Härlig dag:)

Idag har det varit lagomt ös men nu näst intill medvetslös :) Men en cider håller mig levande så det här ska nog ordna upp sig!! Ev behöver jag backa med en till!  Det var sista aktiviteten som liksom tog musten ur mig. Vi har burit in pellets och det blir såååååå tungt när man sprungit upp och nerför källartrappen med säckar ca 52 gånger......fick nästan "flashbacks" från när jag var gravid och 24kg plus och vaggade ner till tvättstugan:P
Och jag ska säga er att det är nåt konstigt med pelletssäckar. Dom blir liksom tyngre och tyngre ju fler vändor man går.....weird!

Men dagen hade ju lite annat att erbjuda också och det var ju en himla tur...Jag har bytt hela bädden i Alfons box, Gry har varit på kalas och då passade Andreas och jag på och tog en långpromenad med hundarna.. Och varför plogas bara halva Nykroppa???? Kanske är skillnad på dom boende över Coop och dom som bor i "nedre" Nykroppa....inte promenadvänligt iaf.
Sen åkte vi hem och så kom kära syster hit med familj och vi åkte fyrhjuling och spark i alla konstellationer (stavas? ) liten spark, stor spark, syrran skjutsade mig, jag skjutsade Gry, Gry skjutsade Elias och så vidare:) Gosade kaniner och grisen fick festa på potatissallad och tacochips Mums. Hero jagade fyrhjuling, Tajra jagade katten, hästarna jagade Tajra, Gry gjorde snöänglar mitt vägen, Elias gjorde snöänglar i hästhagen, Gabriel körde fast med fyrhjulingen i diket och ja ni hör ju själva Bästa, bästa familjen. 

Nu har jag faktiskt inte tid att blogga mer för jag ska gå och umgås med min man eftersom det är söndag och dags för honom att åka tillbaka till Oslo:( 

Kram B


Nyvaken...

Jo det är faktiskt sant.  Åt lite mat och tittade på melodifestivalen eller jag såg ju inte hela för jag somnade i soffan och vaknade av att min käre man hittat en vattenläcka vid fönstret på toaletten och var på väg upp på taket för att skotta snö. Trevlig lördagssysselsättning runt 22.00 sådär. Tur att jag inte var själv hemma för det hade jag inte brytt mig om faktiskt.
Men jag har ju hunnit med en del innan jag somnade:) Varit till Filipstad, städat, bäddat rent alla sängar, tvättat mm. Jag har även varit upp till jobbet och visat ett blivande brudpar alla lokaler, restaurang och rum. Kört runt lite sopor och det är inte heller så ovanlig företeelse i min vardag. Vi har nämligen soptunnan 2 km hemifrån under vinterhalvåret då sopbilen efter att i ca 50år kunnat kört ner till vår gård och tömt soptunnan nu kommit på att dom kan ju faktiskt köra i diket!!??!!Precis som om det bara är på vår väg man kan köra i diket:)  och när man slänger in sopor i bilen och sen kör 2km så är det ganska lätt att fortsätta några km till innan man undrar vad som luktar konstigt.
Men iaf så har det varit en bra dag och nu ska jag ropa in hundarna och återta soffläge.....

Kram B

ps. jag ska försöka hitta kameran också!

Ja då rullar vi igång då!

Då har man tagit steget till att bli bloggare också. Ska bli kul att skriva av sig lite funderingar och föra lite dagbok och jag hoppas jag ska ge er en rolig och intressant läsning så att många kommer följa min blogg:) Målet är iaf att skriva ett inlägg varje dag, lite bilder ibland och rapportering om vad som hänt under dagen.
Jag hade tänkt att börja med att visa lite bilder på alla våra familjemedlemmar för dom är ju en stor del av mitt liv (jo MITT liv,hälften av dom är även en stor del av Andreas och Grys liv) men nu är det så att jag har tagit kort och tappat bort kameran! Men det kommer en presentation, lovar:) Just sådana här händelser är en del av min vardag kan jag säga. Det blev som det blev när det inte blev som det skulle!! så ungefär:)


Tack så jättemycket Mimmi för att du gjort min blogg kanonsnygg!! Ett usb med bilder, jag vill ha bilderna liksom på varandra, lite rockig layout och tex rosa och svart. Inte världens utförligaste beskrivning alltså! Så tar det 2,5 timma och så får men ett sms. Kolla nu , är jag helt ute o cyklar???  och det var precis som jag tänkt mig!! Jättenöjd så Tack igen, du är bäst/ Kram


Nu ska vi åka in till Filipstad och köpa födelsedagspresent. Gry ska på kalas imorgon! Men jag skriver ikväll igen....

Kram B





Test..

Blogg under ombyggnad ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0