagen och resultera i att jag får åka hit under helgen och göra mitt jobb. . . Kram en lite lätt uttråkad donna


RSS 2.0