SMS-inlägg

dsc01318 (MMS)


HLR, sol och träning

Hjärt och Lungräddning på jobbet i förmiddags. Det är många år sedan jag gjorde det så det var riktigt roligt. Om man nu kan kalla det roligt. Det är väldigt nyttigt iaf. Vi låg där på golvet med rumporna i vädret och tryckte och blåste om vartannat på våra dockor. Sedan lindade vi armar mm.
Jobbade undan lite akuta saker och åkte in till stan runt 12.30. Tog en ledig eftermiddag. Så härligt väder nu när solen tittar fram och man kan börja ta av sig lite kläder. Härligt! Lunchade och sen gick jag bara runt och kollade lite. Hittade en skitsnygg brun skinnkjol på Lilla boden för 20kr. Den var 2 storlekar för liten men ändå. Försökte verkligen men rumpan ville inte riktigt få plats:) Jag köpte den till syrran istället. Men jag hittade en klänning och en lång munkjacka till mig så jag var glad ändå. När jag åkte hem fick jag ett väldigt uppskattat telefonsamtal från bästa Nathalie:) (alltid uppskattat men det här var speciellt) Inte speciellt snällt egentligen och utträknat men hon visste vad hon gjorde:) Skitglad blev jag verkligen men jag har inte förankrat det till mannen i huset än utan får ta det imorgon när han är hemma. Sen kan jag berätta vad det är!!! Förväntansfull:)
Hem och hämta Grynet och ut på hundpromenad. Gry gick med dockvagnen.
 Iväg till stan på träning.
Och efter Grys träning ikväll så stannade jag och Numma kvar (och barnen naturligtvis) och provade ett pass Taekwondo! Satan vad kul det var men jag kommer nog vara bra öm i kroppen imorgon. Vi fick väl bara ungefär 5 skrattanfall under tiden så det är väl godkänt. Bla när jag kom på att jag kände mig som musen Jerry i Tom och Jerry när jag stod där med västen och spände magen för att hålla emot Nummas sparkar...vek mig mer och mer dubbel, kände mig inte stor då och kom att tänka på stackars Jerry:P Men jag ska nog fortsätta gå. Det är ganska smidigt när Gry tränar först och sen bara stanna kvar och köra ett pass och ändå hemma senast 19.30. Barnen hade skitkul medans vi tränade.
Ställde mig och stekte pannkakor när vi kom hem och sen gick Gry och la sig. Jag dammsög nedervåningen och nu tittar jag på secret lives of women i bakgrunden här...så bra:)

Kram B

husvagnsplats utan husvagn eller drag på bilen:)

Ja så kan man också göra...bokade en plats på Leksand Strand idag. En husvagnsplats alltså:) Det gick alldeles utmärkt fast man inte har någon husvagn eller ens drag på bilen...och billigt var det också!
Ett par kompisar från Stockholm har hyrt stuga så vi tänkte att det blev lite mer äventyr för Gry att bo i husvagn. Och för mig med antagligen för jag är inte så jättepossitiv till husvagn kan jag säga men vi får se. Har iaf fått svärfar att inte sälja sin husvagn innan augusti som han hade tänkt och sen har vi förvarnat Peter lite om ett bilbyte ett par dagar men jag tror nog att vi kanske fick chafför med på köpet och det är ju skitmysigt:) barnvakt och allt!
Har varit och solat idag också. Fick hjälpa kassörskan att få upp kassaapparaten för den hade låst sig och i den låg poletterna till solariet. Men det fixade jag och lärde dom hur dom gjorde och sen gick jag och soladel. Så skönt att sätta på musik och bara vara. Nu ska jag faktiskt gå och lägga  mig och imorgon ska jag på HLR på förmiddagen och sen tänker jag kompa för jag ska jobba fredag också och jobba 5 dagar i veckan, Nej tack:) På kvällen är det taekwondoträning och jag ska vara med efter Grys träning, kan ju sluta hur som helst.

Kram B


Helt vanlig promenad med en salladsskål i ...

20110328422 (MMS)

Helt vanlig promenad med en salladsskål i munnen


SMS-inlägg

20110329423 (MMS)


30- årskris fas 2?

