Tillbaks till helgen

Hade som sagt en bra helg. Lördag morgon åkte vi iväg med mamma och pappa mot Eskilstuna zoo. Sa till mamma och pappa när vi åkte där i 4 bilar att ni är ju grunden till alla dom här familjerna....konstigt:) Hade kanonväder och alla var goa och glada trots att vi var 15st och hela 5 timmar. Finns så mycket goa djur och en sån där surikat hade jag lätt kunnat stoppat ner i ryggsäcken om jag inte hade sett en pojke sticka in fingret och bli tokbiten!! Såg fram mot mannen i blå tajts och ridstövlar:p men alias fantomen bodde inte kvar!!! Vilken besvikelse när vi stövlade in i grottan och träffade på Kalle Kunskap. Snacka om kontraster.....men såg iaf en kortis av salsadansande karlar. Kom hem helt slut runt 19.00, Andreas kom nästan samtidigt från mantorp. Duschade och snyggade till sig så gott det gick och så åkte vi in till stan och lämnade Gry hos Rasmus som var hos sin farmor och farfar. Gullungarna skulle sova hos Rasmus morfar. Dick är outstanding med barnen. Dom äter massa godis och spelar tvspel och får total uppmärksamhet och det är så snällt att även Gry får sova där ibland. Blir ett äventyr för Rasmus och henne:)
Själva styrde vi upp mot log/kräftfest i Nybo hos Mattias och Nathalie. Där var det full ös och jag satte mig väl där vid lägerelden med en mojito. Nathalie kom med 2? muggar bål och tequila rose. Kvällen blev snabbt väldigt trevlig och snabbt gick det när man började sent samtidigt som jag även åt penicillin. Toppenkväll och i söndags vaknade jag med ansiktet tryckt mot soffan.....Var inte så snygg direkt. Jag låg kvar där medans dom andra åt frukost och sen fick jag sällskap. T o m friidrotten på tvn blev intressant. Efter några timmar kom jag iaf ur täcket och in i onepiecen. Förflyttade mig till fårfällen på golvet. Och halleluja, hade så smidigt bokat in att Gry skulle få ha kalas kl. 16. Vi blev klara i tid och hade både fiskdamm och ponnyridning med dom 9 gästerna. Var lite trött i måndag faktiskt......Igår hade vi kräftskiva på jobbet och det är den första och kräftskivan som jag lyckats gjort på 2 timmar. Åkte dit till 18.30 och hem 20.30. Vad är det som händer??? :) men det var bra skönt att mysa ner sig i soffan hemma också.
Idag har jag fått arslet ur vagnen och tagit hundarna med på en springtur. Hoppas på att komma igång nu och nästa vecka börjar cirkelträningen och taekwondon. Ska ju tillbaks på kontrollvägning den 16sep och det är ju bra om det inte gått helt åt fel håll. (skyller på penicillinet som med alla andra saker som gått snett)
Nu blir det sängen.

Kram B


SMS-inlägg

201108291279 (MMS)


Fikapaus

201108271264 (MMS)

Fikapaus


Gry och Gabriel

201108271265 (MMS)

Gry och Gabriel


SMS-inlägg

201108271266 (MMS)


Gry

201108271268 (MMS)

Gry


Mamma och barn flodhäst

201108271269 (MMS)

Mamma och barn flodhäst


SMS-inlägg

201108271270 (MMS)


SMS-inlägg

201108271271 (MMS)


Tapirbebis

201108271272 (MMS)

Tapirbebis


flamingokvintetten

201108271273 (MMS)

flamingokvintetten


SMS-inlägg

201108271277 (MMS)


Fantastisk helg!

Haft en riktigt bra och hektisk helg men jag tänkte faktiskt inte ta det nu för jag är sjukt trött. Kanske kan vara sviter efter helgen:) Jag skickade flera bilder till bloggen förut men dom gick inte riktigt ända fram så jag får försöka imorgon...så förlåt om jag gör er besvikna nu men jag har en tvätt att hänga innan jag kan lägga mig också så sorry.....orka...

