Affärsresan 2012

Imorgon blir det till att jobba....ska på mässa med Cinderellabåten och marknadsföra Gammelkroppa. Jag och syrran ska iväg. Det ska bli trevligt. Mässa på dagarna (sön-mån) och föreläsningar med bla Kajsa Bergkvist och Thomas Bodström och på kvällen spelar Torsbybandet Topcats.
Men det är vad som händer härnäst det, vad som hänt sedan sist är att jag var på jaktmiddag/fest torsdag kväll och hade riktigt roligt. I går satt jag 3 timmar hos tatueraren och det resulterade i att en vinge är klar på ryggen...tyvärr 3 timmar kvar på den andra för fy satan vad ont det gör att tatuera ryggen!!!!! Ingenting jag ska göra om:P men det går ju inte heller för det finns ingen plats kvar på ryggen:) Sen kom Calle och Lina med familj från Stockholm och Andreas gjorde älggryta till middag tills dom kom, Måste ju bjuda stockholmarna på riktigt kött:) . Idag har vi varit i Wasabutiken, ätit lunch på kinan och gjort stan. Andreas lagade maten ikväll också och vi har bara suttit och haft det gott! Så roligt när dom kommer hit och synd att det inte är oftare. Dags att sova lite så att jag inte somnar på bussen imorgon.

Kram B


Inlägg ala solsidan:)

Har faktiskt tänkt på en sak.... (om ni inte följer eller inte såg förra veckans avsnitt av tvserien Solsidan så blir nog det här inlägget ganska osammanhängande)  Sedan förra Solsidan (i söndags) har det blivit mycket mindre mattallrikar och bakstatusar på facebook! Visst har det det? jag vet inte vad någon av mina vänner ätit för suuuuuperduuupergod mat under veckan:) Kanske bara inbillar mig men nja......nej jag tror på min teori här:)  Heja Solsidan:) Men nu måste jag ju bara säga att jag är på topphumör, kommit igång med 3-4 dagars träning för 3:e veckan nu, inga sötsaker och det är inte helt lätt att ha egen restaurang på jobbet med buffémat och efterrätter :) Ang sötsakerna har jag bara hållt uppe 1 vecka och 3 dagar nu men -1,1kg på vågen:) Man ska ju gå ner sakta i vikt säger dom så det gäller bara att hålla ut nu:) Har världens goaste dotter som definitivt är min bäste vän och en underbar man! Sådär, då ska jag lägga mig i en renbäddad säng men nåt jag inte kan skryta med och som jag missar i mitt Solsidantema ikväll är att jag har faktiskt inte bakat nåt, tänker inte baka bröd imorgon bitti och definitivt aldrig i mitt liv börja curla mannen med matlådor innan han åker till Norge.
Nej nån gräns får det finnas:P
 
Imorgon är det jaktmiddag på jobbet med bastu, tunna och bar......skulle kanske forska lite i ev chafför hem? Äh löser sig, det gör det alltid.
 
Kram B

Tjollahej, tjollahopp

Eller man kanske säger tvärtom?? ja den frågan lämnar jag:) Veckan har dragit igång med rekordfart som vanligt och det är redan tisdag kväll. Tränade igår och åkte direkt till stan för att tanka bilen...kul med 2,5mil för att tanka bilen men tidsmässigt så tar det nog lika lång tid som för en storstadsbo med en mack i nästa kvarter:)
Väl hemma igen så var klockan nästan halv 9 och vi satte oss och tittade på polisskolan sen blev det sängen för Gry och jag gick ut i stallet.Eftersom hästarna går ur hagen hela tiden så får dom stå inne på nätterna den här veckan tills nya elaggregatet kommer.
 Tog en dusch och fick en stöt av duschen igen....måste göra nåt åt det där kanske:)
Idag har det inte hänt så mycket,,,tvättat Alfons (hästen) och fick sällskap av Ami:) Trevligt med lite sällskap och hjälp också för den delen....Nu ligger jag med datorn på magen och skulle verkligen behöva bege mig till sovrummet men jag tror jag är för trött så jag sover en stund här istället:)
 