Blir fel när jag inte bloggar varje dag för jag kommer ju knappt ihåg om det hänt nåt värt att skriva om:) men i söndags hände det väl inte så mycket tror jag. Gry hade en kompis här i några timmar och vi satt upp en ny hylla i hennes rum och ställde dockskåpet på. Får många minnen när jag ser det. Andreas och Gry ska restaurera (heter det så? bra att använda så fina ord så jag inte ens vet om dom finns) iaf så ska dom fixa till det lite och jag har hittat en kanonsida på nätet idag:) En tjej som samlar på dockhus och miniatyrgrejer och så har hennes man gjort en sida åt henne med webshop i så hon kan göra sig av med lite ibland. Finns massa 70-80tals möbler så imorgon när vi har vår lediga kväll i veckan så ska Gry få välja möbler. Så enkelt när det bara är 1 klick bort:)
Kollade lite hockey och tvättade upp all tvätt så jag skulle slippa det i veckan....kändes skönt ända tills Andreas kom in med träningsväska och norgeväska och tömde i tvättnedkastet.

Idag har jag jobbat, hemma 17.30, lagade mat och åt, gick med hundarna och så åkte jag och lämnade Gry hos mamma för hon ville inte med och träna, tränade 18.30-20.00, hämtade Gry, åkte hem, fick henne i säng, la i en tvätt, betalade räkningar, köpte ett Didriksson Storm set åt Gry, hängde tvätt, ropade in hundarna och gav dom mat, tog en smörgås själv, duschade och nu är jag inge trött....ligger i sängen med hundarna tätt intill och med datorn i knät och är PIGG.....tänker på livets alla gåtor:) mysigt och va pigg kl tolv eftersom jag vet hur inte pigg jag kommer att vara om några timmar....
Tror jag kommit in i 30-årskrisens andra fas nu. Vill så mycket men det händer ingenting och ju mer jag vill desto mer förbannad och besviken på mig själv blir jag. Varför träna var och varannan dag och äta sunt IBLAND och TILL OCH FRÅN??? Däremellan äter jag totalt fel....händer ju ingenting förutom att jag går upp i vikt och tröttnar på allt....Naglar skivar sig och jag tänker att jag ska slänga på en förlängning men gör jag det?? Nej.....Skulle behöva sola några gånger så man känner sig lite fräsch nu när våren börjar närma sig, gör jag det??? Nej....Vill ta reda på någon i närheten som noppar bryn mm med sytråd och det gör jag inte heller...bara tänker massa saker jag vill men det resulterar bara i att jag blir ännu mer trött. WHY kan man ju undra. Men allt har väl sin tid inbillar jag mig och snart så känner jag mig säkert skitsnygg, smal, minimalt med kroppshår:p och allt känns sådär superbra som jag vet att det kan göra.
Nej 15 över 12..... kanske ska släcka och försöka slå ihop.

Kram B


SMS-inlägg

20110326420 (MMS)


Nostalgi och annat

Gry brukar sova riktigt länge på morgonen men igår så vaknade hon 06.30 av att hon kissat ner sig. Det har inte hon gjort sen hon precis slutat med blöja tror jag. Efter att jag fixat det så la hon sig och kolla på lite film så jag somnade om en liten stund. Vaknade strax innan 8. Jag hade köpt en "veckans nu" och slöläste lite i. Undrar varför jag inte köpte "se och hör" istället där det står om folk man känner igen. Har ju kommit så många nya kändisar så jag har noll koll på dom. Det sjuka är att jag tänkte precis likadant när jag valde tidning och ändå valde jag "veckans nu" Jaja är ingen idé och försöka reda ut detta problem just nu. Korsordet var lättlöst iaf och det kan väl bero på vilken kategori av människor som tidningen vänder sig till:P
Andreas hade ju kurs och kom inte hem från Norge förrän igår eftermiddag så Gry och jag hade lite mys här hemma med dammsugaren kontra tvättmedel och kurragömma kontra spela spel.
När Andreas kom hem så tog vi en promenad ner till kanalen och sen gjorde vi en eftermiddagstur hos djuren och båten. Orkade inte göra kvällsmat så vi åkte in till köket och åt istället. Så kan man också göra, ingen dum idé faktiskt:) Tog ett glas vin och somnade gott.
Idag har jag jobbat och det känns att man inte är van att jobba i restaurang/kök. Tyckte jag blev trött i kroppen och ont i ryggen men det var kul och gästerna var jättenöjda och trevliga:P
Åkte förbi hos mamma och pappa på hemvägen och hämtade mitt gamla dockskåp. (som även mina systrar haft) Fick lite nostalgikänsla och konstanterade att om jag hade varit snickare så hade jag nog blivit anmäld och stjärnan i "fuskbyggarna". Vad sägs om att laga taket med frystejp? Måla över en vattenskada? sätta fast väggen med kludd? (häftmassa) Jo Andreas har lite att pyssla med imorgon. Hade dock inte ordning på så många möbler så nu har vi suttit på nätet och letat 70-tals möbler:) Inge modern ska det va i ett gammalt Lundby-hus inte. Ska försöka tapetsera om också.
Nu har både barn och man somnat så det blev en lördagkväll i ensamhet både på gott och ont:)
Imorgon gör jag ett nytt försök och hoppas på sovmorgon, hon kan väl inte bara börja vakna runt 7-8 helt plötsligt heller? Kanske borde erkänna att vi är lite bortskämda:)