Kram B

Karlstad

Gick ner i duschen när jag vaknade och så smög Andreas ner och tog tag i mig genom duschdraperit. Idiot, och han är man gift med! Jag överlevde konstigt nog och vi åkte till Karlstad för och hämta våran bil. Peter och Madde kom och hämtade upp oss så slapp vi ta 2 bilar. Släppte av killarna vid verkstan och så åkte jag, Madde och Gry före in till stan...naturligtvis blev det till att snurra nåt varv eftersom jag inte hade en aning om vart vi skulle köra:) Parkerade till slut i Duvanhuset. Vi gick och kollade lite och så åt vi lunch på thairestaurang. Hann med biltema och IKEA också. Kom hem 16.40 och 17.30 skulle jag ha kanotstafett på jobbet. Andreas drog iväg till Mantorp och vi åkte till jobbet. Det visade sig att killarna skötte stafetten på egen hand så 20min arbetsdag tycker jag var alldeles lagom:).
Har klippt gräset och plockan undan lite nu på kvällen och nu ska jag sova. Imorgon ska vi till Eskilstuna Zoo med hela familjen Haraldsson och sen avsluta med logfest i Nybo. Känns som om jag kan vara sliten på söndag och för säkerhets skull så ska Gry ha födelsedagskalas då. Ibland bäddar man allt konstigt:)
 
Go Natt /B


Tomtecharm

201108241258 (MMS)

Tomtecharm


Funderar mycket!

Inte hänt nåt speciellt idag direkt...sovit sådär, jobbat, åkt runt med inbjudningskort till Grys kalas. Hade lagt dom på hyllorna på dagis men det fick man tydligen inte så jag fick ta med dom när jag hämtade igen..Tänkte att det inte var någon idé att ta hem och leta adresser så vi tog och åkte runt med bilen och lämnade. Personlig inbjudan precis som dom bortskämda ungarna i "super sweet sixteen". Om ni inte sett det programmet så gör det, helt sjukt. Gjorde mat när vi kom hem och sen gick jag ut och målade (bildbevis nedan) ena väggen till det blivande vindskyddet/utestallet. Ska beställa halm och så ska en vägg till upp framför. Det ska bli skönt att få det klart.
Annars funderar jag mycket just nu. Åt lunch på jobbet och så fick jag frågan- vart är du nu nånstans? Då satt jag och bara stirrade ut.....Vi har fått ett nytt förslag av Andreas chef. Sydney.......så jag funderar mest kring det ev äventyret. Hur vi ska göra, om vi ska göra, vad ska jag göra där, får  jag tjänstledigt, pengar, barnomsorg ja det mesta helt enkelt men det är väl bara att börja i ena änden och skriva ner allt praktiskt man måste kolla upp och få klart OM vi nu ska göra det.
Det lär ju lösa sig sa hon som sket i slasken:)

Kram B


SMS-inlägg

201108231249 (MMS)


SMS-inlägg

201108231250 (MMS)


30 min senare

201108231251 (MMS)

30 min senare


Full måndag

Ja alltså jag har ju inte varit full idag:) men jag har fått ganska mycket gjort ändå :P
Har jobbat 07.45-16.45 med endast 5 samtal från gäster och jobbet när jag kom hem. Är ju riktigt bra! Förra veckan blev ju minst sagt sönderhackad.
Har lugnt med gäster idag så jag har hunnit ifatt lite med allt. Blir pappersjobb imorgon också sen så kan jag nog börja med lite mer praktiskt som behöver tas tag i.
Åkte och handlade på konsum efter jobbet...KÖP MEDGES EJ....Jaha ja, då hade pengarna tagit slut märkligt nog. Testade ett annat VISA och det fungerade:) flyt...dags att föra över lite kanske eller iaf kolla över. Eller det bästa kanske vore att sluta handla:P Kom hem och lagade mat och sen gick vi ut och pysslade om djuren och bytte ut blommorna ute. Drog in en pressenning i ladan som skulle torka och hade allmänt lugnt och skönt. Tills hundarna drog iväg efter en råbock! Kom inte på en timme så vi tog bilen och mötte dom på vägen. Slängde in dom bak och vände hem igen. Superskitiga och blöta så nu är dom faktiskt i hundgården. Ska snart gå ut och hämta dom.