Kram B

Helgen

Har ju hänt massor sedan jag bloggade sist. Jobbat och tränat under veckan och i fredags blev vi bjudna till Nordmark på mys och tacos. Gry blev kvar där hos Rasmus och vi kom hem runt 02.00. I lördags åkte vi in till caféhuset och åt frukost med Peter, Madde och Jocke. Saknar frukostarna och "kollektivet" vi hade förut men tiderna förändras....tydligen:) . Åkte direkt till min arbetskamrat Sören för att hämta ett elaggregat som vi fick låna till hästarna eftersom dom går ur hagen varje morgon och varje kväll. Vårt aggregat har vi till korna som vi upptäckte brunnit upp i kretskortet idag....Kul, så istället för att köpa 1 nytt aggregat måste vi köpa 2.
På väg till Sören skulle jag slänga ut mitt tuggummi genom fönstret på bilen. Andreas roade sig med att trycka upp och ner fönstret från sin sida och rätt vad det var så tryckte han upp det medans mina fingrar var på utsidan. Egentligen gjorde det inte så ont men jag fick för mig att det gjorde skitont och att fingrarna typ skulle gå av så jag gav till ett dödsskrik i bilen:) Andreas höll på och dö av skratt och visst det var skitkul....Jag vet inte riktigt varför det överdrivna (minst sagt) dödsskriket kom från men reaktionen var det inge fel på.
Från Sören kan man åka över skogen till nordmark där Gry var.......någonstans på skogsvägarna gick det fel. Istället för att komma fram till nordmark så kom vi tillbaka till Filipstad:)
Vi åkte väl en sådär 3 mils omväg men iaf så hämtade vi Gry.
Idag har jag fixat naglarna och vi har fått massor gjort ute. Nu i kvällningen åkte vi och slängde in all vet åt mamma och pappa. Pappa fick det i farsdag-present (frågan är hur jag tänkte där) och nu är det klart. Andreas har precis åkt till Norge och jag känner mig lite sliten av allt trädgårdsarbete. Ska sova lite i soffan och sen gå ut till hästarna.
 
Kram B
 

Hästsnoppsproblem

haha lite rolig rubrik som kan tolkas på lite olika sätt kanske:) Bjuder på den för jag ska inte bli så långrandig så lite rolig läsning skadar kanske inte. Klockan är 23.00 och jag ska klä på mig och gå ut till hästarna. Har jobbat och tränat. Gick tungt på träningen idag och jag är rejält mör i kroppen. Men tillbaka till hästsnoppen:P . Gav hästarna vatten och mat innan träningen för att spara lite tid ikväll och när jag känner igenom Alfons ben som den kvällsrutin jag har så ser jag att "dasen" hänger ute. Det i sig är väl inget konstigt men han har ett löv som sitter fast. Jag tar bort lövet och då är en normal reaktion att han drar tillbaks den fort som satan men ingenting händer. Han kan inte dra tillbaka snoppen. Jag tar en borste och borstar men nu snackar vi förlamning tänkte jag! Såg en dag hemma imorgon med veterinär och saftig faktura. Går och hämtar hö och när jag kommer tillbaka så ser det ut som vanligt?! Ja vad säger man, hej hopp hästsnopp kanske:P Dagens ilandsproblem på ranchen haha. Nu måste jag gå ut så jag kommer i säng någongång.

Kram B

Lever

Jodå jag lever och allt är bra:) Inte riktigt haft tid att blogga bara (igen) . Igår jobbade jag till 12.30. Bytte ut gamla blommor och satt ljung ute innan Gry kom hem från skolan. Vi åkte och klippte oss och det är ju så skönt när man är nyklippt och ja......typ tills man duschar och sen ser inte håret ut som när man kom från frisören:)
Igår kväll kom Robin och Ami ner och vi bjöd på bakad potatis ala norway style. En jättetrevlig kväll som slutade vid 03.00 inatt dock väldigt lugnt eftersom Gry var hemma också. Idag har grabbarna varit ute och kört 4-hjuling och jag och Ami har tagit en 2-timmars ridtur och det gick jättebra med Flingan idag. Galopperade riktigt långt för första gången:) Men nu är jag frusen och trött och ligger under filten i soffan. Vi ska snart bege oss in till Robin och Ami och bada tunna och grilla:) men kommer inte bli sen ikväll känner jag.
 