Kram

Begravning

Nu får det vara nog med begravningar ett tag:( .....varför ska det alltid kännas som att man inte hälsade på så ofta som man borde? Min moster begravdes idag. Hon var född med Downs Syndrom och levde ett långt liv. Hon blev hela 65år och det är inte så vanligt när man har DS. Dom sista åren kände hon inte igen oss. Hon kände bara igen mamma. Jobbade först i fm men man har ju inte direkt fokus när man vet vad som väntar. Det var en fin begravning och det gick bra och nu är Anneli tillsammans med mormor och morfar igen.
Jobbade em. Gry följde med Karin och William hem och jag åkte direkt och tränade. Sen hem till Karin och blev bjuden på mat. Jag har inte lagat mat på hela veckan?! Annars står man ju vid den där himla spisen så fort man fått av sig jobbkläderna...men den här veckan har det inte slitits på hällen direkt:)
När jag kom hem hittade jag en hårig del med ben, en tass och jättestora klor i snödrivan utanför ytterdörren!!!! Skitäckligt och jag fick rysningar...resten av djuret måste ju ligga nånstans och hur har det kommit dit? hundarna? räven? iaf så försökte jag få pappa att åka ner men han var inte hemma och nu är det mörkt. Jag släppte iaf ut hundarna efter råd av Andreas K som så lägligt skulle åka hem från skolan imorgon bitti kl. 7. Annars är han alltid ett säkert kort när det gäller jakt och djur:) Han försökte lura i mig att det var vargen som dragit fram det så jag blev ju skitnervös här nu.....Hundarna har ju varit i hundgården hela dagen så dom är det ju inte...
Får gå ut och titta imorgon när det är ljust men jag vill inte! Tycker inte om sånt här.....tänk om det ligger delar på hela gården? jaja jag kanske överreagarar lite. Jag känner det tom själv och det kan ju inte vara ett bra tecken.
Imorgon är det ledig dag och jag hoppas Gry sover riktigt länge. Hon brukar alltid sova till runt 9 iaf. Andreas har kurs och kommer imorgon kväll istället för idag sen jobbar jag lördag så helgen kommer gå fort.
Men jag behöver ju inte upp imorgon så nu ska jag sova lite i soffan:) som om jag inte gör det när jag ska upp också :P

Kram B


Veckan rullar på...