Gry kommer ut i köket i bara ett förkläde - men gå och sätt på dig trosor åtminstone! - Men mamma, du skulle ju inte ha något under ditt färjestadsförkläde har ju du sagt! "tystnad" "tystnad" - har jag? men då menade jag nog inte det:) Skitunge

Känns som om det är dags att ta kvällen här:) 

Kram B

SMS-inlägg

201108221226 (MMS)


SMS-inlägg

201108221224 (MMS)


SMS-inlägg

201108221223 (MMS)


SMS-inlägg

201108221221 (MMS)


.........rubriktorka

Ja vad har hänt dom senaste dagarna då...får se om jag kommer ihåg nåt:)  Jag har ju inte varit så pigg och naturligtvis åkte jag på en penicillinkur och skulle ta det lugnt...yeah right. Fel vecka. Har jobbat, överdoserat mucoangin, jobbat, stressat, överdoserat alvedon, jobbat och jobbat. Nu mår jag bra men blir ju helt slut så fort man ska göra nåt. Men penicillinet verkar funka.
I fredags jobbade jag och hade lite vildmarksstig för 160 personer. Gick jättebra och jag tror jag och Emilia fick godkänt för arrangemanget. Var helt off när jag kom hem så det blev inte så mycket annat gjort än att vila och avsluta kvällen i bastun.
Igår fyllde mamma år så vi var där och åt och Gry var på barnkalas. Vi var in till stan på förmiddagen för att handla och vi hittade nyspulver. Skitkul tyckte jag och vi planerade att testa på Oskar och Tina som kom hit under kvällen. Äntligen hade vi tid att träffas. Var jättelänge sen och det var kanontrevligt. Blev mycket skitsnack och skratt:) Nu ska det inte dröja lika länge igen innan vi ses. Jo jag jobbade ju på bröllop innan Oskar och Tina kom.....så jag kom hem 19.30 och 20.00 kom gästerna. Bra marginal.....
Vi åt tacos och sen var det dags att blåsa ut nyspulver över bordet. Stack i näsan men inga nysningar. Jag nös en gång men det var ju skittråkigt för jag såg ju ett typ förfeststrick framför mig ju:)
Idag har vi (läs Andreas)  byggt ett vindskydd för hästarna som dom ska ha när dom ska gå ute hela vintern, haft hästmys och hästvård i hagen, Gry har lekt med Nellie och nedan är en bild när dom dansar till Mora Träsk men som vanligt kom ingen text med i mms:et.  Jag och Andreas har varit ute och plockat svamp och till kvällsmat blev det kantarellsoppa och rostat bröd med kantarellstuvning. Familjen svamp anmäler sig;)
Nu är det lugna gatan och det dröjer väl inte förrän jag sover här i soffan....

Kram B

SMS-inlägg

201108211220 (MMS)


feber och off

Skitdag.....varit vaken till och från hela natten. Haft feber och hjärtklappning om vart annat. Superont i halsen och hängig som satan.
Tänkte jobba fm och göra det viktigaste men blev kvar till 16.45 ändå. Mått sååååå dåligt under dan men alvedon och mucoangin har hållit mig med)
Hoppas bara inte att jag också fått streptococker i halsen och åker på penicillin som Gry. Rena sjukstugan här...Hon är pigg som bara den iaf så imorgon blir det dagis. Jag hoppas att jag också är piggare imorgon men som det känns nu så verkar det inte så. Ska ropa in hundarna och gå och lägga mig. Ladda för en ny dag fast jag borde vara hemma egentligen......
Jaha så roligt blev det inlägget:)

Kram B

En vanlig lapp till vaktmästaren

201108171210 (MMS)

En vanlig lapp till vaktmästaren


SMS-inlägg

201108171197 (MMS)

Pissdålig!