 
Kram B

Gonatt! eller?

Sov riktigt dåligt natten till idag som jag misstänkte jag skulle göra. Vaknade första gången vid halv 2 och sen vid 3, 4.45, 5.30 och nästa intervall var det dags att gå upp. Blir ett kort inlägg idag för det har varit en ganska händelselös måndag. Tog in hästarna innan jag åkte till jobbet då hovslagaren varit här. Ett rådjur sprang ut framför bilen och halkade omkull och gled några meter innan det hoppade in i skogen igen. Vi har varit och tränat och när vi kom hem gjorde vi kvällsmat och mös lite framför tvn. Jag somnade en stund i soffan efter att jag lagt Gry (till 23.00) och nu har jag precis varit ute med hundarna och till hästarna. Lite bakvänt men det blir så ibland. Dessvärre piggnade jag till när jag var ute så vi får väl se om jag somnar nu:) Ja det var min glamorösa måndag....

Kram B

Stockholmshelg

Har haft en kanonhelg i Stockholm som vi började tillsammans med Andreas bror och familj och avslutade med Helena, Peter, Alice och Emma:) 
Jag var ledig i fredags och vaknade skittidigt. Blev lite irriterad att jag inte kunde sova när jag väl fick:) Iaf så styrde vi kosan mot Stockholm efter att Andreas varit till Hällefors en sväng och jag packat älgkött!
Jag började köra och Andreas somnade i Karlskoga...när jag körde förbi Globen så kom jag på att jag bara skulle köra en bit:) Han vaknade till i Eskilstuna och där somnade Gry istället. Eftersom jag gärna kör så gjorde det ju inget.
Installerade oss och tog tunnelbanan (till Grys glädje) in till Gamla Stan och åt mat på Texas Longhorn vilket inte var helt fel. Tog en kvällspromenad genom gamla stan och det blev efterrätt på whiskybaren Ardbeg (konstigt). Tunnelbana hem och landade i soffan innan sovdags. I går åkte vi till Nacka för lite shopping och mat naturligtvis. Tror jag ätit för hela veckan under helgen:) . Vi åkte hem till Helena och Peter där vi huserade tills idag. En kanonkväll och Gry och Alice lekte fram till sena kvällen.
Idag hade Peter lovat att Gry och Alice (ja vi också naturligtvis) skulle få följa med till hans jobb. Lyckan i Grys ögon när vi var på väg till polisstationen var oslagbar:)
Vi har kollat omklädningsrum, skyddsutrustningar, gasmasker och så fick dom låna uniform och en varsin mössa att ha på sig under tiden. Vi gick till garaget och dom testade alla bilarna, blåljus, spärrade av garaget med spärrband, ropade ut i bilarnas typ megafoner - bus eller godis?! Kom ut.....NUUUUUU  mm. Ena repliken är nog hämtad ur någon dokusåpa men bus eller godis är jag ju tveksam till att polisen brukar ta till:)  undrar vad tjuvarna väljer? :P
Efteråt åkte vi till IKEA och åt köttbullar och jag, Helena och Emma gick en runda i Kungens Kurva medans resten åkte tillbaka hem.
Innan vi åkte hem så hämtade vi båtmotorn som var klar. Känns underbart att lägga 16000:- på båtmotorn nu när det är högsäsong på användning:)
Nu ligger jag i sängen och Andreas har åkt till Norge. Lite ovant att va själv igen eftersom han varit sjukskriven 2 veckor men imorgon kväll har man väl vanan inne på vardag igen.
Jag har många härliga bilder på minipoliserna idag men får se när jag orkar ladda upp dom. Om jag orkar....
 
Kram B
 
 
 

RSS 2.0