Redan onsdag! Men det börjar vankas vår ute tror jag bestämt och det är så blött och skitigt här hemma på gårdsplan. Riktigt mysig period nu, jag bara njuter. En översvämmad väg som jag höll på och köra fast på ikväll, börjar bli lerigt i hästhagen, leriga och grusiga hundar som rusar ut och in, en vit hund mitt i allt, snöras från taken på nätterna så hundarna skäller och ger en hjärtinfarkt, en dotter som hoppar i leran innan vi åker till dagis ja det är väl ungefär så just nu.....
Igår åkte vi och fick mat hos mamma och pappa efter jobbet. Noppade mammas ögonbryn också. Vanliga vardagsbestyr  hemma. Idag ryckte jag in i köket under lunchen. Dom var kort om folk så jag gjorde en insats:) på med förkläde och ut och plocka tallrikar. Checkade in gästerna på morgonen, servade dom vid lunchen och hjälpte till med utrustning som inte fungerade och dessutom var jag och fixade bastun och badtunnan efter gårdagens bad när en ev gästerna kom dit och skulle hämta sin jacka. Han sa- effektiv personal här annars är du väldigt lik tjejen som jobbar i reception, teknikern och servitrisen:P 
Mamma hämtade Gry på dagis och körde henne till taekwondon. Jag åkte så fort jag slutat. Jag och Numma satt och diskuterade om man skulle våga sig på motionstaekwondon som är efteråt varje onsdag. Jag är ju så fruktansvärt osmidig men iaf så kommer Numma efter träningen. Nu har jag anmält oss. Vadå?? jag sa att vi är med nästa onsdag. Jahaja det skulle vi vara ja:) behövde jag ju inte fundera med på det. Sägs att det är väldigt jobbigt och mycket armar, ben och mage (typ hela kroppen ju) så jag lär väl få ta färdtjänst till jobbet nästa torsdag. 
När vi kom hem och Gry skulle sova så stängde hon in sig i sitt rum. En docka som hon har grät hela tiden och hon sa tyst, tyst, tyst, tyst högre och högre. Jag sa att hon skulle ta upp henne för då tystnar bebisar och då sa hon men det är ju du som ska vara tyst mamma!! oj förlåt att jag gick och nynnade Caroline af ugglas. Jag går in i hennes rum och hon säger- men du fattar ju ingenting,  du får komma in i mitt rum om du ska lägga in någonting men du måste vara tyst och stänga dörren efter dig och jag tänker inte lyssna på dig för du kommer bara säga att jag ska lägga mig. Och där åkte hon i säng.

Och nu ska jag hoppa i säng också. Blir en jobbig dag imorgon. Ska på min mosters begravning:(

Kram B



Skidor, jäger och Lucky Luke

Då ska vi se om jag kan få till en liten sammanfattning av helgen i Sälen med familjen Högberg-Stålnacke. Mycke skratt, snö, sol och mys i underställ. Fredagen fick ni ju en liten rapport från. Åkte skoter hela dagen och det var också enda dagen det var lite sämre väder. I lördags åkte vi iväg och hyrde skidor till Gry och så kostade det bara 150kr för en heldag för mig så jag hyrde väl ett par ifall att. (det var så jag tänkte iaf) När vi kom fram till backen i Lindvallen så tänkte jag att om jag nån gång i mitt liv ska testa igen så är det väl ändå bästa tänkbara förutsättningarna en dag som denna. Lindvallen, strålande sol och för säkerhets skull slog dom säljrekord just denna dag. Och det betyder ju att det inte bara var jag i backen. Jag trodde tydligen det eftersom jag svängde (ja emellanåt svängde jag lite) över hela backens bredd:) och jag mindes inte helt fel när jag kom ihåg från typ 1912 när jag provade åka slalom för första och ända tills nu sista gången att det var liften som var värst. Tycker det är skitpinsamt att åka lift??!! och det känns ju helt normalt, not. Jag höll mig i barnbackarna så att köpa ett liftkort för 340kr och bara åka gratisliftar var ju jättesmart. Gry tyckte det var jätteroligt och var så duktig. Vi tog stolsliften upp till toppen och jag och Gry tog den ner igen medans dom andra åkte ner i stora backen. Jag såg inte nån på hela dagen som åkte liften nerför backen men det gjorde vi:) 
Kvällen bestod av jäger och cocacola, lets dance och mycket skitsnack. Alla utslagna i soffan:) När vi gått och lagt oss glömde jag släcka i köket som låg utanför vårt rum. Jag gick ut, släckte och när jag gick tillbaka så såg jag silhuetten av Andreas i mörkret så jag sa lite kaxigt- men lägg av, jag ser ju att du står där och så skulle jag knuffa till honom. Ehhhhh slog rakt i väggen och det var min egna skugga jag pratat med hahaha ja herregud det är jag och Lucky Luke!
Var toppenväder även i söndags så vi passade på och tillbringa den i skidbacken. Blev en kort dag med åkning för miss vrång som föddes utan tålamod. Köpte liftkort enbart till knappliftarna och tyckte det var smart och sen åkte jag 2 gånger i gratisliften, drog kortet i en annan lift. Satte den på plats och ställde mig och kollade på nåt annat (kan ha varit en brunbränd snowboardåkare men jag vet inte) och så kommer det....rycket som jag absolut inte var med på. Fick kravla ut ur banan och där åkte skidorna av och ställdes fint åt sidan och sedan smög jag osynligt bort 100 meter till resten av familjen. Återigen outnyttjat liftkort.
Vi avslutade dagen vid 16.30. Åkte ca 30min och kom på att vi glömt stängt av vattnet i stugan. Jo men visst...vände tillbaka så en timme extra i bilen blev det.
Idag har jag ont i kroppen och är trött. Varit och tränat och skjutit upp alla vardagsbestyr till morgondagen...