Unbeliv....äh kan inte stava:)

Otroligt nog så ligger jag i sängen och bloggar och är helt klar för att sova! Och klockan är bara 22:) Fick hämta Gry från dagis idag efter att hon kräkts 2 gånger men jag tror det var mitt fel:( hemsk mor... Hon äter ju antibiotika och det ska inte tas med mat utan ca 30min innan eller 1 timme efter. Hon har ätit i söndags och måndags och inte visat nåt. Imorse tänkte jag vara lite smart och gav henne innan vi åkte till dagis för hon äter ju frukost där. Alltså gav jag henne på fastande mage och 1 timme hann jag vara på jobbet....när jag hämtade henne var hon pigg och har inte visat nåt tecken på magsjuka eller nåt på hela dagen. Inatt kissade hon ner sig och jag stövlade helt galet rakt in i väggen utanför sovrummet. Fastnade med lilltån i karmen och helvete vad ont det gjorde. Jätteöm idag så inga klackar idag inte:) Lite klantigt kan tyckas och ja, jag vet inte alls vad jag tänkte på. Uppenbarligen inte på att tända ljuset iaf:P
 Vi har varit ute och ridit, klippt gräs och grejat. Hon sover hos mormor och morfar inatt för hon får inte gå till dagis imorgon eftersom hon kräktes idag. Och jag måste jobba, jobba, jobba....hur mycket som helst att göra och lite lätt kaos.
Dessutom börjar jag få jätteont i halsen (mysigt eftersom Gry behandlas mot streptococker) och ont i kroppen. Tog en jättevarm dusch nyss och så ska jag försöka somna i skaplig tid för jag bara måste jobba ons-lör för vi har fullbokat samt bröllop till helgen.
Klippte gräset förut och det var så skönt i solen att jag tog en tur ner till grannen också, och sjön:) Tur att vi bara har en granne så jag inte behöver vara så här snäll hela tiden:)
Nej jag ska faktiskt inte blogga nåt mer utan jag ska gå vidare in i ozzys värld en stund.

Kram  B

SMS-inlägg

201108161186 (MMS)


Gry och Ida

201108161193 (MMS)

Gry och Ida


Ridtur

201108161187 (MMS)

Ridtur


Gos

201108161189 (MMS)

Gos


SMS-inlägg

201108161190 (MMS)


Gry och alfons

201108161191 (MMS)

Gry och alfons


Bra början och sämre slut

Andreas och Gry åkte till Gelleråsen på STCC i lördags och skulle ha en pappa-dotterdag. Jag pysslade hemma och sen kom Sören och Linnea och hämtade mig vid 14.00. Jag skulle ha en ganska lugn och lite partydag... Kanonväder och det var jättetrevligt att träffa dom gamla studenterna i Gammelkroppa igen. Det var inspark för dom nya och det gick allt annat än lugnt till:) stackare....gick väl nån gin och tonic i solen och eftersom jag var där 14.00 så kan ni nog räkna ut resten av kvällen:P
Var kvar till någongång på kvällen (full koll) och sen kom Numma, Linda och Suz och hämtade upp mig...vidare till Nordmark och Larsmäss som jag hamnade på även förra året och hade inte roligt då men nu var jag på väg igen då:) Why kan man undra och det gjorde jag med när jag kom dit. Jag åkte inte hem och bytte om innan så jag höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl i klänning och sandaler:) Inga pengar hade jag heller så jag fick låna av Jonte innan jag åkte från Gka.
Numma och Suz gav upp och nu är ju frågan varför inte jag också gjorde det nej men Bea hon skulle minsann vara kvar och dansa..löste sig när Nathalie slutade och kom kl tolv! Räddningen på kvällen och vi hade skitkul..Tycker så fruktansvärt mycket om henne och vi är sååååå lika på många sätt:) jag hade ju ingen skjuts hem så det blev till att sova på Nathalies soffa. Skitsnygga när vi vaknade igår och Andreas kom och hämtade mig hos henne vid halv elva. Bra att åka till Gammelkroppa 14.00 och bli hämtad 3 mil därifrån igår :P
Men trevligt hade jag och det hade Gry och Andreas också haft. Det märks så väl att så fort dom haft en heldag utan mig så är det väldigt mycket pappa sen. Jag älskar att se dom tillsammans så. Annars är det väldigt mycket mamma och det är ju fullt förståligt när det är mig hon delar vardagen med. Dessvärre fick hon hög feber under kvällen och natten och ont i halsen. Igår började det även göra ont när hon kissade IGEN!!! var ju bara 4 veckor sedan sist och nu fick jag nog.
Åkte till barnakuten i Karlstad och sa att dom får reda ut det här nu. Undersökningar visade streptococker i halsen och urinvägsinfektion och väldigt mycket "skräp" i urinen. Antibiotika i 10 dagar. På torsdag får vi ytterligare provsvar och sen så ska vi till barnläkaren i Kristinehamn för koll. Så en bra början på helgen alltså och ett dåligt slut men nu ska det rätta till sig.
Nu ska jag lägga mig och läsa i min nya bok om Ozzy Osbourne! Vilket jävla liv han haft, älskar självbiografier. Är det för att man tycker det är intressant hur andra lever eller är det nyfikenhet? :)Eller är det samma sak? skitsamma, bra är det iaf och här snackar vi droger, sprit och rock`n roll på hög nivå