Gonatt /B

Borta bra men hemma bäst. Allt är som vanl...

20110321335 (MMS)

Borta bra men hemma bäst. Allt är som vanligt igen:)


Helskön Sälentur...(så här långt iaf)

Kom upp till Sälen runt lunch igår. Åkte runt lite och kollade läget och sen blev det en mysig kväll i stugan. Idag har vi hyrt skoter hela dagen. Riktigt bra dag. Åkte från 9.30-16.30. Stannat på fjället och grillat och fikat. Barnen har mått kanon i pulkan och jag har också suttit i till och från. Riktigt mysigt:) Imorgon ska vi åka skidor eller vi och vi jag vill ju inte för jag har åkt 3 gånger i hela mitt liv och tyckte inte alls det var kul. Sen att det var 13år sedan gör ju inte saken bättre. Jag har iaf köpt nya solglasögon som är sådär fulsnygga. Stora och runda och så har jag köpt en vad heter det, bandana? pannband?   iaf skitnöjd med kineser på:)  Måste ju passa in i atmosfären här. Nu ska jag vara lite social....

Kram en än så länge hel Bea (kan vara annorlunda efter morgondagen)


SMS-inlägg

20110318326 (MMS)


Snart mat

20110318325 (MMS)

Snart mat


SMS-inlägg

20110318320 (MMS)


SMS-inlägg

20110318319 (MMS)


Nu ska vi se!

20110318315 (MMS)

Nu ska vi se!


SMS-inlägg

20110318313 (MMS)


Loka och lite till.....

Jajaja vet att jag är urkass på att uppdatera nu men jag jobbar på det....att hitta inspiration igen kräver sin kvinna och det är ju en himla tur att jag är det då:)
Karin och jag var ju en heldag i Loka i lördags så jag antar att det är det ni väntat på att läsa eftersom det syntes i statistiken en kraftig uppgång läsare och antal gånger på söndag kväll och även måndagen.
Hade en helskön dag som gick väldigt fort trots att vi kom till Loka 9.15 och checkade ut 19.04 (dom stängde 19.00) Vistelsen var ju vår alla hjärtans dag present och den var super så i påskpresent grabbar, och sen till midsommar, jul mm så behöver ni inte tänka på vad ni ska köpa utan vi nöjer oss med ett presentkort igen;P
Vår dag- ankomst 9.15, svida om till bikini, morgonrock och tofflor och ut i badavdelningen och relaxstolarna. Det kom en tjej med frukostbricka och vi låg där och gottade oss. 10.00 var det dags för första träningspasset, vattengympa med latinska rytmer, sen bada lite bubbelpool och bastu, bytte om och begav oss till restaurangen och åt lunchbuffé, tillbaka igen och bytte om till bikini, mera bubbelpool och lite bastu sedan slappade vi mest i stolarna och stre massa skit till kl 16.10 då det var dax för ett nytt träningspass Box. Det var skitkul men satan så jobbigt men det var skönt att slå ur sig lite aggretioner (som jag så lägligt samlat på mig dagen till ära) vidare med spaghettiarmar i bikinin igen, lite bastu och simning och 17.10 dax för vattengympa nr 2. Detta pass var fokus styrka. Efter passet så harmonerade benen väldigt bra med armarna och blev spaghetti i både och...slitna gick vi upp och det var dags för grand finale. Avslappningsmassage. Jag hade 30 min innan min tid så jag bestämde mig för att sola solarium innan. (gäller att maxa alla aktiviteter som finns när man har chansen) För det första fick jag inte igång det hitech-solarie. Krånglade en bra stund och tillslut var det 15min kvar innan massagen. Jag slängde på mig morgonrocken och skulle gå och be om hjälp och då startar faanskapet upp så jag fick ju slita av mig morgonrocken och hoppa i:) Jag solade i string men ville inte ha det under massagen så jag hade med mig andra trosor. Jag la stringen i morgonrocksfickan och tänkte att nu får jag inte glömma dom där eftersom man lämnar tillbaka den...fick underbar massage och sen lämnade jag ifrån mig morgonrocken och duschade. Kom på TROSORNA och började lite diskret och oskyldigt leta lite efter min morgonrock, kände i alla fickor men inget fynd. jaja skitsamma dom var ju rena iaf:) Vi var lagom möra när vi åkte hem och på vägen hem höll vi på och köra på ett lodjur som traskade över vägen. Dom är allt bra fina:)
Kom hem till dukat bord och Anders och Andreas hade lagat värsta middagen. Smördegsinbakad råddjursrygg med philadelphiaost, charlottenlök och gorgonzola i ett litet paket. Potatisgratäng till det. Jo just ja, ett glas rödvin slank ner också.
Sen kom Sandra, Jonte och Daniel ner och umgicks lite. Mycket trevligt.

I söndags var jag riktigt mör, åkte till jobbet en sväng och visade anläggningen för en möhippa och sen slappade vi mest. Jobbade som vanligt mån, tränade och hämtade sen Gry hos Anders där hon och Alicia hade målat hela kroppen med tatueringspennor kontra tuschpennor. Hela ansiktet, ryggen, rumpan och magen. Blev inte glad på henne och åkte direkt hem. I bilen hem sa jag till Gry att nästa gång får inte du vara hos Alicia och Wille för vi har sagt till en gång förut när dom målat sig. Då säger hon- mamma det får jag visst det för det här har du glömt bort till nästa gång! Jäkla skitunge:) blev hem och skrubba barn.

Igår jobbade jag och hade en praktikant med mig och dagen gick skitfort eftersom jag var tvunget att styra upp allting med alla eftersom jag är ledig resten av veckan. Kom hem och var sjukt trött. Tog William med från dagis och själv var jag sjukt trött och somnade tidigt.
Idag har jag städat och varit på taekwondo med Gry. Hunnit med en sväng till syrran , ica och pizzerian:) Nu är kl 23.41 och vi har nästan packat klart inför sälenresan imorgon bitti. Tidsoptimist javisst!

Kram och gonatt


Smygreklam

20110312299 (MMS)

Smygreklam


Mysfrukost

20110312296 (MMS)

Mysfrukost


SMS-inlägg

20110312303 (MMS)


SMS-inlägg

20110309287 (MMS)


nyfriserad

20110309288 (MMS)

nyfriserad


Ingen vanlig dag på jobbet men helt ok

20110310290 (MMS)

Ingen vanlig dag på jobbet men helt ok


SMS-inlägg

20110310291 (MMS)


Vad har hänt?

Det kan man ju undra....är inte riktigt som det ska känner jag men det finns ju miljoner saker som kunde vara värre:) Ingen karaktär vad det gäller mat eller det har jag men när jag inte ser resultat efter typ 3 dagar så orkar jag inte och samma med träningen. Och eftersom jag försöker så blir jag irriterad när andra i min närhet inte gör det:) Tycker inte alls att det är kul längre för jag ser inga resultat...blir bara trött på mig själv..jaja nog tjatat om det, kunde ju som sagt drabbats av nåt värre.
 I måndags ägnade vi en stor det av dagen på jobbet med att vika, stoppa i kuvert och adressera. Eftersom det är dags för en ny omgång studenter så skickas ett brev ut till alla som går på "rätta"gymnasierna idag och som är berättigade att söka. 700 st rättare sagt. Fast när man är flera som sitter så är det ganska trevligt ändå. Hem från jobbet och iväg och tränade. Gry var med och det var en hel hög med andra barn med också så det blev fullt ös. Karin var med igen efter operationen så nu blir man lite mer motiverad igen:)

Har ju Andreas bil denna vecka för att jag skulle lämna den till verkstaden igår. Fel på kopplingen men jag märker då ingen skillnad. Jag hade fel.....det var tokfel på kopplingen så 15000:- är väl precis det som varje människa vill lägga ner på en biljävel helt oväntat...såg direkt nya solglasögon, ny väska som redan är beställt från nya märket vi säljer på jobbet www.kakadutraders.se och som hänger så fint på jobbet nu. Får väl agera skyltex ett tag ....Åker ju till Sälen nästa vecka också så det var ju också passande. Vid lunch igår så var vi 3 st från jobbet som åkte på seminarium i nätverkande i Karlskoga. Jättebra verkligen och nya kontakter och ideér väcktes. Åt i kiosken innan vi lånade pappas bil och åkte hem. Bar ner pellets, la i en tvättmaskin och så lekte vi kurragömma några gånger innan Gry somnade och jag i soffan till 23.30...gick ut med hundarna och somnade om i sängen.