Kram B


SMS-inlägg

201108151183 (MMS)


SMS-inlägg

201108141181 (MMS)


SMS-inlägg

201108131177 (MMS)


Spontanfest javisst!

Det kan  man väl säga att det blev igår:) med dom bästa och vi hade en jättetrevlig kväll. Ja jag hade det iaf:) Jobbade och hann ifatt bra med allt som ligger kvar sedan semestern och jag tror jag gjorde allt klart med allt inför helgen också så jag ska slippa åka och jobba. Men det är väl ganska stor risk att jag hamnar där ändå den här helgen om jag ska vara ärlig:P Det är inspark för dom nya studenterna:) och översättning FEST!
Jonte kom hit i går och sov hos oss inatt och sen var det Karin och Anders som kom hit. Vi grillade och drack gott. xanté och redbull still going strong. (men imorse när jag vaknade saknade jag vingar minst sagt, skitmarknadsföring)
Vi dansade dansmatta och det var en skitrolig syn när Andreas och Jonte försökte tampas om första platsen i funkens tecken:D Jag har både bild och film men jag vågar faktiskt inte lägga ut det:)
Anders och Karin åkte hem, vi drack och Andreas kastade in handduken vid 2. Och som vanligt inte jag...Varför kan jag inte bara gå och lägga mig som vanligt folk? Nej men jag och Jonte surrade vidare och gick och la oss 03.30. Som sagt så hade jag inga vingar imorse.
Gry och Andreas åkte till kiosken och när dom kom hem därifrån så lastade vi kärran med bärlager och körde ner till sjön. Medans Andreas tömde kärran så gick jag och Gry och öste ur den lilla båten. Vattnet gick nästan över mina stövlar, så mycket vatten var det. Vi satt där och öste ett tag faktiskt.
15.00 skulle jag vara i stan på viktreduceringsintroduktion. Kändes skitbra så nu ska jag fixa det här.
Fick bla reda på nåt så häftigt som att mitt skelett väger 9kg, jag innehåller 38% fett, (ska innehålla 30% om jag ska passa in i mallen) 47% vatten och en massa mer nödvändiga vetskaper.
Varit och klippt mig också. Blev jättenöjd men det känns så kort fast hon inte klippte mycket. Det är ju så när man har långt hår att det minsta man klipper känns som en decimeter. Nu tog jag iof bort en dm på vissa längder men det känns ändå mer.
Kom hem 18.30 och 19.00 dundrade nästan hela "stora familjen" in på lite spontan (igen) kräftskiva. Jag slängde ihop en västerbottenpaj och en kyckling-broccoli-baconpaj.
Återigen haft en trevlig kväll och tänker på att jag är jävligt lyckligt lottad som kan umgås så ofta med alla mina syskon, syskonbarn och mamma och pappa. Kan ju diskuteras om det är så himla kul jämt men för det mesta:P
Nu ska jag avsluta här så att jag somnar före Andreas. Whisky betyder snarkningar och snarkningar betyder hysterisk fru som tillslut går och lägger sig i gästrummet men inatt sover Pierre där så då känns det ju lite konstigt att smita upp:)