Idag har det varit fullt upp på jobbet. Pappa ringde och frågade om han fick låna sin bil under dagen men mamma skjutsade honom då jag åkte hem kl.15 och hämtade Gry. hon skulle klippa sig och blev så söt så. Åkte tillbaka till dagis för att lämna 3 kolsäckar som Christina köpt och som jag inte hann lämna när jag hämtade Gry:P pga att jag kom till dagis 15.14 och hade tid hos frisören 15.15 förvånad? Inte jag heller:) Hem och på Taekwondoträning, Ica och köpa hundmat och kaninmat. Köpte ett varsit tuggben till hundarna. 1 timme och 11 minuter senare var halva borta. Måste ha en hund som är världsmästare i att äta ben:) kanske ska kolla upp det, kanske kan tjäna pengar på henne:) (och det är behövligt just nu), beställt 5pallar pellets till och bokat schemat för min och Karins Spadag på Loka på lördag:) LÄNGTAR!
Har vikt lite tvätt men nu är det lugnt här. Är väl dumt att bryta några vanor så jag sover väl nån timma i soffan här och sen går jag ut med hundarna runt 23.30. Japp, blir bra det!
Imorgon är det torsdag igen och Andreas kommer hem. Härligt:)

Nej sluttölat, Go natt med er!
Kram B


Tråkig nu och vill ha sommar!

Jag vet att jag är riktigt tråkig nu som bloggar så dåligt och jag känner mig tiktigt tråkig nu också...Ikväll ska jag göra en lite resumé av veckan. Men nu är jag trött på snön och längtar till sommaren.
Lägger in lite sommarbilder så återkommer jag ikväll:)

Önskar alla en underbar dag i grådiset och slasket!

Kram B


SMS-inlägg

foto0299 (MMS)


SMS-inlägg

foto0223 (MMS)


SMS-inlägg

foto0234 (MMS)


SMS-inlägg

foto0233 (MMS)


Trassel i dubbel bemärkelse

Började fredagen med att vakna på fel sida....har ju varit off till och från ett tag nu så det var inte så mycket att bry sig om. Andreas och Gry tog pulkan och tog en promenad till kiosken. Jag grejade (vaknade till) lite hemma och sen tog jag stavarna och traskade efter. Känns att några springturer skulle vara på plats nu så jag vill att snön ska gå bort så man kan sätta selarna på hundarna och ge sig ut utan att slå ihjäl sig. Jag vet att man kan springa på snö men med min tur så skriker det ju nästan benbrott och stukade fötter och skrapsår i ansiktet. (har ju varit med förr) :P! Iaf så gick vi tillbaks i rask takt och så åkte vi in till Filipstad för vi skulle gå på bio. Gry hade sett fram mot Trassel hela veckan. Det var fullsatt!! I Filipstad??  Har aldrig varit med på fullsatt i Filipstad:) så vi var några familjer som fick vända i dörren. Skapligt besviken dotter. Som tur var gick det över så fort vi kom hem till Peter och hon fick spela spel på hans telefon. Vi skulle ju inte åkt dit förän efter bion så när vi kom så kom han precis från Götene och hade sviiiiiiiinkallt inne. Vi (jag) tog mig friheten och bädda ner mig i soffan med filten uppdragen. Lite senare åkte vi till Ica och handlade lite mat inför gårdagen på sjön. Åkte tillbaka och Gry och Peter åkte till hans föräldrar för att lämna och hämta lite grejer. Jag och Andreas lagade nudelwok så länge.
Igår var det dags för isracing (402meter på färnsjön). Mannen tog 4-hjulingen in till stan och jag och Gry åkte in senare. (lagomt till grillningen av fläskfilé) Blev en lång härlig promenad på sjön och brände lite kalorier, Nej jag skoja bara, blev hämtade på parkeringen av Andreas så vi åkte 4-hjuling ända fram till grillen:) men tanken var ju bra....fast det inte fungerade i praktiken:P. En kanoneftermiddag som vi avslutade hemma med bastu innan vi gick på Trassel som lyckligtvis visades i Nykroppa.
Tänkte oss en mysig familjestund men Gry ville absolut inte sitta med oss utan skulle sitta med Kevin och Ida längst fram. Där satt jag och Andreas längst bak med en popcorn och en zingo och tittade på varandra. Nej, vi avlägsnade oss och fick pengarna tillbaka och Gry blev nöjd. Så var det med den familjestunden....Jag körde in Andreas till grabbarna i stan och själv åkte jag hem och gjorde en lasagne och laddade för tjejkväll med Karin och barnen. En härlig kväll med många skratt och tjejsnack. Barnen var piggast av oss:)
Idag har det varit lugnt. Tog med resterna av lasagnen och gjorde lite sallad in till killarna. Åt och sen tog vi en promenad till Peters föräldrar som ville träffa Tajra och Hero. Gry har varit på kalas hos Mira och sen har vi slappat här hemma. Nu ska Andreas åka till Norge snart och så är det dags för en ny vecka....Studenterna har examensarbete denna vecka så det blir väl lite långtråkigt i repan på jobbet men men...om några veckor slutar dom ju så det är bara att vänja sig.
Nu ger jag upp så jag hinner umgås lite med min man!

Kram B


SMS-inlägg

20110305271 (MMS)


SMS-inlägg

20110304269 (MMS)


SMS-inlägg

20110305272 (MMS)


SMS-inlägg

20110305273 (MMS)


SMS-inlägg

20110305274 (MMS)


Make my day


Bästa Hero på sin favoritplats.


Ojojoj vad man kan se oskyldigt go ut:) Det är tur att Tajra är så charmig som hon är för ibland alltså......kan man få spel på henne minst sagt.


Dagen i korthet - jobbat, lyssnat en kortis på seminarie om Kanada på engelska- åkte direkt från jobbet till Grys taekwondoträning-ica-gjort mat-skulle lägga i en tvättmaskin men hade glömt skrivit upp tvättmedel på inköpslistan och tyvärr hoppade det inte ner i kundvagnen av sig själv-ja schoffs och så hade det gått 12 timmar sedan man åkte till jobbet! Nu ligger jag här i soffan igen och längtar tills imorgon då jag slipper och ligga själv under filten:) Äntligen torsdag och helg!

Kram B

Resår, sopor och våfflor

Härlig kombination i rubriken idag:)  Andra natten som hundarna sover hela natten. Härligt fast det förutsätter att jag går ut med dom tidigast 23.00. Tog Tajra i koppel igår och gick runt lite ute på gården tills hon efter mycket om och men kissade. Inte mysigt alls att gå runt när det är totalt mörker och skogen känns full av konstiga saker. Typ vildvittror mm:P men bara att bita ihop för det är ju bättre än att ligga vaken ytterligare en halvtimme-timme. Kom till jobbet och tog av mig jackan och skulle dra upp tajtsen lite i midjan och då gick resåren sönder. Härlig start. Fortsatte med att chefen kom in med årsberättelsen och jag hade förväxlat 2 kolumner (i excel)med siffror i hela min rapport så persondagar blev personer per dag istället på alla gäster under 2010. Gjorde om och gjorde rätt. Hade besök 14.30 som jag trodde skulle gå ganska fort. Tjena 17.00 åkte jag från jobbet. Men sen blev dagen bättre:) fick ett meddelande av Sandra om jag och Gry ville komma och äta våfflor efter jobbet. Jättetrevligt var det och Gry och Nelly lekte riktigt bra då det var första gången dom lekte. En mysig stund med massa skitsnack:) Kom hem och kom på att jag inte fick med soporna som jag knöt ihop och ställde NÅNSTANS innan vi åkte. Hittade påsen inne på toaletten:) Tankspridd eller nåt kanske? Slängde Gry i säng och när hon tittat på film en stund och jag stängde av och skulle stänga dörren så säger hon: Mamma, jag älskar dig!!! Men hur mycket värmer inte det på en skala?? Att man kan älska någon så otroligt mycket! Skulle utan tvekan kunna döda för hennes skull om nån försökte göra henne illa.
En tvättmaskin hann jag lägga i när jag kom hem också så nu ska jag hänga upp den. 22.25, ja så här är mina kvällar.
Här är lite bilder från bla pimpelturen i mörkret också:)

Kram B


På väg hem. Går man riktigt nära i samma spår så blir det inte så jobbigt:)


Förberedelser


Nu kör vi och hjälp vad det blev mörkt snabbt


Snart mat


gourmetmiddag

RSS 2.0