Kram B


SMS-inlägg

201108121175 (MMS)


SMS-inlägg

20110811358 (MMS)


Skriver imorgon

Jävlar, ligger i sängen och nu "sa" datorn precis att batterinivån är 7% och att den snart sätts på viloläge. Laddaren är på övervåningen så jag tänker faktiskt skita i det här idag för jag vägrar gå upp igen.
Försöker skriva lite imorgon om grisrymning, gry ramlade fullständigt in i mjölkkylen på coop, spöregn, missförstånd och gud vet allt!

Kram B

SMS-inlägg

201108101171 (MMS)


Lagat

201108101173 (MMS)

Lagat


Crazy or what?

Förändringarnas tid är inne:) nej men seriöst så ska jag komma i form igen nu. Förhoppningsvis får jag en spark i baken på fredag. Då ska jag nämligen iväg på viktreduceringsintroduktion genom jobbet. Ska mäta vatten, skelett och det värsta fett! som förhoppningsvis får mig att känna ännu mer urk så jag gör något långsiktigt åt det.
Sedan har vi börjat fundera på och flytta utomlands i några månader eller så. Andreas jobb finns ju över hela världen och söker ofta montörer och därför har dom bra möjlighet att få åka utomlands och jobba. Han har fått lite förfrågan förut men ville ju inte åka utan oss såklart:) men nu idag fick jag bara ett sånt där crazyryck och tänkte- va faan, om vi ska ut på lite äventyr och testa det här så är det ju nu! Inom 2 år! Innan Gry börjar skolan och innan man får för sig att ev skaffa ett barn till. Det är ju nu vi kan åka. Jag tar tjänstledigt och huset är i princip redan uthyrt...leasa ut lite djur och bara dra.
Vi ska undersöka saken lite vad det finns för möjligheter:) Jag skulle ju kunna tänka mig att bli hemmafru i Hollywood eller nåt:P eller varför inte hawaii? Nej det blir nog inte så häftigt och jag vill nog jobba lite också.
Vi få se vad som händer..

Idag hade grisen tagit sig ut och bökat satan runt ett annat äppelträd än det vanliga...när vi kom hem så hade han gått in och låg och sov igen. Synd att han bökar sönder så mycket för annars kunde man ha honom lös på gården. En vaktgris är det inte alla som har:) Jag har spikat fast en bräda där han gått ut men vi får väl se om det  håller tills imorgon kväll. Tveksamt.
Gry och jag har tillbringat vår eftermiddag med att åka till glasinsamlingen med flaskor och så har vi rensat burkar ur boden där infall nr2 ska äga rum. En loppis:) Där kan man lägga ut allt man inte vill ha och så sätter man en skylt uppe vid vägen när man kan tänka sig att ha öppet. Inga fasta tider eller dagar utan bara när man känner att "nu är vi ändå hemma" eller nåt:) 
Just det, jag har sett mitt första allsång på skansen ihoptryckt bakom Gry i hennes sackosäck, ja nästan hela såg jag för jag dammsög första 15 minutrarna och kunde gott ha dammsugit 15 till.

So long! Kram B


1 dag kvar

Ja snart är det dags att dra sig tillbaka till jobbet igen då....vill inte men samtidigt ska det väl bli ganska skönt med lite vardagsrutiner igen. Som att äta på normala tider, normal mat, normal bordsdryck;P och komma igång och träna lite. Konstaterade häromdagen att jag gått upp 3-4kg bara på dom här 4 semesterveckorna!!!!!!!!!!!!!! Måste ta tag i det nu för det är ju snart väder för att ta på sig jobbkostymerna och dom kan jag ju säga inte riktigt passar nu:) Men kilona kom ju snabbt så förhoppningsvis så rinner dom av nästan lika snabbt iaf.
Arild och Rita med barn är kvar hos oss och idag har vi varit i Gammelkroppa och blåst lite blåsrör, kastat yxa och skjutit pilbåge. Vi åkte till stan på loppis och naturligtvis fyndade jag om jag får säga det själv. Kan vara nån annan i familjen som har en annan åsikt men åsikt får han ha:) bara jag får som jag vill ändå! Gick på bio och Gry hällde ut alla popcorn och sen somnade hon:) Såg bilar 2, riktigt bra. Åkte hem och dom andra gick och badade. Gry och jag vilade lite och läste bok och sedan sadlade vi på Julie och så red Gry ner till udden där dom andra var, en kort men mysig tur.
Nu har vi varit inne och ätit på köket och gått och tittat på lite sevärdigheter i Filipstad. Ska fråga om dom inte har klippkort nästa gång för det har blivit sjukt många måltider på köket dom här veckorna...Ändring!
Nu ska jag checka av FB och se vad som hänt runt om innan jag ska ta och sova...imorgon är sista dagen på semestern:(

Kram B



SMS-inlägg

201108061156 (MMS)


Leksand, sol och husvagn

Måste säga att detta är nog bästa semestern någonsin:) haft mestadels fint väder, hunnit träffa många vänner som bor minst 30 mil från oss, åkt segelbåt eller det kanske heter seglat?.... vi åkte ju iof med motor men ändå:) solat på klippor i skärgården, bott i husvagn, varit ute med båten mestadels när vi varit hemma eller iof är vi ju inte hemma när vi är ute med båten:P men ni fattar...Gjort om Grys rum och fått lite målat på huset. 
Vi har bytt bil också. Jag har ju alltid velat haft en större pickup och nu har jag fått en Ford Ranger:). Vi insåg väl efter den här vintern då våran väg raserade och min väg till jobbet sliter ganska hårt på bilen så en pickup fick det bli tillslut och jag är supernöjd. Ska få ett nytt "fordmärke" av Arild och ser framför mig alla som kommer störa sig på det, haha kul, ska lägga ut en bild när det är klart.
Leksand Strand rekomenderas starkt som semestermål. Vi åkte upp med Peter och Madde och bodde i husvagn, gick på sommarland, åkte pensionärsbåt på Siljan och hade allmänt trevligt. Familjen Bruzelius och Carro och Tim hade hyrt stuga så vi var ett gäng. Inga större incidenter hände väl vad jag kommer ihåg:) 
Nu har vi stockholmarna (familjen Bruzelius) här på besök och även Rita och Arild med barnen från Norge. Det är dom som äger lastbilen som det är bild på nedan. Skitcool och jag och Gry har åkt idag:) ..helt plötsligt blev ju min ranger väldigt liten....Vi har haft en superdag på sjön med Calle och Lina, Viggo med slussning, picknick och jag har mest legat på båten och solat. Använde mitt linne till huvudkudde och råkade naturligtvis riva ner det i sjön..när vi vände för att ta upp det så sjönk det! Typiskt...nu har vi avslutat kvällen på altanen med ett helt gäng goa vänner och dom flesta var slitna efter dagen. Jag min nöt drack 3 xanté med redbull och är ju som ett brandlarm nu!!!! Alla sover och det snarkas friskt här bredvid mig. Tyvärr vet jag nån som kommer att vara trött i morgon bitti när dom andra är pigga:)
Kanske får dra en xanté och redbull till frukost:P

Kram B
 

Campingliv

201107291134 (MMS)

Campingliv


SMS-inlägg

201108041151 (MMS)


SMS-inlägg

201108041150 (MMS)


SMS-inlägg

201108041149 (MMS)


SMS-inlägg

201108041148 (MMS)


SMS-inlägg

201108041147 (MMS)


SMS-inlägg

201107301136 (MMS)


SMS-inlägg

201107311137 (MMS)


SMS-inlägg

201107311139 (MMS)


SMS-inlägg

201107311142 (MMS)


RSS 2.0